Màster de Formació Permanent en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns Alimentaris, Trastorns de la Personalitat i Trastorns Emocionals

16a Edició - Codi 22521070

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 30/09/2022

Data inici: Octubre 2022

Data fi: Desembre 2023

Matrícula: 3000 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: Llicenciats en Psicologia o Psiquiatria que vulguen completar la seua formació o ampliar el seu perfil professional. Iniciar una especialitat en la cura i atenció a les persones amb TCA, TP i ET, i als seus familiars. Metges, Psicopedagogs, DUE, Nutricionistes, Sociòlegs, Professors de primària o d'ESO. Estudiants universitaris que tinguen l'arracades el 10% dels crèdits per a obtindre la seua titulació, amb el compromís de finalitzar els seus estudis durant el curs acadèmic en el qual es realitza el màster.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

Davant la insuficient assistència terapèutica, cobertura assistencial i professionals especialitzats en aquest àmbit a Espanya, sorgeix la necessitat d'especialització en la matèria. I el Màster Propi en Intervenció Multidisciplinària en TCA, *P i T'és una bona alternativa a això.

El programa del Màster Propi en Intervenció Multidisciplinària en TCA, TP i T'inclou els trastorns de la conducta alimentària, els trastorns de personalitat i els trastorns emocionals. A més, el programa inclou formació en les tecnologies de la informació i la comunicació existents en psicologia clínica i de la salut.

Leer más

Objectius professionals

En l'actualitat existeix un seriós problema degut a l'augment dels trastorns alimentaris (TA), així com els trastorns de la personalitat (TP) i els trastorns emocionals (ET). Aquest tipus de problemes afecten la salut i la vida dels qui els pateixen, així com dels qui conviuen amb ells, tant en el cas de l'anorèxia i la bulímia, com també d'un altre problema relacionat amb els TA, l'obesitat. D'altra banda, els TP causen malestar emocional, patint la persona marginació per la seua rigidesa i inflexibilitat. Dins dels T'està la depressió i l'ansietat, a més de trastorns per por, bipolaritat i trastorns per distrés. En atenció a aquesta problemàtica de salut, la Universitat de València imparteix el Màster Propi en Intervenció Multidisciplinària en TCA, TP i ET.

S'han desenvolupat diferents tipus de tractaments per a tots aquests diferents trastorns. Cal esmentar que es tracta de trastorns greus i complexos i existeix una alta comorbilitat entre ells i representa un important problema de salut pública. És per això que comptar amb professionals altament capacitats en la identificació, atenció i tractament d'aquests trastorns resulta essencial, i el Màster Propi en Intervenció Multidisciplinària en TCA, TP i T'és una solució important per a formar-se en això.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS