Màster Propi SAP S/4HANA Finance and Controlling-CCA

7a Edició - Codi 21111340

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 15/09/2021

Data inici: Octubre 2021

Data fi: Juliol 2022

Matrícula: 8500 € (import preu públic)

Requisits d'accés: La celebració efectiva d'aquest màster estarà condicionada al fet de comptar amb un nombre mínim d'alumnes determinat per la Universitat de València, així com a disposar, per part de la institució, de les llicències de programari educatives adients. Addicionalment es podrà modificar el termini de docència, a criteri de la institució, si les circumstàncies docents o logístiques de l'acció formativa així ho requeriren.

L'alumne és coneixedor d'aquest clausulat i del seu contingut de manera incondicional i plena, en el moment de formalitzar la seua matrícula.

Llicenciats/as, Diplomats/as i Graduats/as. Títol oficial espanyol o estranger que atorgue accés a formacions oficials de postgrau. Estudiants als quals els quede menys del 10% dels crèdits per a obtenir el seu titule de grau, condicionat a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic

Modalitat: Presencial

Col·laborador: Sothis Enterprise Resource Planning S.L.

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Fundación Universidad-Empresa

Horari: Octubre: Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres 16.30 - 20.30 hores Novembre a Febrer: dimecres, dijous i divendres 15.30 - 19.30 hores Març a Juny: Horari Laboral Pràctiques Empresa,

Més informació

Objectius del curs

L'objectiu d'aquest Màster propi SAP S/4HANA Finance and Controlling és preparar i formar en el perfil del controller, un perfil hui dia summament demandat per les empreses. És a dir, capacitar en la tasca d'anàlisi, avaluació i difusió de la informació, com a analista informatiu i assessor a la resta de directius d'una empresa.

El Màster propi SAP S/4HANA Finance and Controlling aporta una sòlida formació teòrica respecte als sistemes i tècniques comptables que la funció del *controller actualment demanda, i d'altra banda, una formació consistent en l'ús d'un dels sistemes ERP més estesos en el món empresarial, en concret en el seu component SAP S/4HANA SAP Simple Finance.

Leer más

Objectius professionals

En aquesta era digital, resulta fonamental estar al corrent de les eines tecnològiques d'última generació en cada sector. Això s'aplica, per descomptat, a les finances i al controlling, mitjançant un programari de ERP operant en la plataforma informàtica in memory de SAP HANA. Sens dubte, una gran eina per a executar anàlisi sobre la marxa i optimitzar processos. Per a aprendre-ho, la Universitat de València organitza el Màster propi SAP S/4HANA Finance and Controlling.

L'actualització en programari aplicat a finances va de la mà dels actuals models canviants de negoci. Saber gestionar SAP S/4HANA Finance and Controlling és comptar amb una visió comuna de totes les dades financeres i operatius. I no sols això, sinó automatitzar processos, comptar amb millors informes, optimitzar la presa de decisions amb analítiques en temps real, etc. I tot això és possible gràcies al Màster propi SAP S/4HANA Finance and Controlling d'Universitat de Valéncia.

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS