Màster Propi Internacional en Emprendimiento Social i Solidari

1a Edició - Codi 21231010

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 15/09/2021

Data inici: Octubre 2021

Data fi: Setembre 2022

Matrícula: 2400 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Accés preferent de titulats universitaris i Professionals amb titulació universitària residents a Xile que estiguen interessats en emprenedoria social i solidària nacional i internacional

Modalitat: Semipresencial

Col·laborador: Universidad de Santiago de Chile

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Universidad Santiago de Chile

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

El Màster Propi Internacional en Emprenedoria Social i Solidària, que s'impartirà de manera SEMIPRESENCIAL (a Xile) I EN LÍNIA (des de València), és fruit del conveni signat per la Universitat de València (UV) amb la Universitat de Santiago de Xile (USACH), dirigit principalment a titulats universitaris residents a Xile, i que té per objecte l'anàlisi del sector de l'economia social i solidària des d'una perspectiva internacional, així com un interés profund a proporcionar una formació en emprenedoria social i solidària, en un entorn que cada vegada és més globalitzat, amb entitats de l'economia social més resilients a les crisis econòmiques, que compten amb un lloc especial dins dels mercats, nacionals i internacionals. Es tracta d'un Màster multidisciplinari, amb un vessant tant socioeconòmic com jurídica, D'ací la seua importància i validesa.

El Màster Propi Internacional en Emprenedoria Social i Solidària està consolidat, en el seu vessant socioeconòmic, en els següents pilars: l'emprenedoria a través de l'economia social i solidària; l'anàlisi de diferents opcions, depenent de característiques socials, econòmiques i de l'entorn; les polítiques públiques de foment de l'economia social i solidària; el màrqueting social (com una eina de canvi social); les noves tendències socials en la direcció estratègica de l'empresa; l'organització del treball i la gestió de persones en les institucions d'economia social; i els ecosistemes de les empreses i entitats de l'economia social. Tots aquests aspectes es tractaran des d'una perspectiva general i internacional, si bé tindran una important projecció en la casuística xilena, mentre que la resta de pilars, en els quals s'assentisca aquest Màster, també de tipus socioeconòmic, com serien el tractament comptable i fiscal en les empreses d'economia social, la col·laboració públic privada o la cooperació al desenvolupament a través de les entitats de l'economia social i cooperativa, bones pràctiques, banca ètica, així com la gestió de projectes, tindrien un perfil més definit per a la realitat de Xile.

Leer más

Objectius professionals

És una realitat que vivim en un entorn globalitzat en el qual el desenvolupament de l'economia social i solidària impulsa accions que ajuden el mercat a incorporar entitats de caràcter social. En tots els països del nostre entorn les iniciatives solidàries són creixents, situació que no ha passat desapercebuda per a la Universitat de València, que atenta a les necessitats actuals de la societat imparteix el Màster Propi Internacional en Emprenedoria Social i Solidària per a satisfer la demanda d'una formació especialitzada en el tema.

Per tot això, des de l'Institut Universitari en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (*IUDESCOOP), la Universitat de València ofereix el Màster Propi Internacional en Emprenedoria Social i Solidària, que aborda matèries que es vinculen amb l'emprenedoria social i solidària sota una perspectiva i angle internacional.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS