Expert Universitari en Educació per a la Ciutadania Democràtica i els Drets Humans

2a Edició - Codi 20423050

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 15.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 500 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Graduats i titulats universitaris en Ciències Socials, Ciències Polítiques, Filosofia, Treball Social, Pedagogia, Magisteri, Dret, Educació Social, Psicologia. Professionals amb titulació acadèmica: educadors i tècnics d'intervenció social i intervenció socioeducativa i sociocultural. Professionals de formació en organitzacions socials (ONGD, associacions), educatives, empresarials i sindicals. Professionals de consultores i agències de formació. Educadors d'institucions penitenciàries, educadors d'educació infantil i d'educació de persones adultes. Assessors tècnic-pedagògics, tècnics d'educació en administracions d'àmbit local i estatal.

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives

Direcció: Daniel Gabaldón Estevan. Profesor Titular de Universidad. Departament de Sociologia i Antropologia Social. Universitat de València.
Luis Maria Cifuentes Pérez. Responsable de Formación Fundación CIVES.

Més informació

Objectius del curs

Entre els seus objectius destaquen: Definir el concepte de Ciutadania i la seua estreta relació amb la democràcia, abordar la seua construcció històrica i el procés seguit en la conquesta gradual de drets i llibertats que li doten de contingut, reflectit en les Declaracions universals de drets i en el constitucionalisme contemporani.
Assegurar una educació per a una ciutadania democràtica, és a dir, educació per a la democràcia i educar en democràcia, com a fi i com a mitjà de l'educació, per a la participació activa de les ciutadanes i els ciutadans en els assumptes de la vida pública que ens concerneixen.
Assumir i transmetre la consideració de l'educació per a una ciutadania democràtica com un ben comú, com un procés del que cal participar i per tant com un horitzó sempre obert i millorable que orienta les nostres accions i les nostres decisions.

Leer más

Objectius professionals

La formació aportada per aquest curs s'orienta al desenvolupament professional en àrees tals com: el disseny i gestió de programes d'intervenció socioeducativa i sociocultural en l'àmbit del menor i de la joventut, educadors en exercici, materials curriculars, innovacions socials i iniciatives formatives.
També va destinat al desenvolupament professional en institucions (institucions educatives, organitzacions i xarxes socials-entre unes altres la Xarxa d'Escoles Ciutadanes--, famílies i comunitats, assessors de formació, etc.
Per a les modalitats d'educació formal, no formal i permanent, en els diferents nivells educatius, orientades totes elles a la formació i qualificació per a l'educació en valors, en drets humans i en ciutadania, mediació intercultural, educació per a la pau, educació per al desenvolupament, etc.

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS