Màster Propi de Psicoterapia i Psicologia Clínica. Estratègies Actuals d'Intervenció

26a Edició - Codi 21511020

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 26/09/2021

Data inici: Octubre 2021

Data fi: Juny 2022

Matrícula: 3300 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Graduats o llicenciats en Psicologia, Medicina, Infermeria, i professionals sanitaris o de l'àmbit de la salut. Estudiants als quals els quede menys d'un 10% per a obtindre el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic.

Modalitat: Semipresencial

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Fundación Universidad-Empresa

Horari: Divendres de 16 a 21 h. i dissabtes de 9 a 14 h. Alguns dimecres de 16 a 21 h. Algunes sessions a través de l'Aula Virtual.,

Més informació

Objectius del curs

Aquest màster té com a objectiu ensenyar, de manera pràctica l'ús de les tècniques i els tractaments més actuals per a la intervenció mitjançant la psicoteràpia en les diferents etapes (xiquets, adolescents i adults). Insistim en els procediments que han aconseguit major eficàcia des de les diferents orientacions psicològiques: cognitiva comportamental, Gestalt i teràpia familiar. Atenent la gran importància que té per a la teràpia psicològica, la relació clínica, s'accentuarà l'aprenentatge en Counselling i la seua aplicació de la psicoteràpia. Respecte a les tècniques psicològiques de tercera generació, es practicarà el Mindfulness, teràpia d'acceptació i compromís i EMDR. A més, obtindran formació per a la realització d'informes i de treball dins de la Psicologia Forense.

Leer más

Objectius professionals

Els àmbits de treball es refereixen a tots aquells que han de veure amb exercir la figura de Psicòleg realitzant Psicoteràpia i per als quals volen aprendre Psicologia Clínica. L'objectiu principal d'aquest Màster és formar professionals que coneguen profundament les tècniques i els tractaments psicològics adequats per a intervindre en els principals problemes psicològics de xiquets, adolescents i adults.
L'enfocament de la intervenció prové de les diferents orientacions psicològiques: cognitiu-comportamental, gestalt i teràpia familiar, donant-li molta importància a la relació terapèutica i l'aprenentatge en tècniques de Counselling i la seua aplicació en el context psicoterapèutic i clínic.
Les principals tècniques que s'utilitzen, a més de les bàsiques en la teràpia cognitiu-comportamental són les psicològiques de tercera generació. Es practicarà mindfulness, teràpia d'acceptació i compromís i EMDR

OPINIONS

5 Valoració mitjana (2 valoracions)
Personalmente ha sido una gran experiencia tanto a nivel personal, porque me ha aportado amistades y contactos, como de manera profesional porque me ha dado mucha seguridad para realizar mi trabajo. El profesorado es experto en la materia y son profesionales con una gran experiencia en el campo. El contenido del máster es totalmente práctico por lo que no tiene nada que ver con lo aprendido en el grado universitario, aprendes a cómo y el qué hacer en la práctica de la psicoterapia.
Laura Villena Guirao (Ex alumna 21ª edición) valoració:
5
Ha tenido una excelente calidad en todos los temas tratados, tanto por los profesionales que han impartido las clases como la selección de contenidos y la diversidad de enfoques. Me ha ayudado mucho para actualizar mis conocimientos. El personal coordinador del máster tiene un trato muy cercano con todos los estudiantes y se esfuerza por resolver cualquier problema que surja. Por ejemplo, para compatibilizar prácticas con horarios laborales o de estudios. Recomiendo este máster a todos los estudiantes por su alto nivel tanto teórico como práctico. Decir, por último, que estimula la iniciativa para introducirse en el mundo laboral dotando de recursos y mostrando estrategias. Sin lugar a dudas una excelente relación calidad-precio.
Margarita Arenas Hernández (Exalumna de la 22ª edición) valoració:
5
Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS