Certificat Universitari en PCR quantitativa

2a Edició - Codi 22734250

Array ( [CODIGO] => 22734250 [EDICION] => 2 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Suspendido [MATRICULA] => 450 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 6.00 [FECHA_INICIO] => 10/07/2023 [FECHA_FIN] => 21/07/2023 [LUGAR] => [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 15/05/2023 [AREA] => 8 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => Presencial [TIPO_DOCENCIA_1] => 2 [TIPO_DOCENCIA_2] => Semipresencial [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Título Propio de Pos [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 34 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => [DIRECCION_CURSO_CORTO] => pcr-cuantitativa [GESTOR_NOMBRE] => Mariam [GESTOR_APELLIDOS] => Conca [GESTOR_EMAIL] => marian.conca@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => María [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Buades Asensi [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => maria.buades@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0 [ID_IDIOMA] => 4 [area_curs] => Àrea de Ciències i Tecnologia [NOMBRE_CURSO] => Certificat Universitari en PCR quantitativa [TITULACION] => Certificat de Formació Contínua [HORARIO] => Dilluns a Divendres, De 15 a 19h (teoria) i 9 a 13h (1r grup de pràctiques) o 15 a 19h (2n grup de pràctiques) [REQUISITOS_TITULACION] => Titulats en Formació Professional Superior, branca Sanitària o branca Indústries Alimentàries; Graduats en Biologia, Biotecnologia, Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Medicina, Farmàcia, Veterinària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyers Agrònoms. Professionals sanitaris de l'especialitat Anàlisis Clíniques. Professionals d'indústries alimentàries: control de qualitat, I+D, seguretat alimentària, tècnics de laboratori d'anàlisi d'aliments. Estudiants d'últim any dels graus i titulacions esmentats seran considerats si hi ha places disponibles, donant prioritat a graduats/titulats i professionals. [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => L'objectiu del present curs és capacitar en l'ús de la PCR quantitativa, així com donar a conéixer les aplicacions més rellevants d'aquesta tècnica. S'aprofundirà en els aspectes teòrics i tècnics de la PCR, completant la formació amb experiències pràctiques, en les quals s'abordarà tot el procés, des del disseny d'engreixadors fins a l'anàlisi de dades quantitatives relatives i/o absoluts. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => - Classes presencials o en streaming, segons les circumstàncies per la situació sanitària a causa de la Covid-19. - Disseny d'engreixadors a partir de seqüències exemple usant programes especialitzats. - Exercicis teòrics i pràctics i qüestions. [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => En la situació actual de pandèmia per la Covid-19, malaltia causada pel virus SARS-CoV-2, s'ha posat de manifest la necessitat de professionals qualificats en l'ús de la PCR quantitativa, tècnica utilitzada com a prova diagnòstica de la infecció, i les aplicacions de la qual en altres àrees de la salut i de la indústria alimentària estan adquirint creixent rellevància. Aquest títol de postgrau pretén contribuir a respondre a la demanda d'aquests professionals en el nostre entorn, dirigint-se principalment a: Titulats en Formació Professional Superior, branca Sanitària o branca Indústries Alimentàries; Graduats en Biologia, Biotecnologia, Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Medicina, Farmàcia, Veterinària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyers Agrònoms; Professionals sanitaris de l'especialitat Anàlisis Clíniques; Professionals d'indústries alimentàries: control de qualitat, I+D, seguretat alimentària, tècnics de laboratori d'anàlisi d'aliments. [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2022/2023 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 22734250 [AÑO_CURSO] => 34 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => Fonaments de la PCR quantitativa. Aplicacions en Biotecnologia i Biomedicina [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Fonaments de la PCR quantitativa. Aplicacions en Biotecnologia i Biomedicina [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1. Presentació de les assignatures i introducció a la PCR 2. Principis Bàsics de la PCR quantitativa 3. Disseny d'engreixadors i càlculs d'eficiència. Exercicis pràctics 4. Estratègies de quantificació per a PCR quantitativa: Quantificació absoluta i Relativa. Exercicis pràctics 5. Aplicacions de la PCR quantitativa I: Anàlisi de l'expressió gènica i altres tècniques de Biologia Molecular 6. Aplicacions de la PCR quantitativa II: Microbiologia i control de qualitat en alimentació 7. Aplicacions de la PCR quantitativa III: Diagnòstic Molecular 8. Aplicacions de la PCR quantitativa IV: Detecció del SARS-Cov-2 [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => 1. Presentació de les assignatures i introducció a la PCR 2. Principis Bàsics de la PCR quantitativa 3. Disseny d'engreixadors i càlculs d'eficiència. Exercicis pràctics 4. Estratègies de quantificació per a PCR quantitativa: Quantificació absoluta i Relativa. Exercicis pràctics 5. Aplicacions de la PCR quantitativa I: Anàlisi de l'expressió gènica i altres tècniques de Biologia Molecular 6. Aplicacions de la PCR quantitativa II: Microbiologia i control de qualitat en alimentació 7. Aplicacions de la PCR quantitativa III: Diagnòstic Molecular 8. Aplicacions de la PCR quantitativa IV: Detecció del SARS-Cov-2 [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) [1] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 22734250 [AÑO_CURSO] => 34 [CODIGO] => 2 [NOMBRE_MATERIA] => Aplicacions pràctiques de la PCR quantitativa: quantificació de l'expressió de gens en llevat i detecció de DNAs de microorganismes en cèl·lules humanes [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Aplicacions pràctiques de la PCR quantitativa: quantificació de l'expressió de gens en llevat i detecció de DNAs de microorganismes en cèl·lules humanes [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1. Preparació d'un experiment de PCR quantitativa a partir de DNA de llevat 2. Realització d'assajos de PCR quantitativa per a detectar l'expressió de gens de llevat. Assajos d'eficiència d'engreixadors i corbes de calibrat 3. Realització d'assajos de PCR quantitativa per a la detecció de DNA de microorganismes en cèl·lules humanes 4. Anàlisi de dades i discussió de resultats [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => 1. Preparació d'un experiment de PCR quantitativa a partir de DNA de llevat 2. Realització d'assajos de PCR quantitativa per a detectar l'expressió de gens de llevat. Assajos d'eficiència d'engreixadors i corbes de calibrat 3. Realització d'assajos de PCR quantitativa per a la detecció de DNA de microorganismes en cèl·lules humanes 4. Anàlisi de dades i discussió de resultats [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 2 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni23239 [NOMBRE_PERSONA] => Paula [APELLIDOS] => Alepuz Martínez [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => Profesora Titular de Universidad. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [NPI] => H5034 [EMAIL_FACULTAD] => alepuz@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni71166 [NOMBRE_PERSONA] => Mercè [APELLIDOS] => Gomar Alba [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante Doctor/a [NPI] => M0716 [EMAIL_FACULTAD] => merce.gomar@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => uni71186 [NOMBRE_PERSONA] => María Teresa [APELLIDOS] => Martínez Pastor [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor Titular de Universidad [NPI] => H5362 [EMAIL_FACULTAD] => Maria.Teresa.Martinez@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => emp379136 [NOMBRE_PERSONA] => Ester [APELLIDOS] => Méndez Belinchon [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Responsable de Producción Departamento Virus. Empresa Global Omnium [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => uni71167 [NOMBRE_PERSONA] => Ana [APELLIDOS] => Perea García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante Doctor/a [NPI] => M7013 [EMAIL_FACULTAD] => pegara2@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [5] => Array ( [DNI] => uni67314 [NOMBRE_PERSONA] => Cecilia [APELLIDOS] => Picazo Campos [PDI] => 6 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Investigador Contratado VAL I+D. Universitat de València [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [6] => Array ( [DNI] => emp379134 [NOMBRE_PERSONA] => Antonia María [APELLIDOS] => Romero Cuadrado [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Investigadora Post-doctoral Contratada IATA-CSIC [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni23239 [NOMBRE_PERSONA] => Paula [APELLIDOS] => Alepuz Martínez [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => Profesora Titular de Universidad. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [NPI] => H5034 [EMAIL_FACULTAD] => alepuz@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [1] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni71166 [NOMBRE_PERSONA] => Mercè [APELLIDOS] => Gomar Alba [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante Doctor/a [NPI] => M0716 [EMAIL_FACULTAD] => merce.gomar@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [2] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni71186 [NOMBRE_PERSONA] => María Teresa [APELLIDOS] => Martínez Pastor [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor Titular de Universidad [NPI] => H5362 [EMAIL_FACULTAD] => Maria.Teresa.Martinez@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )
Array ( [CODIGO] => 22734250 [EDICION] => 2 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Suspendido [MATRICULA] => 450 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 6.00 [FECHA_INICIO] => 10/07/2023 [FECHA_FIN] => 21/07/2023 [LUGAR] => [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 15/05/2023 [AREA] => 8 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => Presencial [TIPO_DOCENCIA_1] => 2 [TIPO_DOCENCIA_2] => Semipresencial [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Título Propio de Pos [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 34 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => [DIRECCION_CURSO_CORTO] => pcr-cuantitativa [GESTOR_NOMBRE] => Mariam [GESTOR_APELLIDOS] => Conca [GESTOR_EMAIL] => marian.conca@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => María [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Buades Asensi [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => maria.buades@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0 [ID_IDIOMA] => 4 [area_curs] => Àrea de Ciències i Tecnologia [NOMBRE_CURSO] => Certificat Universitari en PCR quantitativa [TITULACION] => Certificat de Formació Contínua [HORARIO] => Dilluns a Divendres, De 15 a 19h (teoria) i 9 a 13h (1r grup de pràctiques) o 15 a 19h (2n grup de pràctiques) [REQUISITOS_TITULACION] => Titulats en Formació Professional Superior, branca Sanitària o branca Indústries Alimentàries; Graduats en Biologia, Biotecnologia, Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Medicina, Farmàcia, Veterinària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyers Agrònoms. Professionals sanitaris de l'especialitat Anàlisis Clíniques. Professionals d'indústries alimentàries: control de qualitat, I+D, seguretat alimentària, tècnics de laboratori d'anàlisi d'aliments. Estudiants d'últim any dels graus i titulacions esmentats seran considerats si hi ha places disponibles, donant prioritat a graduats/titulats i professionals. [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => L'objectiu del present curs és capacitar en l'ús de la PCR quantitativa, així com donar a conéixer les aplicacions més rellevants d'aquesta tècnica. S'aprofundirà en els aspectes teòrics i tècnics de la PCR, completant la formació amb experiències pràctiques, en les quals s'abordarà tot el procés, des del disseny d'engreixadors fins a l'anàlisi de dades quantitatives relatives i/o absoluts. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => - Classes presencials o en streaming, segons les circumstàncies per la situació sanitària a causa de la Covid-19. - Disseny d'engreixadors a partir de seqüències exemple usant programes especialitzats. - Exercicis teòrics i pràctics i qüestions. [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => En la situació actual de pandèmia per la Covid-19, malaltia causada pel virus SARS-CoV-2, s'ha posat de manifest la necessitat de professionals qualificats en l'ús de la PCR quantitativa, tècnica utilitzada com a prova diagnòstica de la infecció, i les aplicacions de la qual en altres àrees de la salut i de la indústria alimentària estan adquirint creixent rellevància. Aquest títol de postgrau pretén contribuir a respondre a la demanda d'aquests professionals en el nostre entorn, dirigint-se principalment a: Titulats en Formació Professional Superior, branca Sanitària o branca Indústries Alimentàries; Graduats en Biologia, Biotecnologia, Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Medicina, Farmàcia, Veterinària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyers Agrònoms; Professionals sanitaris de l'especialitat Anàlisis Clíniques; Professionals d'indústries alimentàries: control de qualitat, I+D, seguretat alimentària, tècnics de laboratori d'anàlisi d'aliments. [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2022/2023 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 22734250 [AÑO_CURSO] => 34 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => Fonaments de la PCR quantitativa. Aplicacions en Biotecnologia i Biomedicina [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Fonaments de la PCR quantitativa. Aplicacions en Biotecnologia i Biomedicina [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1. Presentació de les assignatures i introducció a la PCR 2. Principis Bàsics de la PCR quantitativa 3. Disseny d'engreixadors i càlculs d'eficiència. Exercicis pràctics 4. Estratègies de quantificació per a PCR quantitativa: Quantificació absoluta i Relativa. Exercicis pràctics 5. Aplicacions de la PCR quantitativa I: Anàlisi de l'expressió gènica i altres tècniques de Biologia Molecular 6. Aplicacions de la PCR quantitativa II: Microbiologia i control de qualitat en alimentació 7. Aplicacions de la PCR quantitativa III: Diagnòstic Molecular 8. Aplicacions de la PCR quantitativa IV: Detecció del SARS-Cov-2 [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => 1. Presentació de les assignatures i introducció a la PCR 2. Principis Bàsics de la PCR quantitativa 3. Disseny d'engreixadors i càlculs d'eficiència. Exercicis pràctics 4. Estratègies de quantificació per a PCR quantitativa: Quantificació absoluta i Relativa. Exercicis pràctics 5. Aplicacions de la PCR quantitativa I: Anàlisi de l'expressió gènica i altres tècniques de Biologia Molecular 6. Aplicacions de la PCR quantitativa II: Microbiologia i control de qualitat en alimentació 7. Aplicacions de la PCR quantitativa III: Diagnòstic Molecular 8. Aplicacions de la PCR quantitativa IV: Detecció del SARS-Cov-2 [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) [1] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 22734250 [AÑO_CURSO] => 34 [CODIGO] => 2 [NOMBRE_MATERIA] => Aplicacions pràctiques de la PCR quantitativa: quantificació de l'expressió de gens en llevat i detecció de DNAs de microorganismes en cèl·lules humanes [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Aplicacions pràctiques de la PCR quantitativa: quantificació de l'expressió de gens en llevat i detecció de DNAs de microorganismes en cèl·lules humanes [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1. Preparació d'un experiment de PCR quantitativa a partir de DNA de llevat 2. Realització d'assajos de PCR quantitativa per a detectar l'expressió de gens de llevat. Assajos d'eficiència d'engreixadors i corbes de calibrat 3. Realització d'assajos de PCR quantitativa per a la detecció de DNA de microorganismes en cèl·lules humanes 4. Anàlisi de dades i discussió de resultats [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => 1. Preparació d'un experiment de PCR quantitativa a partir de DNA de llevat 2. Realització d'assajos de PCR quantitativa per a detectar l'expressió de gens de llevat. Assajos d'eficiència d'engreixadors i corbes de calibrat 3. Realització d'assajos de PCR quantitativa per a la detecció de DNA de microorganismes en cèl·lules humanes 4. Anàlisi de dades i discussió de resultats [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 2 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni23239 [NOMBRE_PERSONA] => Paula [APELLIDOS] => Alepuz Martínez [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => Profesora Titular de Universidad. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [NPI] => H5034 [EMAIL_FACULTAD] => alepuz@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni71166 [NOMBRE_PERSONA] => Mercè [APELLIDOS] => Gomar Alba [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante Doctor/a [NPI] => M0716 [EMAIL_FACULTAD] => merce.gomar@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => uni71186 [NOMBRE_PERSONA] => María Teresa [APELLIDOS] => Martínez Pastor [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor Titular de Universidad [NPI] => H5362 [EMAIL_FACULTAD] => Maria.Teresa.Martinez@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => emp379136 [NOMBRE_PERSONA] => Ester [APELLIDOS] => Méndez Belinchon [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Responsable de Producción Departamento Virus. Empresa Global Omnium [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => uni71167 [NOMBRE_PERSONA] => Ana [APELLIDOS] => Perea García [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante Doctor/a [NPI] => M7013 [EMAIL_FACULTAD] => pegara2@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [5] => Array ( [DNI] => uni67314 [NOMBRE_PERSONA] => Cecilia [APELLIDOS] => Picazo Campos [PDI] => 6 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Investigador Contratado VAL I+D. Universitat de València [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [6] => Array ( [DNI] => emp379134 [NOMBRE_PERSONA] => Antonia María [APELLIDOS] => Romero Cuadrado [PDI] => 4 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Investigadora Post-doctoral Contratada IATA-CSIC [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni23239 [NOMBRE_PERSONA] => Paula [APELLIDOS] => Alepuz Martínez [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => Profesora Titular de Universidad. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [NPI] => H5034 [EMAIL_FACULTAD] => alepuz@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [1] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni71166 [NOMBRE_PERSONA] => Mercè [APELLIDOS] => Gomar Alba [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Ayudante Doctor/a [NPI] => M0716 [EMAIL_FACULTAD] => merce.gomar@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [2] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni71186 [NOMBRE_PERSONA] => María Teresa [APELLIDOS] => Martínez Pastor [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Profesor Titular de Universidad [NPI] => H5362 [EMAIL_FACULTAD] => Maria.Teresa.Martinez@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Certificat de Formació Contínua

Nombre de crèdits: 6.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 15/05/2023

Data inici: Juliol 2023

Data fi: Juliol 2023

Matrícula: 450 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Titulats en Formació Professional Superior, branca Sanitària o branca Indústries Alimentàries; Graduats en Biologia, Biotecnologia, Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Medicina, Farmàcia, Veterinària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyers Agrònoms. Professionals sanitaris de l'especialitat Anàlisis Clíniques. Professionals d'indústries alimentàries: control de qualitat, I+D, seguretat alimentària, tècnics de laboratori d'anàlisi d'aliments. Estudiants d'últim any dels graus i titulacions esmentats seran considerats si hi ha places disponibles, donant prioritat a graduats/titulats i professionals.

Modalitat: Semipresencial

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: Dilluns a Divendres, De 15 a 19h (teoria) i 9 a 13h (1r grup de pràctiques) o 15 a 19h (2n grup de pràctiques)

Més informació

Objectius del curs

L'objectiu del present curs és capacitar en l'ús de la PCR quantitativa, així com donar a conéixer les aplicacions més rellevants d'aquesta tècnica. S'aprofundirà en els aspectes teòrics i tècnics de la PCR, completant la formació amb experiències pràctiques, en les quals s'abordarà tot el procés, des del disseny d'engreixadors fins a l'anàlisi de dades quantitatives relatives i/o absoluts.

Objectius professionals

En la situació actual de pandèmia per la Covid-19, malaltia causada pel virus SARS-CoV-2, s'ha posat de manifest la necessitat de professionals qualificats en l'ús de la PCR quantitativa, tècnica utilitzada com a prova diagnòstica de la infecció, i les aplicacions de la qual en altres àrees de la salut i de la indústria alimentària estan adquirint creixent rellevància. Aquest títol de postgrau pretén contribuir a respondre a la demanda d'aquests professionals en el nostre entorn, dirigint-se principalment a: Titulats en Formació Professional Superior, branca Sanitària o branca Indústries Alimentàries; Graduats en Biologia, Biotecnologia, Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Medicina, Farmàcia, Veterinària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyers Agrònoms; Professionals sanitaris de l'especialitat Anàlisis Clíniques; Professionals d'indústries alimentàries: control de qualitat, I+D, seguretat alimentària, tècnics de laboratori d'anàlisi d'aliments.

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Per favor, verifica que no eres un robot.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.


SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS