Diploma Internacional D'Especialització Universitària en Entrenament Funcional: Aplicacions amb Resistència Variable, Inestabilitat, Tècniques Optimitzades de Musculació i Mètodes Intervalados

1a Edició - Codi 21922010

Metodologia

Les assignatures seran exclusivament en línia, de manera que l'alumnat podrà adquirir coneixements independentment del moment i del lloc on es troben. L'alumnat tindrà a la seua disposició a l'Aula Virtual tot el material didàctic que compon el programa de l'assignatura, de manera que es disposarà d'un conjunt de recursos addicionals que permetran al professorat complementar la seua docència: Materials multimèdia, vídeos a través d'un servei de videostreaming, arxius Powerpoint, arxius PDF, àudios, diapositives, galeries d'imatges, enllaços d'interés, bibliografia, etc. que seran eines de suport per a aprofundir en els coneixements del curs. Per tant, el/la estudiant serà immers/a tant en explicacions docents, a partir de materials audiovisuals crítics, com en l'anàlisi de materials bibliogràfics d'alt rigor científic. Addicionalment, també haurà de reflexionar de manera crítica i integrada amb la informació audiovisual i bibliogràfica prèvia sobre determinats elements clau destacats. Així mateix, el/la estudiant practicarà amb recursos tecnològics accessibles en el seu entorn immediat amb els quals construir determinats supòsits pràctics tutelats.

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS