2a Edició - Codi 20734160

Array ( [CODIGO] => 20734160 [EDICION] => 2 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Suspendido [MATRICULA] => 100 [MATRICULA_2] => 450 [MATRICULA_3] => 275 [HORAS] => 3.00 [FECHA_INICIO] => 11/12/2020 [FECHA_FIN] => 29/03/2021 [LUGAR] => Laboratorios del campus de Burjassot de la Universitat de Valéncia [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Servei Central Suport a la Investigació Experimental. SCSIE [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 15/11/2020 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => Presencial [TIPO_DOCENCIA_1] => 2 [TIPO_DOCENCIA_2] => Semipresencial [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Postgrado [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 32 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => Curso de Experimentación con Cerdos [DIRECCION_CURSO_CORTO] => [GESTOR_NOMBRE] => Mariam [GESTOR_APELLIDOS] => Conca [GESTOR_EMAIL] => marian.conca@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Juan Carlos [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Platero Andrés [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => juan.c.platero@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0 [ID_IDIOMA] => 4 [PUBLICAR_WEB] => 0 [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Certificat Universitari de Formació en Experimentació amb Animals Porcins [TITULACION] => Certificat Universitari [HORARIO] => mòdul teòric on line mòdul pràctic: en els laboratoris del Campus de Burjassot. Horari preferiblement vesprada a determinar, [REQUISITOS_TITULACION] => -Estar en condicions d'accedir a estudis universitaris del grau - Professionals amb experiència en la matèria [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => L'objectiu primordial del curs és la formació del personal que necessiti acreditar-se amb una espècie addicional: grup porcí. Per a la superació del curs serà necessària una assistència mínima a classes pràctiques del 90% de les mateixes i la superació d'una prova final en què s'avaluaran els continguts teòrics i pràctics del curs. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => El Curs s'estructura com una ruta de formació en línia. Dins d'aqueixa ruta es troben tots els temes obligatoris. Cada tema es compon de diversos vídeos de classes teòriques. En alguns temes, a més, es requereix realitzar algunes activitats complementàries. Part pràctica obligatòria que s'imparteix en laboratoris, aules d'informàtica i tallers pràctics: L'assistència a pràctiques és obligatòria. Per a superar les pràctiques és necessari presentar una llista de verificació de destreses adquirides signada pel professor de la pràctica. [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => Aplicable a personal vinculat a la Universitat de València amb una relació laboral o estatutària.(Fins a un màxim de 30 estudiants per curs) [OBSERVACION_MATRICULA_2] => Aplicable a públic en general. [OBSERVACION_MATRICULA_3] => Aplicable a estudiants de Màster Oficial de la UVEG o de l'Escola de Doctorat de la UVEG en programes relacionats amb la recerca animal. Personal, relacionat amb recerca animal, de centres conveniats. [SALIDA_PROFESIONAL] => Possibilitat d'obtenir la formació teòrica- pràctica per a la capacitació per al maneig de l'espècie addicional: porcina. Els coneixements adquirits s'acreditaran mitjançant un certificat emès per la Universitat de València. La capacitació l'atorga la Generalitat Valenciana, i és un tràmit que ha de gestionar el propi estudiant. [CRITERIO_ADMISION] => [CRITERIO_ADMISION2] => [CRITERIO_ADMISION3] => [FORMACION_APRENDIZAJE] => [FORMACION_APRENDIZAJE2] => [FORMACION_APRENDIZAJE3] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2020/2021 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 20734160 [AÑO_CURSO] => 32 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => Grup Porcins [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Grup Porcins [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1.- Grupo porcino [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni12025 [NOMBRE_PERSONA] => Salvador Francisco [APELLIDOS] => Aliño Pellicer [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Farmacologia. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni58121 [NOMBRE_PERSONA] => Eva [APELLIDOS] => Blanch Torres [PDI] => 6 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Técnico/a Medio UV. Universitat de València [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => uni25205 [NOMBRE_PERSONA] => Ana [APELLIDOS] => Díaz Cuevas [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Vetarinaria Escala Técnica Superior [NPI] => M8256 [EMAIL_FACULTAD] => diazcuea@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => uni29501 [NOMBRE_PERSONA] => Inmaculada [APELLIDOS] => Noguera Salva [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => Veterinaria Escala Técnica Superior. Profesor Asociado de Universidad. Departament de Fisiologia. Universitat de València [NPI] => H1098 [EMAIL_FACULTAD] => noguerai@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni65050 [NOMBRE_PERSONA] => Eladio [APELLIDOS] => Barrio Esparducer [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Genètica. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => C0034 [EMAIL_FACULTAD] => barrioe@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [1] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni29501 [NOMBRE_PERSONA] => Inmaculada [APELLIDOS] => Noguera Salva [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => Veterinaria Escala Técnica Superior. Profesor Asociado de Universidad. Departament de Fisiologia. Universitat de València [NPI] => H1098 [EMAIL_FACULTAD] => noguerai@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [2] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni25205 [NOMBRE_PERSONA] => Ana [APELLIDOS] => Díaz Cuevas [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Vetarinaria Escala Técnica Superior [NPI] => M8256 [EMAIL_FACULTAD] => diazcuea@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Certificat Universitari de Formació en Experimentació amb Animals Porcins


Direcció

Organitzador: Servei Central Suport a la Investigació Experimental. SCSIE

Direcció: Eladio Barrio Esparducer. Catedrático/a de Universidad. Departament de Genètica. Universitat de València.
Inmaculada Noguera Salva. Veterinaria Escala Técnica Superior. Profesor Asociado de Universidad. Departament de Fisiologia. Universitat de València. .
Ana Díaz Cuevas. Vetarinaria Escala Técnica Superior. Universitat de València.

Solicita información

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

FAQS
 
Imprimir la informaciò