Mster en Coaching i Lideratge

4a Edici - Codi 14511120

Metodologia

El curs s semipresencial. La part a distncia s'implementar per mitj de l'Aula Virtual de la Fundaci Universitat Empresa de Valncia, en ella es pretenen avanar els continguts ms terics de manera que per mitj de l'avaluaci peridica dels mduls l'alumne conega el contingut de les matries que es desenrotllaran en el seu vessant ms prctica en la part presencial. Al mateix temps l's dels frums i tutories permetr a l'alumne anar resolent els dubtes que li sorgisquen en l'estudi dels materials i dels casos prctics que es plantegen.

METODOLOGIA

L'AULA VIRTUAL d'ADEIT s l'espai de relaci de l'alumnat amb els seus companys i el professorat. L'Aula Virtual es constitux com un entorn de trobada, intercanvi i aprenentatge dinmic. Per a accedir, es disposa d'una clau personalitzada que permet l'accs al curs des de qualsevol ordinador connectat a INTERNET i des de tots els navegadors web i sistemes operatius. Este model pedaggic on line facilita l'accs a la formaci al llarg de la vida, trencant les barreres del temps i de l'espai, fent compatible l'activitat quotidiana i les circumstncies personals amb els interessos formatius, i facilitant la formaci des de qualsevol lloc i a qualsevol hora, al ritme que l'alumnat mateix decidix.

MATERIALS I RECURSOS ADEQUATS

L'alumnat t a la seua disposici tot el material didctic i se'l podr descarregar en el seu ordinador o imprimir-lo en paper, la qual cosa facilitar la seua lectura i estudi sense estar connectat. El curs podr comptar, si s el cas, amb un conjunt de recursos addicionals que permetran al professorat complementar la seua docncia: Materials multimdia, vdeos a travs d'un servici de videostreaming (tamb cridat "vdeo davall demanda") , arxius Powerpoint, arxius PDF, udios, diapositives, galeries d'imatges, Calendaris, etc.

COMUNICACI CONSTANT

La comunicaci entre els participants del curs es realitza a travs de FRUMS que permeten intercanviar missatges i arxius. L'objectiu dels frums s el de servir de punt de trobada de todos/as los/las participants del curs, permetent debats sobre aspectes d'actualitat relacionats amb el contingut del curs o plantejar dubtes de carcter general, inserir notcies de la premsa relacionades amb la matria, etc. S'oferix tamb la possibilitat de comunicar-se a temps real a travs d'un XAT. Este mecanisme s til quan diversos participants desitgen debatre sobre un tema en concret a temps real. L'Aula Virtual d'ADEIT disposa d'un sistema de Videoconferncia que permetr el desenrotllament de reunions, presentacions i xarrades online. A ms, es disposa d'un sistema de TUTORIA personal per a consultes particulars amb el professorat en privat.

AVALUACI CONTNUA

Per a garantir l'aprofitament del curs, el sistema d'avaluaci s una avaluaci contnua, que servir per a comprovar en quina mesura l'alumnat assimila els coneixements estudiats, per mitj de la realitzaci de qestionaris tipus test, casos prctics, activitats de desenrotllament, etc. entrellaats en els continguts i relacionats amb els aspectes ms importants. Este conjunt d'activitats estaran guiades i valorades pels tutors corresponents.

Vols rebre informaci i continguts gratuts d'aquest curs?

Al fer clic en el bot declares conixer i acceptar la poltica de privacitat d'Adeit

Todos los campos son obligatorios

El formato de telfono es incorrecto

El formato de correo electrnico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envo. Pngase en contacto con nosotros mediante correo electrnico

Debe aceptar la poltica de privacidad de ADEIT.

SI, ENVIA

Responsable: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia. Finalitat: enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
Finalitat: enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia.
Legitimaci: enviant-nos el formulari ens dnes el teu consentiment perqu les teues dades siguen tractats d'acord amb all que s'ha descrit en la poltica de privacitat d'ADEIT.
Drets: tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teues dades en qualsevol moment a travs de datos@adeituv.es.

  Imprimir la informaci
  Ajudes / Beques
  FAQS