Certificat Universitari en Mindful Eating (Alimentació Conscient)

1a Edició - Codi 20514430

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Certificat Universitari

Nombre de crèdits: 5.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 290 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Estudiants en condicions d'accedir a estudis universitaris de grau. - Estudiants i/o Llicenciats/Graduats/Diplomats en Psicologia, Infermeria, Medicina, Nutrició Humana i Dietètica, Ciències Ambientals i Biologia. Estudiants i professionals del sector de la Restauració i la Gastronomia

La docència s'adaptarà als requisits que vinguen establits per reglament Estatal i per les directrius que indique la nostra Universitat (presencial, semipresencial o on-line) que té la potència suficient per a realitzar aquesta transformació sense menyscapte de la qualitat docent

Modalitat: Presencial

Direcció

Organitzador: Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics

Direcció: Alejandro Camacho Alpuente. Psicólogo. Experto en Mindfulness y alimentación..
María Amparo Cotolí Crespo. Contratado Doctor. Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

El títol de Certificat Universitari en Mindful Eating, ofereix a l'alumnat (tant en el seu àmbit professional com personal), les eines tècnic-pràctiques que, d'una banda, ajuden a desenvolupar una òptima salut mental i física en relació a l'alimentació i als diferents contextos alimentaris, i per un altre, fomenten la sostenibilitat del planeta.

Professional i personalment, l'alumnat (podrà aplicar les estratègies d'intervenció basades en Mindful Eating, per a canviar de manera saludable, la relació amb els aliments, amb els diferents contextos alimentaris i amb si mateixos. Aprendran a gestionar les emocions (part mental i corporal), l'assossec i l'autocura; i al mateix temps, adquiriran els fonamentals valors i principis ecosostenibles, en relació al Planeta.

Leer más

Objectius professionals

Professionals de la salut (psicòlegs/as, infermeres/us, nutricionistes, metges...) podran utilitzar el Mindful Eating com una de les seues eines, fomentant la salut mental i/o física de les persones amb les quals treballen, instruint-les tant teòrica com experiencialment.
Professionals de l'àmbit de la cura i preservació del medi ambient, coneixeran específicament la manera en la qual s'usa el Mindful Eating per a fomentar la sostenibilitat del planeta, podent dur-lo a terme en els seus àmbits de treball. En el cas de directius/as, responsables de projectes, coordinadors/as... transmetran els coneixements adquirits a les persones al seu càrrec i podran implantar-los en diferents programes d'intervenció, guies, projectes...

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS