Array
(
[CODIGO] => 22231030
[EDICION] => 1
[SITUACION] => Aprobado
[SITUACION_BIS] => Suspendido
[MATRICULA] => 3225
[MATRICULA_2] => 0
[MATRICULA_3] => 0
[HORAS] => 60.00
[FECHA_INICIO] => 12/12/2022
[FECHA_FIN] => 21/07/2023
[LUGAR] => IIDL-UV y Aulas Ajuntament de Cullera
[NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local. IIDL
[FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 30/11/2022
[AREA] => 2
[NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] =>
[NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => International Hotel Management Gastronomy School (IHMGS)
[OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] =>
[TIPO_DOCENCIA] => Presencial
[TIPO_DOCENCIA_1] => 2
[TIPO_DOCENCIA_2] => Semipresencial
[AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0
[TIPO_CURSO] => Postgrado
[TIPO_CURSO_1] => Título Propio de Pos
[DIRECCION_URL] =>
[AÑO_CURSO] => 34
[URL_VIDEO] =>
[URL_FACEBOOK] =>
[URL_TWITTER] =>
[META_TITLE] =>
[META_DESCRIPTION] =>
[META_KEYWORDS] =>
[DIRECCION_CURSO_CORTO] => desarrollo-turismo-cultura
[GESTOR_NOMBRE] => María
[GESTOR_APELLIDOS] => Palau Montoro
[GESTOR_EMAIL] => maria.palau@fundacions.uv.es
[ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => María
[ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Buades Asensi
[ADMINISTRATIVO_EMAIL] => maria.buades@fundacions.uv.es
[ES_INTERNO] => 1
[EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es
[PREINSCRIPCION_WEB] => 0
[URL_AULA_VIRTUAL] =>
[OFERTADO_OTRO] => 0
[ID_CURSO_OFERTADO] => 0
[DESCRIPCION_OFERTADO] =>
[TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000
[MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0
[ID_IDIOMA] => 4
[PUBLICAR_WEB] => 0
[area_curs] => Àrea Jurídic i Social
[NOMBRE_CURSO] => Màster de Formació Permanent en Desenvolupament, Turisme i Cultura Espanyola
[TITULACION] => Màster de Formació Permanent
[HORARIO] => Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous, de 16h a 21h
[REQUISITOS_TITULACION] => Alumnat internacional amb estudis Universitaris oficials al seu país d'origen i que provinguen de l'empresa International Hotel Management & astronomy School (IHMGS).
Un requisit ineludible és l'acreditació d'un coneixement de la llengua espanyola avalat per certificat de nivell mínim B1.
[REQUISITOS_OTROS] =>
[ARG_VENTA] => L'objectiu principal del Màster és el d'oferir una formació especialitzada i ad hoc, dirigida a fomentar el emprendedurismo i la innovació en l'àmbit de l'activitat turística, conscienciant de la necessitat de basar-se a una economia més social, un desenvolupament endogen de base local, sostenible i en pro de la millora de la qualitat de vida del conjunt de la ciutadania.
[ARG_VENTA2] =>
[AÑO_CURSO_DESC] =>
[MODALIDAD_EVALUACION] => L'alumne ha d'adoptar un paper actiu, autònom i responsable en el procés d'aprenentatge, la qual cosa implica l'atenció activa a les explicacions del professor, així com la lectura prèvia i posterior dels materials seleccionats específicament per al grup del qual forma part. A més, haurà de ser diligent en la realització de les tasques i
exercicis que se li prescriguen, per a això haurà de desenvolupar la planificació correcta dels temps d'aprenentatge.
La metodologia docent adequada a les característiques de la matèria, aconsella que les explicacions del professor es recolzen en el pertinent material de complementari, en el qual jugaran un paper actiu els mitjans audiovisuals. Això
facilitarà la comprensió dels discursos tant del professor com de les fonts històriques que necessàriament s'utilitzaran en les classes. El professor tutoritzarà l'experiència formativa des de la proximitat que exigeix la singularitat del grup estudiantil, i aquest rebrà, quan el precise, l'adequada orientació en els aspectes relatius a la formació teòrica i de continguts de l'assignatura.
[MODALIDAD_EVALUACION2] =>
[OBSERVACION_MATRICULA_1] =>
[OBSERVACION_MATRICULA_2] =>
[OBSERVACION_MATRICULA_3] =>
[SALIDA_PROFESIONAL] => Directors o Gestors d'organitzacions (públic/privades) o empreses vinculades amb l'activitat turística.
[ANO_CURSO_DESC] => Curs 2022/2023
[programa] => Array
(
[0] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 1
[NOMBRE_MATERIA] => Cultura i Civilització Espanyola
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Cultura i Civilització Espanyola
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Tema 1. El xoc cultural dels estudiants estrangers a Espanya.
Tema 2. Geografia, població i societat: La diversitat espanyola: llengües, cultures i paisatges.
Tema 3. L'espai públic i el privat: el carrer, la família i la llar. Les dones. Els moviments socials.
Tema 4. Treball, oci i educació. La vida nocturna. El futbol com a element identitari.
Tema 5. Espanya i la religió: Religió i cultura. Evolució de les pràctiques religioses a Espanya. Catolicisme i diversitat religiosa.
Tema 6. Les Festes i la gastronomia: Les funcions de les festes en la modernitat. Les corregudes de bous i altres espectacles taurins. La festa de les falles. La varietat de la gastronomia espanyola.
Tema 7. Música i cultura de masses: La música folk i els gèneres musicals massius.
Tema 8. La literatura espanyola del segle XX-XXI.
Tema 9. El cinema espanyol del segle XX-XXI.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Tema 1. El xoc cultural dels estudiants estrangers a Espanya.
Tema 2. Geografia, població i societat: La diversitat espanyola: llengües, cultures i paisatges.
Tema 3. L'espai públic i el privat: el carrer, la família i la llar. Les dones. Els moviments socials.
Tema 4. Treball, oci i educació. La vida nocturna. El futbol com a element identitari.
Tema 5. Espanya i la religió: Religió i cultura. Evolució de les pràctiques religioses a Espanya. Catolicisme i diversitat religiosa.
Tema 6. Les Festes i la gastronomia: Les funcions de les festes en la modernitat. Les corregudes de bous i altres espectacles taurins. La festa de les falles. La varietat de la gastronomia espanyola.
Tema 7. Música i cultura de masses: La música folk i els gèneres musicals massius.
Tema 8. La literatura espanyola del segle XX-XXI.
Tema 9. El cinema espanyol del segle XX-XXI.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 1
)
[1] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 2
[NOMBRE_MATERIA] => Història Recent d'Occident
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Història Recent d'Occident
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Tema 1. Estudiar el present: cronologia, problemes, reptes.
Tema 2. Un món de blocs: Guerra Freda Global i construcció de l'Estat de Benestar.
Tema 3. Ampliant el concepte de llibertat: la lluita pels drets civils d'afroamericans, dones i col·lectius LGTB.
Tema 4. L'emancipació de les perifèries: descolonització i sorgiment del Tercer Món.
Tema 5. Amèrica Llatina: de les noves dictadures als Nous Moviments Socials.
Tema 6. Les conquestes socials en perill: de la crisi de 1973 a la de 2008.
Tema 7. La fi del món bipolar: col·lapse de l'URSS i nou ordre internacional en el segle XXI.
Tema 8. El món hui: globalització, migracions, nous conflictes i emergència canvien.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Tema 1. Estudiar el present: cronologia, problemes, reptes.
Tema 2. Un món de blocs: Guerra Freda Global i construcció de l'Estat de Benestar.
Tema 3. Ampliant el concepte de llibertat: la lluita pels drets civils d'afroamericans, dones i col·lectius LGTB.
Tema 4. L'emancipació de les perifèries: descolonització i sorgiment del Tercer Món.
Tema 5. Amèrica Llatina: de les noves dictadures als Nous Moviments Socials.
Tema 6. Les conquestes socials en perill: de la crisi de 1973 a la de 2008.
Tema 7. La fi del món bipolar: col·lapse de l'URSS i nou ordre internacional en el segle XXI.
Tema 8. El món hui: globalització, migracions, nous conflictes i emergència canvien.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 2
)
[2] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 3
[NOMBRE_MATERIA] => Fonaments i Caracterització de l'Espanya Actual
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Fonaments i Caracterització de l'Espanya Actual
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Tema 1. Cronologia bàsica i línia del temps de les grans etapes de l'Espanya recent.
Tema 2. L'anomalia d'una Espanya feixistoide a l'Europa posterior a la II Guerra Mundial.
Tema 3. Transició política i democratització, dos processos diferents però complementaris.
Tema 4. L'estructura territorial i el complicat encaix de l'Espanya plurinacional en la Constitució de 1978.
Tema 5. Espanya en el marc de la Unió Europea. Un procés reeixit per a la modernització del país.
Tema 6. Els grans reptes del present: del desafiament sobiranista al problema migratori, del mercat laboral a les urgències mediambientals.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Tema 1. Cronologia bàsica i línia del temps de les grans etapes de l'Espanya recent.
Tema 2. L'anomalia d'una Espanya feixistoide a l'Europa posterior a la II Guerra Mundial.
Tema 3. Transició política i democratització, dos processos diferents però complementaris.
Tema 4. L'estructura territorial i el complicat encaix de l'Espanya plurinacional en la Constitució de 1978.
Tema 5. Espanya en el marc de la Unió Europea. Un procés reeixit per a la modernització del país.
Tema 6. Els grans reptes del present: del desafiament sobiranista al problema migratori, del mercat laboral a les urgències mediambientals.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 3
)
[3] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 4
[NOMBRE_MATERIA] => Introducció al Desenvolupament Local
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Introducció al Desenvolupament Local
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Tema 1. Marc Teòric i Conceptual del Desenvolupament Local.
a) Globalització i l'ascens de l'enfocament desenvolupe local del desenvolupament.
Tema 2. Les bases teòriques del desenvolupament local.
a) Condicions per al Desenvolupament Local.
Tema 3. La formació de xarxes. La importància del Capital Social.
Tema 4. La innovació com a palanca per al desenvolupament local.
Tema 5. Institucions i governança per al desenvolupament local.
Tema 6. La cultura empresarial com a motor de desenvolupament.
Tema 7. Desenvolupe local i sostenibilitat.
Tema 8. La política per al desenvolupament local. La planificació estratègica del desenvolupament.
Tema 9. Lideratge i presa de decisions en l'entorn local. Intervenció sobre mercat de treball local: jaciments d'ocupació, creació d'empreses i acompanyament a promotors.
Tema 10. Integració de col·lectius en risc d'exclusió.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Tema 1. Marc Teòric i Conceptual del Desenvolupament Local.
a) Globalització i l'ascens de l'enfocament desenvolupe local del desenvolupament.
Tema 2. Les bases teòriques del desenvolupament local.
a) Condicions per al Desenvolupament Local.
Tema 3. La formació de xarxes. La importància del Capital Social.
Tema 4. La innovació com a palanca per al desenvolupament local.
Tema 5. Institucions i governança per al desenvolupament local.
Tema 6. La cultura empresarial com a motor de desenvolupament.
Tema 7. Desenvolupe local i sostenibilitat.
Tema 8. La política per al desenvolupament local. La planificació estratègica del desenvolupament.
Tema 9. Lideratge i presa de decisions en l'entorn local. Intervenció sobre mercat de treball local: jaciments d'ocupació, creació d'empreses i acompanyament a promotors.
Tema 10. Integració de col·lectius en risc d'exclusió.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 4
)
[4] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 5
[NOMBRE_MATERIA] => Economia Social
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Economia Social
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Tema 1. Valors, principis cooperatius i economia social.
Tema 2. Les institucions de l'economia social a Espanya.
a) Entitats de l'economia social espanyola classificades per sectors institucionals.
Tema 3. L'evolució de l'economia social.
Tema 4. L'economia social en les modernes economies de mercat.
a) Funcions econòmiques de l'economia social.
Tema 5. Polítiques dirigides a l'economia social.
Tema 6. Democràcia, eficàcia de la política econòmica i reforma política.
Tema 7. Els components de l'economia social cooperatius, mutualitats, associacions, societats laborals.
Tema 8. L'empresa cooperativa. Estructura socioeconòmica.
Tema 9. Participació i democràcia en les empreses cooperatives.
Tema 10. L'Economia Social i el seu impacte en el desenvolupament local.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Tema 1. Valors, principis cooperatius i economia social.
Tema 2. Les institucions de l'economia social a Espanya.
a) Entitats de l'economia social espanyola classificades per sectors institucionals.
Tema 3. L'evolució de l'economia social.
Tema 4. L'economia social en les modernes economies de mercat.
a) Funcions econòmiques de l'economia social.
Tema 5. Polítiques dirigides a l'economia social.
Tema 6. Democràcia, eficàcia de la política econòmica i reforma política.
Tema 7. Els components de l'economia social cooperatius, mutualitats, associacions, societats laborals.
Tema 8. L'empresa cooperativa. Estructura socioeconòmica.
Tema 9. Participació i democràcia en les empreses cooperatives.
Tema 10. L'Economia Social i el seu impacte en el desenvolupament local.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 5
)
[5] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 6
[NOMBRE_MATERIA] => Turisme i Desenvolupament Local
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Turisme i Desenvolupament Local
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Tema 1. Introducció: el paper del turisme en el desenvolupament econòmic territorial.
Tema 2. Els recursos territorials turístics en els processos de planificació local.
Tema 3. El producte turístic.
Tema 4. Desenvolupe local i turisme.
Tema 5. Importància de la gestió sostenible dels recursos territorials turístics per al desenvolupament local.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Tema 1. Introducció: el paper del turisme en el desenvolupament econòmic territorial.
Tema 2. Els recursos territorials turístics en els processos de planificació local.
Tema 3. El producte turístic.
Tema 4. Desenvolupe local i turisme.
Tema 5. Importància de la gestió sostenible dels recursos territorials turístics per al desenvolupament local.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 6
)
[6] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 7
[NOMBRE_MATERIA] => Emprenedoria en l'Activitat Turística
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Emprenedoria en l'Activitat Turística
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Tema 1. Base teòrica de l'emprenedoria de l'activitat turística.
Tema 2. La innovació empresarial a Espanya.
Tema 3. Estudi integral del territori, com detectar una oportunitat de negoci.
Tema 4. Els agents que intervenen en l'impuls a la creació d'empreses turístiques. Acompanyament a emprenedors.
Tema 5. Com dissenyar i definir un model de negoci aplicat al turisme. Cerca de recursos econòmics.
Tema 6. Models empresarials turístics en la Comunitat Valenciana, exemples de bones i males pràctiques.
Tema 7. Indicadors d'èxit empresarial.
Tema 8. Els sistemes d'indicadors de sostenibilitat territorial.
Tema 9: L'impacte socioeconòmic que genera una empresa turística en el territori.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Tema 1. Base teòrica de l'emprenedoria de l'activitat turística.
Tema 2. La innovació empresarial a Espanya.
Tema 3. Estudi integral del territori, com detectar una oportunitat de negoci.
Tema 4. Els agents que intervenen en l'impuls a la creació d'empreses turístiques. Acompanyament a emprenedors.
Tema 5. Com dissenyar i definir un model de negoci aplicat al turisme. Cerca de recursos econòmics.
Tema 6. Models empresarials turístics en la Comunitat Valenciana, exemples de bones i males pràctiques.
Tema 7. Indicadors d'èxit empresarial.
Tema 8. Els sistemes d'indicadors de sostenibilitat territorial.
Tema 9: L'impacte socioeconòmic que genera una empresa turística en el territori.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 7
)
[7] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 8
[NOMBRE_MATERIA] => Organització i Dinamització dels Recursos Humans en l'Activitat Turística.
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Organització i Dinamització dels Recursos Humans en l'Activitat Turística.
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Tema 1. L'ésser humà: les quatre dimensions.
Tema 2. Motivació: Què és la motivació i les teories motivacionals.
Tema 3. El treball en equip: habilitats a desenvolupar.
Tema 4. Comunicació i cultura empresarial.
Tema 5. La Direcció de Recursos Humans.
Tema 6. Planificació i anàlisi de llocs.
Tema 7. Reclutament, selecció de personal i orientació.
Tema 8. Formació i desenvolupament de carreres professionals.
Tema 9. Avaluació del rendiment.
Tema 10: La retribució.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Tema 1. L'ésser humà: les quatre dimensions.
Tema 2. Motivació: Què és la motivació i les teories motivacionals.
Tema 3. El treball en equip: habilitats a desenvolupar.
Tema 4. Comunicació i cultura empresarial.
Tema 5. La Direcció de Recursos Humans.
Tema 6. Planificació i anàlisi de llocs.
Tema 7. Reclutament, selecció de personal i orientació.
Tema 8. Formació i desenvolupament de carreres professionals.
Tema 9. Avaluació del rendiment.
Tema 10: La retribució.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 8
)
[8] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 9
[NOMBRE_MATERIA] => Turisme Experiencial
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Turisme Experiencial
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Tema 1. El concepte de recurs com a matèria primera i la seua connexió amb el turístic.
Tema 2. Les motivacions i necessitats de visitant: evolució de l'oci, del turisme i les noves mirades de la societat actual.
Tema 3. El producte turístic: conceptualització, procés de creació i impactes en la destinació.
Tema 4. L'experiència turística com a objectiu aspiracional: conceptualització, tendències i estratègiques en destinacions.
Tema 5. Experiències culturals: patrimoni material (Patrimoni de la Humanitat) i immaterial (gastronomia).
Tema 6. Experiències naturals (espais naturals protegits i activitats de risc).
Tema 7. Experiències off the beaten track: dark tourism.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Tema 1. El concepte de recurs com a matèria primera i la seua connexió amb el turístic.
Tema 2. Les motivacions i necessitats de visitant: evolució de l'oci, del turisme i les noves mirades de la societat actual.
Tema 3. El producte turístic: conceptualització, procés de creació i impactes en la destinació.
Tema 4. L'experiència turística com a objectiu aspiracional: conceptualització, tendències i estratègiques en destinacions.
Tema 5. Experiències culturals: patrimoni material (Patrimoni de la Humanitat) i immaterial (gastronomia).
Tema 6. Experiències naturals (espais naturals protegits i activitats de risc).
Tema 7. Experiències off the beaten track: dark tourism.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 9
)
[9] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 10
[NOMBRE_MATERIA] => Gastronomia Espanyola
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Gastronomia Espanyola
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Tema 1.El material existent en una cuina professional, el seu funcionament i la seua posterior neteja. Les normes de seguretat i higiene que s'apliquen al conjunt de la zona de treball.
Tema 2. Pràctica sobre les pre-elaboracions d'ús comú aplicables a la cuina tradicional espanyola.
Tema 3. Aprofitament i la correcta conservació dels aliments.
Tema 4. Les tècniques de neteja, evisceració, descamado, desespinado i porcionamiento del peix i de la carn, classificacions i tipus.
Tema 5. Anàlisi de les tècniques de reutilització de gèneres, la seua recuperació i els processos de regeneració en preelaboraciones.
Tema 6. La manipulació de les matèries primeres. L'elaboració de plats de caràcter tradicional.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Tema 1.El material existent en una cuina professional, el seu funcionament i la seua posterior neteja. Les normes de seguretat i higiene que s'apliquen al conjunt de la zona de treball.
Tema 2. Pràctica sobre les pre-elaboracions d'ús comú aplicables a la cuina tradicional espanyola.
Tema 3. Aprofitament i la correcta conservació dels aliments.
Tema 4. Les tècniques de neteja, evisceració, descamado, desespinado i porcionamiento del peix i de la carn, classificacions i tipus.
Tema 5. Anàlisi de les tècniques de reutilització de gèneres, la seua recuperació i els processos de regeneració en preelaboraciones.
Tema 6. La manipulació de les matèries primeres. L'elaboració de plats de caràcter tradicional.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 10
)
[10] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22231030
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 11
[NOMBRE_MATERIA] => Treball Final de Màster
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Treball Final de Màster
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Realització d'un treball personal del/l'alumne/alumna relacionat amb alguna de les matèries teòriques o pràctiques del Màster en el qual demostre que és capaç d'aplicar correctament els coneixements i tècniques apresos i presentar els seus resultats de manera adequada tant en forma escrita com oral.
L'assignatura TREBALL FI DE MÀSTER pretén:
- que els/les alumnes/as apliquen els coneixements adquirits i demostren la maduresa aconseguida en el procés d'aprenentatge.
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Realització d'un treball personal del/l'alumne/alumna relacionat amb alguna de les matèries teòriques o pràctiques del Màster en el qual demostre que és capaç d'aplicar correctament els coneixements i tècniques apresos i presentar els seus resultats de manera adequada tant en forma escrita com oral.
L'assignatura TREBALL FI DE MÀSTER pretén:
- que els/les alumnes/as apliquen els coneixements adquirits i demostren la maduresa aconseguida en el procés d'aprenentatge.
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 11
)
)
[professors] => Array
(
[0] => Array
(
[DNI] => uni61230
[NOMBRE_PERSONA] => Raúl
[APELLIDOS] => Abeledo Sanchis
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament d'Economia Aplicada. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a
[NPI] => M9595
[EMAIL_FACULTAD] => raulasan@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[1] => Array
(
[DNI] => uni66534
[NOMBRE_PERSONA] => Rubén
[APELLIDOS] => Arnandis i Agramunt
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Geografia. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Ayudante/a Doctor/a
[NPI] => M0668
[EMAIL_FACULTAD] => ruara2@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[2] => Array
(
[DNI] => emp107883
[NOMBRE_PERSONA] => Vicente
[APELLIDOS] => Benlloch Aparisi
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Consultor
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[3] => Array
(
[DNI] => emp368785
[NOMBRE_PERSONA] => Indira
[APELLIDOS] => Betancourt López
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Consultora
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[4] => Array
(
[DNI] => uni51586
[NOMBRE_PERSONA] => Joan Manuel
[APELLIDOS] => del Alcàzar i Garrido
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament d'Història Moderna i Contemporània. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad
[NPI] => G8132
[EMAIL_FACULTAD] => jalcazar@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[5] => Array
(
[DNI] => uni66840
[NOMBRE_PERSONA] => Adrián
[APELLIDOS] => Ferrandis Martínez
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Geografia. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a
[NPI] => M9621
[EMAIL_FACULTAD] => adrian.ferrandis@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[6] => Array
(
[DNI] => emp47257
[NOMBRE_PERSONA] => José Salvador
[APELLIDOS] => Martínez Sansó
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Técnico Agencia de Desarrollo Local
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[7] => Array
(
[DNI] => uni64043
[NOMBRE_PERSONA] => Mar
[APELLIDOS] => Riera Spiegelhalder
[PDI] => 3
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Prfesora / Consultora - Universidad Europea
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[8] => Array
(
[DNI] => uni43269
[NOMBRE_PERSONA] => José Vicente
[APELLIDOS] => Sánchez Cabrera
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Geografia. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Profesor/a Asociado de Universidad
[NPI] => M4348
[EMAIL_FACULTAD] => josanca6@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[9] => Array
(
[DNI] => emp370260
[NOMBRE_PERSONA] => Vicente Jesús
[APELLIDOS] => Sanjuán Raimundo
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Director Admisiones. International Hotel Management Gastronomy School (IHMGS)
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[10] => Array
(
[DNI] => emp368786
[NOMBRE_PERSONA] => Itziar
[APELLIDOS] => Vañó de Urquijo
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Investigadora / Consultora
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
)
[direccio] => Array
(
[0] => Array
(
[0] => Array
(
[DNI] => uni51586
[NOMBRE_PERSONA] => Joan Manuel
[APELLIDOS] => del Alcàzar i Garrido
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament d'Història Moderna i Contemporània. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad
[NPI] => G8132
[EMAIL_FACULTAD] => jalcazar@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
)
[1] => Array
(
[0] => Array
(
[DNI] => uni66840
[NOMBRE_PERSONA] => Adrián
[APELLIDOS] => Ferrandis Martínez
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Geografia. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Contratado/a Doctor/a
[NPI] => M9621
[EMAIL_FACULTAD] => adrian.ferrandis@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
)
)
)
Dades generals
Curs acadèmic: Curs 2022/2023
Tipus de curs: Màster de Formació Permanent
Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS
Preinscripció al curs: Hasta el 30/11/2022
Data inici: Desembre 2022
Data fi: Juliol 2023
Matrícula: 3225 € (import preu públic)
Requisits d'accés: Alumnat internacional amb estudis Universitaris oficials al seu país d'origen i que provinguen de l'empresa International Hotel Management & astronomy School (IHMGS).
Un requisit ineludible és l'acreditació d'un coneixement de la llengua espanyola avalat per certificat de nivell mínim B1.
Modalitat: Semipresencial
Col·laborador:
International Hotel Management Gastronomy School (IHMGS)
Horari i Lloc d'impartició
Lloc d'impartició: IIDL-UV y Aulas Ajuntament de Cullera
Horari: Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous, de 16h a 21h
Més informació
Telèfon: 96 160 30 00
E-mail: informacio@adeituv.es
Objectius del curs
L'objectiu principal del Màster és el d'oferir una formació especialitzada i ad hoc, dirigida a fomentar el emprendedurismo i la innovació en l'àmbit de l'activitat turística, conscienciant de la necessitat de basar-se a una economia més social, un desenvolupament endogen de base local, sostenible i en pro de la millora de la qualitat de vida del conjunt de la ciutadania.
Objectius professionals
Directors o Gestors d'organitzacions (públic/privades) o empreses vinculades amb l'activitat turística.
1.- QUINA DIFERÈNCIA HI HA ENTRE UN MÀSTER OFICIAL I UN MÀSTER PROPI DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA?
S'entén per Màster Oficial el conjunt d'ensenyaments reglats de postgrau amb validesa en tot el territori nacional i en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) que han superat un procés d'elaboració i aprovació conforme a les normes legals dictades pel Govern i les Comunitats Autònomes (Lleis, Decrets, Ordres) reconegut en el marc de les normes i acords de l'EEES.
El Màster Propi, es refereix a estudis que han de superar un procés normatiu intern més flexible i diversificat (en la pròpia universitat), pensats per a oferir un tipus de formació concorde a les demandes de la societat.
2.- QUINS TÍTOLS PROPIS OFEREIX LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA?
La Universitat de València renova anualment la seua oferta de títols propis. En aqueixa oferta podem trobar els següents títols de postgrau: Màsters Propis entre 60 i 120 crèdits ECTS, Diplomes d'Especialització entre 25 i 45 crèdits ECTS, Experts Universitaris amb una durada d'entre 11 i 20 crèdits ECTS i Certificats Universitaris d'entre 3 i 10 crèdits ECTS.
Tipus de títols propis | Crèdits | Requisits d'accés |
Títol de Màster Propi | 60-120 ECTS | Titulats o amb un 10% per a finalitzar |
Diploma d'Especialització | 25-45 ECTS | Titulats o amb un 10% per a finalitzar i professionals. |
Títol d'Expert Universitari | 11-20 ECTS | Titulats o amb un 10% per a finalitzar i professionals. |
Certificat universitari | 3-10 ECTS | Condicions d'accés a estudis universitaris i professionals |
3.- QUÈ ÉS UN CRÈDIT ECTS?
ECTS és l'acrònim de European Credits Transfer Sistem. És una forma de mesurar la durada dels estudis universitaris que contempla diferents factors com són l'assistència a sessions teòriques, la realització de treballs pràctics, la dedicació a pràctiques.
4.- ON PUC OBTENIR INFORMACIÓ D'UN CURS EN CONCRET?
En la pàgina web (
https://postgrado.adeituv.es) trobaràs tota la informació referent a cadascun dels títols oferits.
5.- EXISTEIX LA POSSIBILITAT D'OBTENIR ALGUN TIPUS DE CONVALIDACIÓ D'ESTUDIS?
En els títols propis no existeix la possibilitat de convalidació acadèmica. Es tracta d'ofertes formatives que es renoven de forma anual i el pla d'estudis d'una edició a una altra és independent i no convalidable.
6.- QUI EXPEDEIX ELS TÍTOLS DE POSTGRAU?
Els títols propis de la Universitat de València seran expedits pel Rector o Rectora en model normalitzat i quedarà constància en el registre de títols de la Universitat. En aquests títols es farà esment exprés que manquen de caràcter oficial.
7.- POT UN ALUMNE ESTRANGER EL TÍTOL DEL QUAL NO ESTIGA HOMOLOGAT ACCEDIR A AQUESTS ESTUDIS?
Sí, sempre que siga autoritzat per la direcció del Curs.
8.- HE DE REALITZAR UNA PREINSCRIPCIÓ DEL CURS QUE ESTIC INTERESSAT A CURSAR?
Sí, és necessària la preinscripció en el curs corresponent, atenent a les indicacions, de data, lloc i adreça que para aquest curs estiguen publicats en aquest portal Web. Aquesta preinscripció deu anar acompanyada dóna els documents que en cada curs s'especifiquen.
9.- EXISTEIX LA POSSIBILITAT DE SOL·LICITAR BEQUES PER A CURSAR AQUESTS ESTUDIS?
Existeixen diferents convocatòries oferides per diferents entitats per a poder obtenir ajudes per a realitzar un Postgrau Propi de la Universitat de València. Pel seu volum les més sol·licitades són:
Convocatòria d'ajudes Títols Propis de la Universitat de València
http://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/estudis-postgrau/titols-propis-postgrau/beques-ajudes-1285848447971.html
10.- EL PAGAMENT QUE REALITZE EN LA MATRÍCULA, QUÈ INCLOU?
El pagament de la taxa de matricula inclou.
L'accés a totes les accions formatives del curs i/o a la plataforma virtual que ho suporte.
El dret a l'obtenció del carnet universitari.
Aquell material que l'adreça del curs estime oportú.
Un segur de responsabilitat civil i accident.
11.- ES POT FRACCIONAR EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA?
Sempre que el seu import supere la quantitat de 500€ i la durada del Curs siga superior a tres mesos, la matrícula es podrà fraccionar:
- En Aquells cursos de més de tres mesos i taxa de matrícula superior a 500 euros i Fins a 1.000 euros, es podrà fraccionar en dos terminis 1/2 en el moment de l'Admissió i 1/2 als dos mesos de començat.
- En aquells cursos de més de tres mesos i taxa de matrícula de més d'1.000 euros es podrà fraccionar en tres terminis 1/3 en el moment de l'admissió; 1/3 als dos mesos de començat i 1/3 als quatre mesos.
- En aquells cursos de més de dos anys es fracciona de la següent manera: el 50% a l'inici del primer curs i el 50% restant a l'inici del segon curs.
12.- EN LA QUANTITAT ABONADA EN MATRICULAR-ME S'INCLOUEN LES TAXES D'EXPEDICIÓ DEL TÍTOL/DIPLOMA?
Les taxes d'emissió de títol o certificat que acredite la realització del curs per part de la Universitat no estan incloses en l'import de la matrícula.
13.- EXISTEIX ALGUN TIPUS DE DESCOMPTE A L'HORA D'ABONAR LA MATRÍCULA?
No a excepció d'aquells aspectes contemplats en la LLEI 32/1999, de 8 d'octubre publicada en el BOE 242 del 9 d'octubre de 1999.
14.- EN QUINS CASOS ES POT RETORNAR L'IMPORT DE LA MATRÍCULA?
Una vegada matriculat a l'estudiant que es done de baixa per causes justificades abans de 10 Dies **habiles transcorreguts des de l'inici del curs se li retornarà el 50% de l'import de la matrícula. L'anul·lació es justificarà sempre per alguna de les següents causes sobrevingudes: malaltia, treball, menyscapte econòmic de la unitat familiar o qualsevol altra causa que, segons el parer del director o directora, es considere equiparable a les anteriors.
15.- ÉS POSSIBLE EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA?
Solament s'admetrà en casos excepcionals, quan l'alumne residisca en l'estranger o quan resulte impossible el pagament mitjançant el procediment estàndard (rebuts per finestreta -per al primer cobrament- o domiciliació bancària -per als segons pagaments-)
16.- EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA INCLOU ALGUN TIPUS DE SEGUR?
Sí, els alumnes matriculats estan coberts per una Assegurança d'accidents i Responsabilitat a l'entorn del curs.
17.- EXISTEIX LA POSSIBILITAT DE REALITZAR PRÀCTIQUES EN EMPRESES O INSTITUCIONS?
Sí, sempre que ho contemple l'organització dels estudis. Aquestes pràctiques poden formar part del pla d'estudis i en aquest cas les han de realitzar tots els alumnes matriculats o poden ser un complement formatiu addicional a la programació acadèmica i no és necessari que les realitzen tots els alumnes matriculats. Es poden realitzar fins a 900 hores de pràctiques.
18.- ÉS NECESSARI REALITZAR ALGUN CONVENI PER A REALITZAR LES PRÀCTIQUES EN EMPRESES/INSTITUCIONS?
Sí, és necessari subscriure un Conveni entre la Universitat l'empresa/institució per al desenvolupament de les pràctiques. Aquest Conveni es gestionarà pel Director dels estudis a través de la Fundació Universitat Empresa de València i haurà d'arreplegar les dades bàsiques de l'activitat a realitzar durant les pràctiques així com les signatures dels alumnes, tutors de l'empresa i tutors de la Universitat.
19.- QUIN ÉS EL SISTEMA D'AVALUACIÓ?
L'organització de cada curs indicarà els procediments d'avaluació específics, però en qualsevol cas, la superació de proves o exàmens és un requisit necessari per a l'obtenció de Títols Propis. Només quan es finalitza el postgrau i estan les actes es pot sol·licitar el certificat i/o títol acreditatiu de la seua realització.
20.- COM PUC FER LA PREINSCRIPCIÓ A UN CURS?
Pots fer la preinscripció a un títol propi electrònicament a través de l'apartat que trobaràs a la web del mateix.
També pots imprimir la fitxa de preinscripció que s'indica
a continuació, emplenar-la i enviar-la juntament amb tota la documentació sol·licitada per mail a
informacion@adeituv.es o per correu (o en persona) a:
Fundación Universidad Empresa de Valencia
Plaza Virgen de la Paz, 3
46001 Valencia.
AJUDES PER A TÍTOLS PROPIS DE POSTGRAU
Resolució de 30 d'abril de 2019, de la vicerectora d?Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual es convoca i s?estableixen les bases reguladores de la convocatòria d?ajudes per a cursos de postgrau propis de la Universitat de València, curs acadèmic 2018-2019. Podeu consultar-la punxant en el següent enllaç:
Convocatòria ajudes cursos de postgrau propis 2018/2019
Publicació en el DOGV
FUNDACION ESTATAL PARA LA FORMACION EN EL EMPLEO
Anualment, s'assigna a les empreses una quantia en concepte de crèdit per a formar als seus recursos humans. Una vegada realitzada la Formació, el gasto es deduïx de les cotitzacions a la Seguretat Social. En cas de no utilitzar el crèdit per a la formació dins de l'any en curs, no podrà ser utilitzat l'any següent i l'empresa perdeix eixa quantitat destinada a formació.
Totes les empreses adscrites al Règim General de la Seguretat Social i que realitzen accions formatives per als seus empleats i que cotitzen per formació professional, podran disposar d'un crèdit anual resultat de la quantia ingressada per l'empresa durant l'any anterior.
Per a obtindre més informació sobre este tipus d'ajudes, pot consultar la pàgina web de la Fundación estatal para la formación en el empleo:
https://www.fundae.es/