Màster de Formació Permanent en Control Total de la Via Aèria

7a Edició - Codi 22721750

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 90.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 28/04/2023

Data inici: Maig 2023

Data fi: Desembre 2024

Matrícula: 1250 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: Metges Especialistes titulats o en formació (MIR) relacionats amb l'atenció del pacient crític: Metges d'Urgències i transport sanitari, Metges d'atenció primària, Anestesiologia i Reanimació, Medicina Intensiva i Metges de qualsevol activitat amb pràctica hospitalària (especial rellevància per a ORL, medicina interna, oncologia, geriatria i pediatria)

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Online

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

La tècnica d'intubació sens dubte salva vides. Conéixer-la i saber aplicar-la correcta i adequadament és labor prioritària de tot professional sanitari, com a metges d'urgències i transport sanitari, metges d'atenció primària, anestesiologia i reanimació, medicina intensiva, així com mèdics de qualsevol altra activitat amb pràctica hospitalària (per exemple, medicina interna, oncologia, geriatria o pediatria).

Existeixen diverses situacions i casos especials que requeriran d'atenció en particular i una formació integral, així com un alt coneixement per a poder aplicar la tècnica d'intubació en clínica. Ja es tracte de pacients de major dificultat per a la intubació o ventilació per les seues característiques anatòmiques o l'entorn clínic i que poden ser fins i tot més del 18% dels casos. Per a afrontar aquests casos especials o més complicats, es dotarà a l'estudiant de tota la preparació necessària a través del Màster Propi en Control Total de la Via Aèria.

Leer más

Objectius professionals

Tractant-se de l'assistència a una persona que patisca des d'apnea secundària a una patologia pròpia o una situació aguda externa, requerirà del coneixement i les habilitats especials d'un professional de la salut entrenat i qualificat. Això es duu a terme mitjançant el control de la via aèria a través de la ventilació o intubació del pacient per a així restaurar l'oxigenació i, d'aquesta forma, afavorir les possibilitats de supervivència, aspectes per als quals es forma als estudiants a través del Màster Propi en Control Total de la Via Aèria de la Universitat de València.

Tant si es tracta d'un pacient amb alguna de les patologies anteriors o que haja patit un accident traumàtic, l'ús correcte i oportú de la intubació serà vital. Aquesta és una tècnica d'ús quotidià que s'empra no sols en ambulàncies o sales d'emergències, sinó a més en vigilància intensiva, quiròfans, unitats de reanimació i pediatria en institucions hospitalàries. Tindre un coneixement ple de la tècnica, situacions especials, mètodes i problemes que es presenten és alguna cosa que els professionals que han cursat el Màster Propi en Control Total de la Via Aèria sabran afrontar de manera correcta.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS