Certificat Universitari d'Estudi Forense de Documents

1a Edici - Codi 17724120/17721370

Metodologia

La metodologia online permet traslladar l'experincia formativa a l'AULA VIRTUAL d'ADEIT, on l'alumnat i el professorat podran adquirir i intercanviar coneixements independentment del moment i del lloc on es troben. L'Aula Virtual es constitux com un entorn de trobada, intercanvi i aprenentatge dinmic.

Els participants disposen d'una clau personalitzada que permet l'accs al curs des de qualsevol ordinador connectat a internet i des de qualsevol navegador web i sistema operatiu.


MATERIALS I RECURSOS ADEQUATS

L'alumnat t a la seua disposici en l'Aula Virtual tot el material didctic que compon el programa del curs.

A ms comptar, si s el cas, amb un conjunt de recursos addicionals que permetran al professorat complementar la seua docncia: Materials multimdia, vdeos a travs d'un servici de videostreaming, arxius Powerpoint, arxius PDF, udios, diapositives, galeries d'imatges, enllaos d'inters, bibliografia, etc. que seran ferramentes de suport per a aprofundir en els coneixements del curs.


COMUNICACI CONSTANT

Durant l'exercici de l'activitat formativa, els participants disposaran de diverses ferramentes de comunicaci, com els frums, els xats i la missatgeria interna.

Els FRUMS de debat sn espais compartits per tots els participants (alumnat i professorat) que permeten l'intercanvi d'idees, aix com resoldre dubtes, proposar debats i respondre qestions. Tamb permeten intercanviar arxius per a realitzar activitats determinades en grup.

Els frums fomenten la participaci, la collaboraci i el treball en equip. Estan sempre disponibles, l'alumne decidix quan realitza la seua aportaci, triant el moment que millor s'adapta al seu horari.

S'oferix tamb la possibilitat de comunicar-se en temps real a travs d'un XAT. Este mecanisme s til quan diversos participants desitgen debatre sobre un tema en concret d'una manera simultani i sncron.

L'Aula Virtual d'ADEIT disposa d'un sistema de VIDEOCONFERNCIA que permetr aprofundir en distints continguts, discutir casos prctics, i assistir a presentacions en qu els alumnes poden realitzar preguntes i compartir experincies.

Un eix fonamental en la formaci on line s el seguiment personal dut a terme pels tutors del curs, ajudant a aprofundir i refermar els conceptes clau i resolent els dubtes i consultes particulars a travs d'un sistema de TUTORIA personal.


AVALUACI CONTNUA

Per a garantir l'aprofitament del curs, s'aplica un sistema d'avaluaci contnua, que servir per a comprovar en quina mesura l'alumnat assimila els coneixements estudiats, i el seu rendiment en les distintes matries.

Amb carcter general es valorar, a ms de la participaci i el treball en equip, la profunditat de les intervencions en els frums, aix com el coneixement adquirit i demostrat a travs de la realitzaci de proves com ara qestionaris tipus test, casos prctics, activitats de desenvolupament, etc.

Els participants hauran de complir amb els requisits i estndards d'aprenentatge i dedicaci establits pels diferents docents del curs.


SUPORT PERSONALITZAT

L'alumnat est acompanyat per un conjunt de persones, servicis i recursos que li atenen i estan a la seua disposici per a facilitar-li l'aprenentatge.

Este collectiu inclou diverses figures, des del Responsable acadmic del curs o Director del mateix, els autors de continguts, els/les tutors/es, coordinadors del desenvolupament del curs, dinamitzadors i fins a l'Equip Tcnic. Tots ells participen d'una manera relacionat en els processos docents en entorns virtuals.

Encara que s el propi alumne el que gestiona el seu temps i planifica el seu ritme d'estudi, tot este equip de suport li ajudar a fer que aprofite amb xit el curs, atenent qualsevol consulta sobre metodologia, pla docent i guiant el seu treball diari.

Vols rebre informaci i continguts gratuts d'aquest curs?

Al fer clic en el bot declares conixer i acceptar la poltica de privacitat d'Adeit

Todos los campos son obligatorios

El formato de telfono es incorrecto

El formato de correo electrnico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envo. Pngase en contacto con nosotros mediante correo electrnico

Debe aceptar la poltica de privacidad de ADEIT.

SI, ENVIA

Responsable: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia. Finalitat: enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
Finalitat: enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia.
Legitimaci: enviant-nos el formulari ens dnes el teu consentiment perqu les teues dades siguen tractats d'acord amb all que s'ha descrit en la poltica de privacitat d'ADEIT.
Drets: tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teues dades en qualsevol moment a travs de datos@adeituv.es.

  Imprimir la informaci
  Ajudes / Beques
  FAQS