1a Edició - Codi 22513180

Array ( [CODIGO] => 22513180 [EDICION] => 1 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Suspendido [MATRICULA] => 790 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 15.00 [FECHA_INICIO] => 23/01/2023 [FECHA_FIN] => 25/03/2023 [LUGAR] => Fundación Universidad-Empresa [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 20/12/2022 [AREA] => 5 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => Presencial [TIPO_DOCENCIA_1] => 1 [TIPO_DOCENCIA_2] => Presencial [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Título Propio de Pos [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 34 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => [DIRECCION_CURSO_CORTO] => mindful-eating [GESTOR_NOMBRE] => Laura [GESTOR_APELLIDOS] => Ramírez Girbés [GESTOR_EMAIL] => laura.ramirez@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => María [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Buades Asensi [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => maria.buades@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0 [ID_IDIOMA] => 4 [PUBLICAR_WEB] => 0 [area_curs] => Àrea de Psicologia [NOMBRE_CURSO] => Expert Universiario en Mindful Eating (Alimentació conscient) [TITULACION] => Expert Universitari [HORARIO] => DIVENDRES I DIMECRES de 16:00-21:00. SÁBADOS de 09:00-14:00. DIVENDRES: 13, 20 i 27 de gener; 3, 10, 17 i 24 de febrer; 3, 10, 24, i 31 de març; 21 i 28 d'abril. DISSABTES: 14, 21 i 28 de gener; 4, 11, 18 i 25 de febrer; 4, 11 i 25 de març; 1, 22 i 29 d'abril. DIMECRES: 8 i 22 de febrer; 8 i 22 de març, [REQUISITOS_TITULACION] => - Llicenciats/Graduats/Diplomats en Psicologia, Infermeria, Medicina, Ciències Gastronòmiques, i Nutrició Humana i Dietètica, Medi Ambient... - Estudiants de Grau en Psicologia, Infermeria, Medicina, Ciències Gastronòmiques, i Nutrició Humana i Dietètica, Medi Ambient...als quals els falte menys d'un 10% dels crèdits per a finalitzar aquests estudis, condicionat a l'obtenció del títol universitari de grau en el mateix curs acadèmic. [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => El títol d'Expert en Mindful Eating, ofereix a l'alumnat (tant en els seus àmbits professionals, com per a si mateixos), les eines teoricopràctiques que, d'una banda, ajuden a desenvolupar una òptima salut mental i física en relació a l'alimentació, i per un altre, fomenten la sostenibilitat del planeta. Professional i personalment, l'alumnat podrà aplicar les estratègies d'intervenció basades en Mindful Eating, per a canviar de manera saludable, la relació amb els aliments, amb els diferents contextos alimentaris i amb si mateixos. Aprendran a gestionar les emocions, fomentant la claredat mental i corporal, l'assossec i l'autocura; i al mateix temps, adquiriran els fonamentals valors i principis eco-sostenibles, en relació al Planeta. Dins del món de la restauració, atorga als diferents professionals (cuiners/as, sommeliers, caps de sala...), coneixements i tècniques que els ajuden a maximitzar l'experiència gastronòmica del comensal. En el cas dels tastadors, desenvolupen exponencialment tots els sentits per a poder fer la seua tasca de manera idònia. I tots ells, a prenen a gestionar saludablement els alts nivells de stress, als quals es veuen altament sotmesos els professionals d'aquest sector. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => Tots els mòduls s'impartiran a través de continguts teòrics i pràctics, amb una especial i detallada atenció a la part pràctica i experiencial. D'una banda, els continguts teòrics seran plantejats com el ponent considere més oportú, oferint un marc conceptual que siga finalment integrat a través dels diferents exercicis pràctics, relacionats amb aquest marc. D'altra banda, exercicis experiencials suposaran l'avantsala d'alguns plantejaments teòrics, sent l'alumnat, una part activa en el desglosamiento d'aquesta teoria, una vegada finalitzats aquests exercicis. Després dels exercicis pràctics, les reflexions de l'alumnat suposaran una forma d'integració dels aspectes teòrics. Aquestes reflexions es duran a terme de manera individual, per parelles, en grups... De la mateixa manera, redacció de textos, rol-playings, composició de dibuixos, resolució de casos, etc..., oferiran la possibilitat a l'alumnat de recapacitar i reflexionar sobre els continguts teoricopràctics duts a terme en cada mòdul del curs. Finalment, la realització de l'últim mòdul (jornada presencial completa) comportarà d'una banda, la integració final dels continguts teoricopràctics de l'Expert Universitari, i per un altre, una acte-avaluació de cada alumne/a, en relació a l'impacte personal, formatiu i professional que ha suposat el desenvolupament de la formació. [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => - Professionals de la salut (psicòlogues, infermeres, nutricionistes, metges...) podran utilitzar el Mindful Eating com una de les seues eines, fomentant la salut mental i/o física de les persones amb les quals treballen, instruint-les tant teòrica com experiencialmente. - Professionals amb titulació universitària de l'àmbit de la cura i preservació del medi ambient, coneixeran específicament la manera en la qual s'usa el Mindful Eating per a fomentar la sostenibilitat del planeta, podent dur-lo a terme en els seus àmbits de treball. En el cas de directius, responsables de projectes, coordinadors...transmetran els coneixements adquirits a les persones al seu càrrec i podran implantar-los en diferents programes d'intervenció, guies, projectes... - Alumnat recentment titulat o amb poca experiència, afegiran als seus recents aprenentatges un recurs nou i validat científicament, i avantatjaran personal i professionalment a companys de professió amb els seus mateixos coneixements i experiència. - En l'àmbit de la restauració, el Mindful Eating repercuteix en diferents escenaris: 1) els/les cuiners/as utilitzaran aquesta eina enfront dels focs i fogons, per a maximitzar l'experiència gastronòmica del comensal, 2) els/les caps de sala i cambrers/as transmetran més fefaentment la història gastronòmica que el cuiner vol relatar i 3) sommeliers i tastadors coneixeran en major mesura el producte (beguda), per a assessorar amb major fiabilitat al comensal. Al mateix temps, una de les característiques del Mindful Eating, és aprendre a gestionar saludablement els alts nivells de stress, als quals es veuen altament sotmesos els professionals d'aquest sector. Aquests professionals per a accedir al curs hauran de tindre titulació universitària - Paral·lelament, tots aquests professionals titulats universitaris veuran afavorida la seua salut mental i física personalment, en conéixer i interioritzar el Mindful Eating en les seues vides, la qual cosa tindrà una repercussió directa positiva, en el seu àmbit professional. [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2022/2023 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 22513180 [AÑO_CURSO] => 34 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => FONAMENTS DEL MINDFUL EATING [NOMBRE_MATERIA_VAL] => FONAMENTS DEL MINDFUL EATING [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1. Teoria i pràctica del Mindfulness. 2. Teoria i pràctica del Mindful Eating. 3. Mindfulness i Hipnosi. 4. Treball corporal. 5. Treball sensorial. 6. Treball cognitiu i emocional. 7. Cura i acte-cuidat personal i alimentari. 8. Comunicació terapèutica. 9. Tipus de fam. 10. Salut conscient. 11. Cuina i restauració conscient. 12. Pensament crític dins del Mindful Eating. 13. Tradició, ciència i alimentació. 14. Jornada pràctica intensiva. [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => 1. Teoria i pràctica del Mindfulness. 2. Teoria i pràctica del Mindful Eating. 3. Mindfulness i Hipnosi. 4. Treball corporal. 5. Treball sensorial. 6. Treball cognitiu i emocional. 7. Cura i acte-cuidat personal i alimentari. 8. Comunicació terapèutica. 9. Tipus de fam. 10. Salut conscient. 11. Cuina i restauració conscient. 12. Pensament crític dins del Mindful Eating. 13. Tradició, ciència i alimentació. 14. Jornada pràctica intensiva. [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni42727 [NOMBRE_PERSONA] => Francisca [APELLIDOS] => Anaya Cintas [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament d'Infermeria. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Asociado de Universidad [NPI] => M4382 [EMAIL_FACULTAD] => acinfran@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => emp158940 [NOMBRE_PERSONA] => Alejandro [APELLIDOS] => Camacho Alpuente [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Psicólogo. Psicoterapeuta con Consulta Privada. Especialista en Mindfulness y Mindful Eating [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => Psicólogo. Psicoterapeuta con Consulta Privada. Especialista en Mindfulness y Mindful Eating ) [2] => Array ( [DNI] => uni31126 [NOMBRE_PERSONA] => María Amparo [APELLIDOS] => Cotolí Crespo [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => emp13805 [NOMBRE_PERSONA] => Micaela María [APELLIDOS] => López Cuesta [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Psicóloga. Consulta Micaela María López Cuesta [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => emp376646 [NOMBRE_PERSONA] => Francesc [APELLIDOS] => Marí López [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Gerente y Jefe de Cocina del Restaurante "Kanròs" [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni31126 [NOMBRE_PERSONA] => María Amparo [APELLIDOS] => Cotolí Crespo [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [1] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => emp158940 [NOMBRE_PERSONA] => Alejandro [APELLIDOS] => Camacho Alpuente [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Psicólogo. Psicoterapeuta con Consulta Privada. Especialista en Mindfulness y Mindful Eating [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => Psicólogo. Psicoterapeuta con Consulta Privada. Especialista en Mindfulness y Mindful Eating ) ) ) )

Expert Universiario en Mindful Eating (Alimentació conscient)


Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 15.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 20/12/2022

Data inici: Gener 2023

Data fi: Març 2023

Matrícula: 790 € (import preu públic)

Requisits d'accés: - Llicenciats/Graduats/Diplomats en Psicologia, Infermeria, Medicina, Ciències Gastronòmiques, i Nutrició Humana i Dietètica, Medi Ambient... - Estudiants de Grau en Psicologia, Infermeria, Medicina, Ciències Gastronòmiques, i Nutrició Humana i Dietètica, Medi Ambient...als quals els falte menys d'un 10% dels crèdits per a finalitzar aquests estudis, condicionat a l'obtenció del títol universitari de grau en el mateix curs acadèmic.

Modalitat: Presencial

Lloc d'impartició: Fundación Universidad-Empresa

Horari: DIVENDRES I DIMECRES de 16:00-21:00. SÁBADOS de 09:00-14:00. DIVENDRES: 13, 20 i 27 de gener; 3, 10, 17 i 24 de febrer; 3, 10, 24, i 31 de març; 21 i 28 d'abril. DISSABTES: 14, 21 i 28 de gener; 4, 11, 18 i 25 de febrer; 4, 11 i 25 de març; 1, 22 i 29 d'abril. DIMECRES: 8 i 22 de febrer; 8 i 22 de març,

Més informació

Objectius del curs

El títol d'Expert en Mindful Eating, ofereix a l'alumnat (tant en els seus àmbits professionals, com per a si mateixos), les eines teoricopràctiques que, d'una banda, ajuden a desenvolupar una òptima salut mental i física en relació a l'alimentació, i per un altre, fomenten la sostenibilitat del planeta.
Professional i personalment, l'alumnat podrà aplicar les estratègies d'intervenció basades en Mindful Eating, per a canviar de manera saludable, la relació amb els aliments, amb els diferents contextos alimentaris i amb si mateixos. Aprendran a gestionar les emocions, fomentant la claredat mental i corporal, l'assossec i l'autocura; i al mateix temps, adquiriran els fonamentals valors i principis eco-sostenibles, en relació al Planeta.
Dins del món de la restauració, atorga als diferents professionals (cuiners/as, sommeliers, caps de sala...), coneixements i tècniques que els ajuden a maximitzar l'experiència gastronòmica del comensal. En el cas dels tastadors, desenvolupen exponencialment tots els sentits per a poder fer la seua tasca de manera idònia. I tots ells, a prenen a gestionar saludablement els alts nivells de stress, als quals es veuen altament sotmesos els professionals d'aquest sector.

Objectius professionals

- Professionals de la salut (psicòlogues, infermeres, nutricionistes, metges...) podran utilitzar el Mindful Eating com una de les seues eines, fomentant la salut mental i/o física de les persones amb les quals treballen, instruint-les tant teòrica com experiencialmente.

- Professionals amb titulació universitària de l'àmbit de la cura i preservació del medi ambient, coneixeran específicament la manera en la qual s'usa el Mindful Eating per a fomentar la sostenibilitat del planeta, podent dur-lo a terme en els seus àmbits de treball. En el cas de directius, responsables de projectes, coordinadors...transmetran els coneixements adquirits a les persones al seu càrrec i podran implantar-los en diferents programes d'intervenció, guies, projectes...

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Per favor, verifica que no eres un robot.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.


SI, ENVIA
FAQS
 
Imprimir la informaciò