Màster Propi de Psicoterapia i Psicologia Clínica: Estratègies Actuals d'Intervenció

25a Edició - Codi 20511020

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3300 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Estudiants als quals els quede menys d'un 10% per a obtindre el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic. Llicenciats i graduats en Psicologia, Medicina, Infermeria, i professionals sanitaris o treballadors de l'àmbit de la salut amb titulació Universitària.

La docència s'adaptarà als requisits que vinguen establits per reglament Estatal i per les directrius que indique la nostra Universitat (presencial, semipresencial o on-line) que té la potència suficient per a realitzar aquesta transformació sense menyscapte de la qualitat docent

Modalitat: Presencial

Direcció

Organitzador: Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics

Direcció: Inmaculada Montoya Castilla. Profesor Titular de Universidad. Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Universitat de València.
José Gil Martínez. Profesor Asociado de Universidad. Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

Dins dels objectius del Màster Propi de Psicoteràpia i Psicologia Clínica està ensenyar de manera pràctica l'ús de tècniques i tractaments actuals per a la intervenció mitjançant la psicoteràpia en diferents etapes de la vida. Entre els procediments que han aconseguit major eficàcia en aquest tema destaca la cognitiva comportamental, Gestalt i teràpia familiar. Es farà èmfasi en l'aprenentatge de counselling i l'aplicació que té en psicoteràpia.

Respecte a les tècniques psicològiques de tercera generació, en el Màster Propi de Psicoteràpia i Psicologia Clínica es practicarà el mindfulness, la teràpia d'acceptació i compromís i EMDR. Així mateix, s'obtindrà la formació per a poder realitzar informes de treball dins de la psicologia forense (àmbit civil i penal), a més de la realització de pràctiques en centres col·laboradors per a aplicar les tècniques abans esmentades.

Leer más

Objectius professionals

La salut mental té especial rellevància en tots els nivells de la societat. Formar professionals especialitzats en aquest àmbit és un tema d'interés per a la Universitat de València. En atenció a aquesta necessitat impartim el Màster Propi de Psicoteràpia i Psicologia Clínica, que està dividit en dues parts principals: d'una banda, en teràpia cognitiu conductual, i per un altre, dues eixides professionals fonamentals: la psicologia infantojuvenil i familiar i la psicologia jurídica i forense.

Una dels avantatges que distingeixen al Màster Propi de Psicoteràpia i Psicologia Clínica és que totes dues branques no es troben en estudis oficials amb una descripció tan exhaustiva en els seus continguts ni tampoc amb pràctiques tan àmplies. La teràpia cognitiu conductual aprofundeix en problemàtiques relacionades amb ansietat, depressió, estrés, així com mindfulness. Donat l'augment de persones amb depressió o ansietat, així com de patiments mentals, aquesta especialització es converteix en un instrument necessari per als professionals de l'àmbit de la psicologia.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (2 valoracions)
Personalmente ha sido una gran experiencia tanto a nivel personal, porque me ha aportado amistades y contactos, como de manera profesional porque me ha dado mucha seguridad para realizar mi trabajo. El profesorado es experto en la materia y son profesionales con una gran experiencia en el campo. El contenido del máster es totalmente práctico por lo que no tiene nada que ver con lo aprendido en el grado universitario, aprendes a cómo y el qué hacer en la práctica de la psicoterapia.
Laura Villena Guirao (Ex alumna 21ª edición) valoració:
5
Ha tenido una excelente calidad en todos los temas tratados, tanto por los profesionales que han impartido las clases como la selección de contenidos y la diversidad de enfoques. Me ha ayudado mucho para actualizar mis conocimientos. El personal coordinador del máster tiene un trato muy cercano con todos los estudiantes y se esfuerza por resolver cualquier problema que surja. Por ejemplo, para compatibilizar prácticas con horarios laborales o de estudios. Recomiendo este máster a todos los estudiantes por su alto nivel tanto teórico como práctico. Decir, por último, que estimula la iniciativa para introducirse en el mundo laboral dotando de recursos y mostrando estrategias. Sin lugar a dudas una excelente relación calidad-precio.
Margarita Arenas Hernández (Exalumna de la 22ª edición) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS