Array
(
[CODIGO] => 22513180
[EDICION] => 1
[SITUACION] => Aprobado
[SITUACION_BIS] => Suspendido
[MATRICULA] => 790
[MATRICULA_2] => 0
[MATRICULA_3] => 0
[HORAS] => 15.00
[FECHA_INICIO] => 23/01/2023
[FECHA_FIN] => 25/03/2023
[LUGAR] => Fundación Universidad-Empresa
[NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics
[FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 20/12/2022
[AREA] => 5
[NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] =>
[NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] =>
[OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] =>
[TIPO_DOCENCIA] => Presencial
[TIPO_DOCENCIA_1] => 1
[TIPO_DOCENCIA_2] => Presencial
[AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0
[TIPO_CURSO] => Postgrado
[TIPO_CURSO_1] => Título Propio de Pos
[DIRECCION_URL] =>
[AÑO_CURSO] => 34
[URL_VIDEO] =>
[URL_FACEBOOK] =>
[URL_TWITTER] =>
[META_TITLE] =>
[META_DESCRIPTION] =>
[META_KEYWORDS] =>
[DIRECCION_CURSO_CORTO] => mindful-eating
[GESTOR_NOMBRE] => Laura
[GESTOR_APELLIDOS] => Ramírez Girbés
[GESTOR_EMAIL] => laura.ramirez@fundacions.uv.es
[ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => María
[ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Buades Asensi
[ADMINISTRATIVO_EMAIL] => maria.buades@fundacions.uv.es
[ES_INTERNO] => 1
[EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es
[PREINSCRIPCION_WEB] => 0
[URL_AULA_VIRTUAL] =>
[OFERTADO_OTRO] => 0
[ID_CURSO_OFERTADO] => 0
[DESCRIPCION_OFERTADO] =>
[TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000
[MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0
[ID_IDIOMA] => 4
[PUBLICAR_WEB] => 0
[area_curs] => Àrea de Psicologia
[NOMBRE_CURSO] => Expert Universiario en Mindful Eating (Alimentació conscient)
[TITULACION] => Expert Universitari
[HORARIO] => DIVENDRES I DIMECRES de 16:00-21:00. SÁBADOS de 09:00-14:00.
DIVENDRES: 13, 20 i 27 de gener; 3, 10, 17 i 24 de febrer; 3, 10, 24, i 31 de març; 21 i 28 d'abril. DISSABTES: 14, 21 i 28 de gener; 4, 11, 18 i 25 de febrer; 4, 11 i 25 de març; 1, 22 i 29 d'abril. DIMECRES: 8 i 22 de febrer; 8 i 22 de març,
[REQUISITOS_TITULACION] => - Llicenciats/Graduats/Diplomats en Psicologia, Infermeria, Medicina, Ciències Gastronòmiques, i Nutrició Humana i Dietètica, Medi Ambient...
- Estudiants de Grau en Psicologia, Infermeria, Medicina, Ciències Gastronòmiques, i Nutrició Humana i Dietètica, Medi Ambient...als quals els falte menys d'un 10% dels crèdits per a finalitzar aquests estudis, condicionat a l'obtenció del títol universitari de grau en el mateix curs acadèmic.
[REQUISITOS_OTROS] =>
[ARG_VENTA] => El títol d'Expert en Mindful Eating, ofereix a l'alumnat (tant en els seus àmbits professionals, com per a si mateixos), les eines teoricopràctiques que, d'una banda, ajuden a desenvolupar una òptima salut mental i física en relació a l'alimentació, i per un altre, fomenten la sostenibilitat del planeta.
Professional i personalment, l'alumnat podrà aplicar les estratègies d'intervenció basades en Mindful Eating, per a canviar de manera saludable, la relació amb els aliments, amb els diferents contextos alimentaris i amb si mateixos. Aprendran a gestionar les emocions, fomentant la claredat mental i corporal, l'assossec i l'autocura; i al mateix temps, adquiriran els fonamentals valors i principis eco-sostenibles, en relació al Planeta.
Dins del món de la restauració, atorga als diferents professionals (cuiners/as, sommeliers, caps de sala...), coneixements i tècniques que els ajuden a maximitzar l'experiència gastronòmica del comensal. En el cas dels tastadors, desenvolupen exponencialment tots els sentits per a poder fer la seua tasca de manera idònia. I tots ells, a prenen a gestionar saludablement els alts nivells de stress, als quals es veuen altament sotmesos els professionals d'aquest sector.
[ARG_VENTA2] =>
[AÑO_CURSO_DESC] =>
[MODALIDAD_EVALUACION] => Tots els mòduls s'impartiran a través de continguts teòrics i pràctics, amb una especial i detallada atenció a la
part pràctica i experiencial.
D'una banda, els continguts teòrics seran plantejats com el ponent considere més oportú, oferint un marc conceptual que siga finalment integrat a través dels diferents exercicis pràctics, relacionats amb aquest marc. D'altra banda, exercicis experiencials suposaran l'avantsala d'alguns plantejaments teòrics, sent l'alumnat, una part activa en el desglosamiento d'aquesta teoria, una vegada finalitzats aquests exercicis.
Després dels exercicis pràctics, les reflexions de l'alumnat suposaran una forma d'integració dels aspectes teòrics. Aquestes reflexions es duran a terme de manera individual, per parelles, en grups... De la mateixa manera, redacció de textos, rol-playings, composició de dibuixos, resolució de casos, etc..., oferiran la possibilitat a l'alumnat de recapacitar i reflexionar sobre els continguts teoricopràctics duts a terme en cada mòdul del curs.
Finalment, la realització de l'últim mòdul (jornada presencial completa) comportarà d'una banda, la integració final dels continguts teoricopràctics de l'Expert Universitari, i per un altre, una acte-avaluació de cada alumne/a, en relació a l'impacte personal, formatiu i professional que ha suposat el desenvolupament de la formació.
[MODALIDAD_EVALUACION2] =>
[OBSERVACION_MATRICULA_1] =>
[OBSERVACION_MATRICULA_2] =>
[OBSERVACION_MATRICULA_3] =>
[SALIDA_PROFESIONAL] => - Professionals de la salut (psicòlogues, infermeres, nutricionistes, metges...) podran utilitzar el Mindful Eating com una de les seues eines, fomentant la salut mental i/o física de les persones amb les quals treballen, instruint-les tant teòrica com experiencialmente.
- Professionals amb titulació universitària de l'àmbit de la cura i preservació del medi ambient, coneixeran específicament la manera en la qual s'usa el Mindful Eating per a fomentar la sostenibilitat del planeta, podent dur-lo a terme en els seus àmbits de treball. En el cas de directius, responsables de projectes, coordinadors...transmetran els coneixements adquirits a les persones al seu càrrec i podran implantar-los en diferents programes d'intervenció, guies, projectes...
- Alumnat recentment titulat o amb poca experiència, afegiran als seus recents aprenentatges un recurs nou i validat científicament, i avantatjaran personal i professionalment a companys de professió amb els seus mateixos coneixements i experiència.
- En l'àmbit de la restauració, el Mindful Eating repercuteix en diferents escenaris: 1) els/les cuiners/as utilitzaran aquesta eina enfront dels focs i fogons, per a maximitzar l'experiència gastronòmica del comensal, 2) els/les caps de sala i cambrers/as transmetran més fefaentment la història gastronòmica que el cuiner vol relatar i 3) sommeliers i tastadors coneixeran en major mesura el producte (beguda), per a assessorar amb major fiabilitat al comensal. Al mateix temps, una de les característiques del Mindful Eating, és aprendre a gestionar saludablement els alts nivells de stress, als quals es veuen altament sotmesos els professionals d'aquest sector. Aquests professionals per a accedir al curs hauran de tindre titulació universitària
- Paral·lelament, tots aquests professionals titulats universitaris veuran afavorida la seua salut mental i física personalment, en conéixer i interioritzar el Mindful Eating en les seues vides, la qual cosa tindrà una repercussió directa positiva, en el seu àmbit professional.
[ANO_CURSO_DESC] => Curs 2022/2023
[programa] => Array
(
[0] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22513180
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 1
[NOMBRE_MATERIA] => FONAMENTS DEL MINDFUL EATING
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => FONAMENTS DEL MINDFUL EATING
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => 1. Teoria i pràctica del Mindfulness.
2. Teoria i pràctica del Mindful Eating.
3. Mindfulness i Hipnosi.
4. Treball corporal.
5. Treball sensorial.
6. Treball cognitiu i emocional.
7. Cura i acte-cuidat personal i alimentari.
8. Comunicació terapèutica.
9. Tipus de fam.
10. Salut conscient.
11. Cuina i restauració conscient.
12. Pensament crític dins del Mindful Eating.
13. Tradició, ciència i alimentació.
14. Jornada pràctica intensiva.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => 1. Teoria i pràctica del Mindfulness.
2. Teoria i pràctica del Mindful Eating.
3. Mindfulness i Hipnosi.
4. Treball corporal.
5. Treball sensorial.
6. Treball cognitiu i emocional.
7. Cura i acte-cuidat personal i alimentari.
8. Comunicació terapèutica.
9. Tipus de fam.
10. Salut conscient.
11. Cuina i restauració conscient.
12. Pensament crític dins del Mindful Eating.
13. Tradició, ciència i alimentació.
14. Jornada pràctica intensiva.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 1
)
)
[professors] => Array
(
[0] => Array
(
[DNI] => uni42727
[NOMBRE_PERSONA] => Francisca
[APELLIDOS] => Anaya Cintas
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament d'Infermeria. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Asociado de Universidad
[NPI] => M4382
[EMAIL_FACULTAD] => acinfran@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[1] => Array
(
[DNI] => emp158940
[NOMBRE_PERSONA] => Alejandro
[APELLIDOS] => Camacho Alpuente
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Psicólogo. Psicoterapeuta con Consulta Privada. Especialista en Mindfulness y Mindful Eating
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => Psicólogo. Psicoterapeuta con Consulta Privada. Especialista en Mindfulness y Mindful Eating
)
[2] => Array
(
[DNI] => uni31126
[NOMBRE_PERSONA] => María Amparo
[APELLIDOS] => Cotolí Crespo
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a
[NPI] => H4335
[EMAIL_FACULTAD] => acotoli@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[3] => Array
(
[DNI] => emp13805
[NOMBRE_PERSONA] => Micaela María
[APELLIDOS] => López Cuesta
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Psicóloga. Consulta Micaela María López Cuesta
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[4] => Array
(
[DNI] => emp376646
[NOMBRE_PERSONA] => Francesc
[APELLIDOS] => Marí López
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Gerente y Jefe de Cocina del Restaurante "Kanròs"
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
)
[direccio] => Array
(
[0] => Array
(
[0] => Array
(
[DNI] => uni31126
[NOMBRE_PERSONA] => María Amparo
[APELLIDOS] => Cotolí Crespo
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a
[NPI] => H4335
[EMAIL_FACULTAD] => acotoli@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
)
[1] => Array
(
[0] => Array
(
[DNI] => emp158940
[NOMBRE_PERSONA] => Alejandro
[APELLIDOS] => Camacho Alpuente
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Psicólogo. Psicoterapeuta con Consulta Privada. Especialista en Mindfulness y Mindful Eating
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => Psicólogo. Psicoterapeuta con Consulta Privada. Especialista en Mindfulness y Mindful Eating
)
)
)
)
Dades generals
Curs acadèmic: Curs 2022/2023
Tipus de curs: Expert Universitari
Nombre de crèdits: 15.00 Crèdits ECTS
Preinscripció al curs: Hasta el 20/12/2022
Data inici: Gener 2023
Data fi: Març 2023
Matrícula: 790 € (import preu públic)
Requisits d'accés: - Llicenciats/Graduats/Diplomats en Psicologia, Infermeria, Medicina, Ciències Gastronòmiques, i Nutrició Humana i Dietètica, Medi Ambient...
- Estudiants de Grau en Psicologia, Infermeria, Medicina, Ciències Gastronòmiques, i Nutrició Humana i Dietètica, Medi Ambient...als quals els falte menys d'un 10% dels crèdits per a finalitzar aquests estudis, condicionat a l'obtenció del títol universitari de grau en el mateix curs acadèmic.
Modalitat: Presencial
Horari i Lloc d'impartició
Lloc d'impartició: Fundación Universidad-Empresa
Horari: DIVENDRES I DIMECRES de 16:00-21:00. SÁBADOS de 09:00-14:00.
DIVENDRES: 13, 20 i 27 de gener; 3, 10, 17 i 24 de febrer; 3, 10, 24, i 31 de març; 21 i 28 d'abril. DISSABTES: 14, 21 i 28 de gener; 4, 11, 18 i 25 de febrer; 4, 11 i 25 de març; 1, 22 i 29 d'abril. DIMECRES: 8 i 22 de febrer; 8 i 22 de març,
Més informació
Telèfon: 96 160 30 00
E-mail: informacio@adeituv.es
Objectius del curs
El títol d'Expert en Mindful Eating, ofereix a l'alumnat (tant en els seus àmbits professionals, com per a si mateixos), les eines teoricopràctiques que, d'una banda, ajuden a desenvolupar una òptima salut mental i física en relació a l'alimentació, i per un altre, fomenten la sostenibilitat del planeta.
Professional i personalment, l'alumnat podrà aplicar les estratègies d'intervenció basades en Mindful Eating, per a canviar de manera saludable, la relació amb els aliments, amb els diferents contextos alimentaris i amb si mateixos. Aprendran a gestionar les emocions, fomentant la claredat mental i corporal, l'assossec i l'autocura; i al mateix temps, adquiriran els fonamentals valors i principis eco-sostenibles, en relació al Planeta.
Dins del món de la restauració, atorga als diferents professionals (cuiners/as, sommeliers, caps de sala...), coneixements i tècniques que els ajuden a maximitzar l'experiència gastronòmica del comensal. En el cas dels tastadors, desenvolupen exponencialment tots els sentits per a poder fer la seua tasca de manera idònia. I tots ells, a prenen a gestionar saludablement els alts nivells de stress, als quals es veuen altament sotmesos els professionals d'aquest sector.
Objectius professionals
- Professionals de la salut (psicòlogues, infermeres, nutricionistes, metges...) podran utilitzar el Mindful Eating com una de les seues eines, fomentant la salut mental i/o física de les persones amb les quals treballen, instruint-les tant teòrica com experiencialmente.
- Professionals amb titulació universitària de l'àmbit de la cura i preservació del medi ambient, coneixeran específicament la manera en la qual s'usa el Mindful Eating per a fomentar la sostenibilitat del planeta, podent dur-lo a terme en els seus àmbits de treball. En el cas de directius, responsables de projectes, coordinadors...transmetran els coneixements adquirits a les persones al seu càrrec i podran implantar-los en diferents programes d'intervenció, guies, projectes...
Leer más
- Professionals de la salut (psicòlogues, infermeres, nutricionistes, metges...) podran utilitzar el Mindful Eating com una de les seues eines, fomentant la salut mental i/o física de les persones amb les quals treballen, instruint-les tant teòrica com experiencialmente.
- Professionals amb titulació universitària de l'àmbit de la cura i preservació del medi ambient, coneixeran específicament la manera en la qual s'usa el Mindful Eating per a fomentar la sostenibilitat del planeta, podent dur-lo a terme en els seus àmbits de treball. En el cas de directius, responsables de projectes, coordinadors...transmetran els coneixements adquirits a les persones al seu càrrec i podran implantar-los en diferents programes d'intervenció, guies, projectes...
- Alumnat recentment titulat o amb poca experiència, afegiran als seus recents aprenentatges un recurs nou i validat científicament, i avantatjaran personal i professionalment a companys de professió amb els seus mateixos coneixements i experiència.
- En l'àmbit de la restauració, el Mindful Eating repercuteix en diferents escenaris: 1) els/les cuiners/as utilitzaran aquesta eina enfront dels focs i fogons, per a maximitzar l'experiència gastronòmica del comensal, 2) els/les caps de sala i cambrers/as transmetran més fefaentment la història gastronòmica que el cuiner vol relatar i 3) sommeliers i tastadors coneixeran en major mesura el producte (beguda), per a assessorar amb major fiabilitat al comensal. Al mateix temps, una de les característiques del Mindful Eating, és aprendre a gestionar saludablement els alts nivells de stress, als quals es veuen altament sotmesos els professionals d'aquest sector. Aquests professionals per a accedir al curs hauran de tindre titulació universitària
- Paral·lelament, tots aquests professionals titulats universitaris veuran afavorida la seua salut mental i física personalment, en conéixer i interioritzar el Mindful Eating en les seues vides, la qual cosa tindrà una repercussió directa positiva, en el seu àmbit professional.
Leer menos
1.- QUINA DIFERÈNCIA HI HA ENTRE UN MÀSTER OFICIAL I UN MÀSTER PROPI DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA?
S'entén per Màster Oficial el conjunt d'ensenyaments reglats de postgrau amb validesa en tot el territori nacional i en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) que han superat un procés d'elaboració i aprovació conforme a les normes legals dictades pel Govern i les Comunitats Autònomes (Lleis, Decrets, Ordres) reconegut en el marc de les normes i acords de l'EEES.
El Màster Propi, es refereix a estudis que han de superar un procés normatiu intern més flexible i diversificat (en la pròpia universitat), pensats per a oferir un tipus de formació concorde a les demandes de la societat.
2.- QUINS TÍTOLS PROPIS OFEREIX LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA?
La Universitat de València renova anualment la seua oferta de títols propis. En aqueixa oferta podem trobar els següents títols de postgrau: Màsters Propis entre 60 i 120 crèdits ECTS, Diplomes d'Especialització entre 25 i 45 crèdits ECTS, Experts Universitaris amb una durada d'entre 11 i 20 crèdits ECTS i Certificats Universitaris d'entre 3 i 10 crèdits ECTS.
Tipus de títols propis | Crèdits | Requisits d'accés |
Títol de Màster Propi | 60-120 ECTS | Titulats o amb un 10% per a finalitzar |
Diploma d'Especialització | 25-45 ECTS | Titulats o amb un 10% per a finalitzar i professionals. |
Títol d'Expert Universitari | 11-20 ECTS | Titulats o amb un 10% per a finalitzar i professionals. |
Certificat universitari | 3-10 ECTS | Condicions d'accés a estudis universitaris i professionals |
3.- QUÈ ÉS UN CRÈDIT ECTS?
ECTS és l'acrònim de European Credits Transfer Sistem. És una forma de mesurar la durada dels estudis universitaris que contempla diferents factors com són l'assistència a sessions teòriques, la realització de treballs pràctics, la dedicació a pràctiques.
4.- ON PUC OBTENIR INFORMACIÓ D'UN CURS EN CONCRET?
En la pàgina web (
https://postgrado.adeituv.es) trobaràs tota la informació referent a cadascun dels títols oferits.
5.- EXISTEIX LA POSSIBILITAT D'OBTENIR ALGUN TIPUS DE CONVALIDACIÓ D'ESTUDIS?
En els títols propis no existeix la possibilitat de convalidació acadèmica. Es tracta d'ofertes formatives que es renoven de forma anual i el pla d'estudis d'una edició a una altra és independent i no convalidable.
6.- QUI EXPEDEIX ELS TÍTOLS DE POSTGRAU?
Els títols propis de la Universitat de València seran expedits pel Rector o Rectora en model normalitzat i quedarà constància en el registre de títols de la Universitat. En aquests títols es farà esment exprés que manquen de caràcter oficial.
7.- POT UN ALUMNE ESTRANGER EL TÍTOL DEL QUAL NO ESTIGA HOMOLOGAT ACCEDIR A AQUESTS ESTUDIS?
Sí, sempre que siga autoritzat per la direcció del Curs.
8.- HE DE REALITZAR UNA PREINSCRIPCIÓ DEL CURS QUE ESTIC INTERESSAT A CURSAR?
Sí, és necessària la preinscripció en el curs corresponent, atenent a les indicacions, de data, lloc i adreça que para aquest curs estiguen publicats en aquest portal Web. Aquesta preinscripció deu anar acompanyada dóna els documents que en cada curs s'especifiquen.
9.- EXISTEIX LA POSSIBILITAT DE SOL·LICITAR BEQUES PER A CURSAR AQUESTS ESTUDIS?
Existeixen diferents convocatòries oferides per diferents entitats per a poder obtenir ajudes per a realitzar un Postgrau Propi de la Universitat de València. Pel seu volum les més sol·licitades són:
Convocatòria d'ajudes Títols Propis de la Universitat de València
http://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/estudis-postgrau/titols-propis-postgrau/beques-ajudes-1285848447971.html
10.- EL PAGAMENT QUE REALITZE EN LA MATRÍCULA, QUÈ INCLOU?
El pagament de la taxa de matricula inclou.
L'accés a totes les accions formatives del curs i/o a la plataforma virtual que ho suporte.
El dret a l'obtenció del carnet universitari.
Aquell material que l'adreça del curs estime oportú.
Un segur de responsabilitat civil i accident.
11.- ES POT FRACCIONAR EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA?
Sempre que el seu import supere la quantitat de 500€ i la durada del Curs siga superior a tres mesos, la matrícula es podrà fraccionar:
- En Aquells cursos de més de tres mesos i taxa de matrícula superior a 500 euros i Fins a 1.000 euros, es podrà fraccionar en dos terminis 1/2 en el moment de l'Admissió i 1/2 als dos mesos de començat.
- En aquells cursos de més de tres mesos i taxa de matrícula de més d'1.000 euros es podrà fraccionar en tres terminis 1/3 en el moment de l'admissió; 1/3 als dos mesos de començat i 1/3 als quatre mesos.
- En aquells cursos de més de dos anys es fracciona de la següent manera: el 50% a l'inici del primer curs i el 50% restant a l'inici del segon curs.
12.- EN LA QUANTITAT ABONADA EN MATRICULAR-ME S'INCLOUEN LES TAXES D'EXPEDICIÓ DEL TÍTOL/DIPLOMA?
Les taxes d'emissió de títol o certificat que acredite la realització del curs per part de la Universitat no estan incloses en l'import de la matrícula.
13.- EXISTEIX ALGUN TIPUS DE DESCOMPTE A L'HORA D'ABONAR LA MATRÍCULA?
No a excepció d'aquells aspectes contemplats en la LLEI 32/1999, de 8 d'octubre publicada en el BOE 242 del 9 d'octubre de 1999.
14.- EN QUINS CASOS ES POT RETORNAR L'IMPORT DE LA MATRÍCULA?
Una vegada matriculat a l'estudiant que es done de baixa per causes justificades abans de 10 Dies **habiles transcorreguts des de l'inici del curs se li retornarà el 50% de l'import de la matrícula. L'anul·lació es justificarà sempre per alguna de les següents causes sobrevingudes: malaltia, treball, menyscapte econòmic de la unitat familiar o qualsevol altra causa que, segons el parer del director o directora, es considere equiparable a les anteriors.
15.- ÉS POSSIBLE EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA?
Solament s'admetrà en casos excepcionals, quan l'alumne residisca en l'estranger o quan resulte impossible el pagament mitjançant el procediment estàndard (rebuts per finestreta -per al primer cobrament- o domiciliació bancària -per als segons pagaments-)
16.- EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA INCLOU ALGUN TIPUS DE SEGUR?
Sí, els alumnes matriculats estan coberts per una Assegurança d'accidents i Responsabilitat a l'entorn del curs.
17.- EXISTEIX LA POSSIBILITAT DE REALITZAR PRÀCTIQUES EN EMPRESES O INSTITUCIONS?
Sí, sempre que ho contemple l'organització dels estudis. Aquestes pràctiques poden formar part del pla d'estudis i en aquest cas les han de realitzar tots els alumnes matriculats o poden ser un complement formatiu addicional a la programació acadèmica i no és necessari que les realitzen tots els alumnes matriculats. Es poden realitzar fins a 900 hores de pràctiques.
18.- ÉS NECESSARI REALITZAR ALGUN CONVENI PER A REALITZAR LES PRÀCTIQUES EN EMPRESES/INSTITUCIONS?
Sí, és necessari subscriure un Conveni entre la Universitat l'empresa/institució per al desenvolupament de les pràctiques. Aquest Conveni es gestionarà pel Director dels estudis a través de la Fundació Universitat Empresa de València i haurà d'arreplegar les dades bàsiques de l'activitat a realitzar durant les pràctiques així com les signatures dels alumnes, tutors de l'empresa i tutors de la Universitat.
19.- QUIN ÉS EL SISTEMA D'AVALUACIÓ?
L'organització de cada curs indicarà els procediments d'avaluació específics, però en qualsevol cas, la superació de proves o exàmens és un requisit necessari per a l'obtenció de Títols Propis. Només quan es finalitza el postgrau i estan les actes es pot sol·licitar el certificat i/o títol acreditatiu de la seua realització.
20.- COM PUC FER LA PREINSCRIPCIÓ A UN CURS?
Pots fer la preinscripció a un títol propi electrònicament a través de l'apartat que trobaràs a la web del mateix.
També pots imprimir la fitxa de preinscripció que s'indica
a continuació, emplenar-la i enviar-la juntament amb tota la documentació sol·licitada per mail a
informacion@adeituv.es o per correu (o en persona) a:
Fundación Universidad Empresa de Valencia
Plaza Virgen de la Paz, 3
46001 Valencia.
AJUDES PER A TÍTOLS PROPIS DE POSTGRAU
Resolució de 30 d'abril de 2019, de la vicerectora d?Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual es convoca i s?estableixen les bases reguladores de la convocatòria d?ajudes per a cursos de postgrau propis de la Universitat de València, curs acadèmic 2018-2019. Podeu consultar-la punxant en el següent enllaç:
Convocatòria ajudes cursos de postgrau propis 2018/2019
Publicació en el DOGV
FUNDACION ESTATAL PARA LA FORMACION EN EL EMPLEO
Anualment, s'assigna a les empreses una quantia en concepte de crèdit per a formar als seus recursos humans. Una vegada realitzada la Formació, el gasto es deduïx de les cotitzacions a la Seguretat Social. En cas de no utilitzar el crèdit per a la formació dins de l'any en curs, no podrà ser utilitzat l'any següent i l'empresa perdeix eixa quantitat destinada a formació.
Totes les empreses adscrites al Règim General de la Seguretat Social i que realitzen accions formatives per als seus empleats i que cotitzen per formació professional, podran disposar d'un crèdit anual resultat de la quantia ingressada per l'empresa durant l'any anterior.
Per a obtindre més informació sobre este tipus d'ajudes, pot consultar la pàgina web de la Fundación estatal para la formación en el empleo:
https://www.fundae.es/