Màster Propi en Anatomia Ecogràfica Aplicada a l'Intervencionisme en Anestèsia Regional i Dolor

6a Edició - Codi 21731050

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 64.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 11/03/2022

Data inici: Juny 2022

Data fi: Juliol 2023

Matrícula: 2250 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats en Medicina i Cirurgia. Metges especialitzats en: Anestesiologia-Reanimació, reumatología, rehabilitació, neurocirurgia, traumatologia. Metges d'Unitats del Dolor. Anestesiólogos interessats en anestèsia regional i dolor. Metges que tracten a pacients amb dolor crònic: (anestesiólogos, traumatòlegs, neurocirujanos, neuròlegs, rehabilitadors, reumatòlegs). Metges especialistes que utilitzen els ultrasons per al desenvolupament de la seua especialitat. Fisioterapeutes: centrats en l'aparell musculo-esquelètic. Alumnes que hagen superat el diploma universitari d'anatomia ecogràfica de la Universitat de València edició 2016

Modalitat: Semipresencial

Col·laborador: IMEDAR Instituto Mediterraneo de Dolor y Anestesia Regional

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: - Teoria: Aula Virtual. - Pràctica presencial: Sala de Dissecció del Departament d'Anatomia i Embriologia Humana de la Universitat de València. Els alumnes que no puguen acudir a les sessions presencials podran seguir-les a través de l'Aula Virtual,,

Més informació

Objectius del curs

L¿ultrasonografia és una eina àmpliament utilitzada en l'àmbit sanitari de manera quotidiana. Per als professionals de la salut que la utilitzen, resulta de gran interés comptar amb estudis especialitzats sobre aquest tema i que a més siguen actualitzats. El Màster Propi en Anatomia Ecogràfica Aplicada a l'Intervencionisme en Anestèsia Regional i Dolor de la Universitat de València satisfà aquestes necessitats, al mateix temps que ofereix un coneixement anatòmic essencial per a utilitzar aquesta eina en les àrees de l'anestèsia regional i de tractament del dolor.

Un dels objectius del Màster Propi en Anatomia Ecogràfica Aplicada a l'Intervencionisme en Anestèsia Regional i Dolor és oferir una formació que combine tant la teoria com la pràctica sota una perspectiva clínica. En l'actualitat no existeix a Espanya una altra especialitat o curs universitari de postgrau que oferisca formació en aquestes àrees i que incloga des dels ultrasons fins a l'anatomia.

Leer más

Objectius professionals

Fins no fa molt temps, la forma emprada per a localitzar estructures internes a les quals es requeria bloquejar, anestesiar o aplicar analgèsia, era mitjançant equips de radiologia portàtil, fins i tot mitjançant la *neuroestimulación o mitjançant una aproximació de referències cutànies. Amb l'abordatge d'eines especialitzades, com els ultrasons en l'àmbit del dolor i de l'anestèsia regional, la pràctica clínica va evolucionar. Això es tradueix en la necessitat que el professional d'aquest àmbit obtinga una formació completa i actualitzada. En resposta a aquesta necessitat sorgeix el Màster Propi en Anatomia Ecogràfica Aplicada a l'Intervencionisme en Anestèsia Regional i Dolor.

Comptar amb professionals sanitaris implicats en l'intervencionisme, tant d'anestèsia regional com de tractament a pacients que presenten patologia dolorosa, resulta fonamental. Per a això, la Universitat de València ofereix el Màster Propi en Anatomia Ecogràfica Aplicada a l'Intervencionisme en Anestèsia Regional i Dolor.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS