Diploma Internacional D'Especialització Universitària en Entrenament Funcional: Aplicacions amb Resistència Variable, Inestabilitat, Tècniques Optimitzades de Musculació i Mètodes Intervalados

1a Edició - Codi 21922010

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 38.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 04/02/2022

Data inici: Febrer 2022

Data fi: Juny 2022

Matrícula: 900 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social)

Requisits d'accés: - Llicenciats o Graduats en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. - Estudiants als quals queda menys d'un 10% per a obtindre el títol de grau, condicionat a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic. - Tècnics/as esportius, professionals acreditats/as de l'àmbit i titulats/as de cicles formatius de l'àrea professional de les Activitats Físiques i Esportives. La inscripció estarà limitada estrictament al nombre màxim d'estudiants indicat anteriorment. La selecció d'estudiants es farà per rigorós ordre de preinscipción entre els/as candidats/as que reunisquen els requisits mostrats anteriorment.

Modalitat: A distancia

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: De dilluns a divendres en horari de vesprades,

Més informació

Objectius professionals

Els qui finalitzen aquest Diploma Internacional d'Especialització Universitària adquiriran coneixements i competències avantguardistes sobre aspectes metodològics de l'Entrenament Funcional, habilitats necessàries per a dissenyar, dirigir i realitzar programes d'exercici físic en l'àmbit de la millora integral de la condició física orientada tant al manteniment i optimització de la qualitat de vida com a l'augment i preservació del rendiment motor d'excel·lència, sent aplicables a diferents escenaris professionals tant reglats com no regats. Aquests coneixements són molt apropiats per als perfils de: -Directors/as en l'àmbit tècnic de Gimnasos, Centres Esportius i Centres d'Entrenament Personal. -Professionals especialitzats/as en la creació i dinamització de programes i esdeveniments relacionats amb l'Activitat Física i l'Esport. -Educadors/as físics/as en l'àmbit de la salut i/o de la diversitat funcional. -Especialistes en programes d'exercici per a la millora de la qualitat de vida i/o per a la readaptació funcional.-Especialistes en exercici que participen en equips multidisciplinaris d'unitats per a la millora de la salut. -Preparadors/as físics/as d'esportistes. -Entrenadors/as en programes d'Activitat Física per a persones amb necessitats especials. -Entrenadors/as Personals (individual i grups reduïts). -Entrenadors/as en programes grupals d'Activitat Física Recreativa. -Monitors/as de sala de *musculación i/o d'activitats col·lectives, gimnàstiques o altres activitats grupals (tant en sala com en el mitjà aquàtic).

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS