Màster de Formació Permanent en Ciències Forenses

10a Edició - Codi 22721370

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 15/10/2022

Data inici: Octubre 2022

Data fi: Juliol 2023

Matrícula: 2100 € (import preu públic)
1.500 € (import preu públic) Estudiants amb residència habitual en Països amb un PIB inferior a 1.000.000 de dólars internacionals

Requisits d'accés: Llicenciats o Graduats en Ciències (Biològiques, Química, Bioquímica, Física, Matemàtiques...) Dret, Criminologia o Psicologia, Medicina, Infermeria, Fisioterápia o Periodisme. Llicenciats o Graduats en Biomedicina o en Enginyeria Biomèdica. Membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat amb titulació universitària.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Online

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

Comptar amb una formació i perfeccionament dels professionals que ja treballen o pretenen fer-ho com a forenses, tant d'Espanya com de l'àrea iberoamericana, és un dels objectius principals del Màster Propi en Ciències Forenses. Per a això s'ofereix l'actualització dels coneixements en l'àrea de les ciències forenses, on s'uneix la part científica amb l'aplicació pràctica. A més, mitjançant l'avaluació realitzada, es tindrà informació addicional sobre la qualitat de les organitzacions dedicades a la investigació forense dels diferents països, de manera que puguen dedicar-se les manques existents i oferir solucions adequades.

El Màster Propi en Ciències Forense reuneix matèries implicades en l'àrea com: prova pericial, medicina forense, biologia forense, química forense, estudi de petjades, toxicologia forense, antropologia forense, física forense, informàtica forense, estudie forense de documents i psicologia forense.

Leer más

Objectius professionals

La ciència forense és un pilar fonamental en el bon funcionament de l'administració de la justícia de qualsevol Estat. Comptar amb un coneixement en les diferents especialitats científiques resulta indispensable per a aplicar-lo a tots els àmbits del Dret, de manera que les resolucions que es prenguen siguen el més justes i exactes possible. En conseqüència, és fonamental que els professionals relacionats o dedicats al tema tinguen una actualització especialitzada i concreta, el Màster Propi en Ciències Forenses de la Universitat de València està enfocat a aquest tema.

A més, cal esmentar que els avanços referent a la ciència forense no estan a l'abast de tots els professionals interessats, en particular en països iberoamericans, ja siga per raons geogràfiques o econòmiques. I, com a conseqüència, aquesta àrea de la ciència no compleix de manera eficaç la seua tasca d'auxiliar a l'administració de justícia. Per això, comptar amb un perfeccionament tant teòric com pràctic en la ciència forense afig valor a la professionalització d'aquests experts interessats, raó per la qual el Màster Propi en Ciències Forenses és una resposta a aquestes necessitats.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS