Màster de Formació Permanent en Biotecnologies Agroalimentàries

5a Edició - Codi 22721940

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 31/12/2022

Data inici: Gener 2023

Data fi: Novembre 2023

Matrícula: 1500 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Graduats en Biotecnologia Graduats en Biologia Graduats en Farmàcia Graduats en Ciència i Tecnologia dels Aliments Graduats en Enginyeria Agroalimentària Graduats en Nutrició Humana i Dietètica Graduats en Veterinària Graduats en Medicina

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: online

Horari: On line, On line

Més informació

Objectius del curs

Donat l'impacte que té la biotecnologia alimentària en la vida humana actual, podria arribar a representar, entre altres millores, una solució tecnològica que ajude a resoldre l'escassetat d'aliments. D'acord amb dades de la FAO, per a l'any 2050 hi haurà una demanda alimentària que requerirà de l'augment del 70% de la producció actual de comestibles. Sens dubte, aquesta dada és una raó de pes per a comptar amb especialistes que posseïsquen els coneixements suficients en el tema per a actuar davant aquesta situació, i per això el Màster Propi en Biotecnologies Agroalimentàries representa una opció adequada.

Es busca a més que els professionals del Màster Propi en Biotecnologies Agroalimentàries adquirisquen destreses d'activitat professional en investigació, desenvolupament i innovació en processos biològics en àmbits de microbiologia, genètica, *biorremediación, control de plagues, diagnòstic molecular, immunologia, etc. Així com també que sàpien explotar els recursos biològics en centres del diagnòstic i empreses dels sectors alimentari, ambiental, biomèdic i farmacèutic, a més d'indústria química. D'altra banda, podran desenvolupar al seu torn els seus propis processos empresarials en algun dels àmbits esmentats.

Leer más

Objectius professionals

Una de les disciplines més completes en l'àrea de la ciència és la biotecnologia, la qual involucra moltes altres àrees, des de la genètica i la biologia, fins a la química, la medicina i també l'agronomia. La seua influència en la vida humana és fonamental a causa de la seua repercussió en diferents i variats àmbits, com la indústria agrícola, la indústria farmacèutica i la indústria alimentària. Totes aquestes branques s'aborden en el Màster Propi en Biotecnologies Agroalimentàries, impartit per la Universitat de València.

La biotecnologia alimentària abasta la producció i optimització dels processos que tenen a veure amb els aliments, des de la fabricació de begudes alcohòliques fins a productes lactis. El seu impacte ha modificat fins i tot tècniques tradicionals de manufactura, gràcies a les innovacions biotecnològiques que aquest enorme món de possibilitats ofereix i el coneixement de les quals s'imparteix a través del Màster Propi en Biotecnologies Agroalimentàries.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS