Màster de Formació Permanent en Mediació Penal

11a Edició - Codi 22221210

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 20/12/2022

Data inici: Gener 2023

Data fi: Desembre 2023

Matrícula: 1175 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: Titulats universitaris i professionals interessats en la Justícia Restaurativa i els diferents instruments, com la mediació, que utilitza per a resoldre de manera pacífica els conflictes socials derivats d'una conducta delictiva.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: on line

Horari: on line,

Més informació

Objectius del curs

Entre les matèries d'estudi del Màster Propi en Mediació Penal es troben les següents: mètodes alternatius de resolució de conflictes, justícia restaurativa, marc legal de la mediació penal, característiques de la mediació penal, fases de la mediació, figura del mediador, perspectiva penal de la víctima i la mediació al procés penal espanyol.
A més, es coneixeran les conseqüències jurídiques de la mediació penal durant el procés i l'execució, en mesurament penitenciari, en la mediació de la justícia juvenil, a la mediació familiar i en la mediació comunitària i policial. Així mateix, veuràs el plantejament de casos pràctics i coneixeràs experiències de mediació penal a Espanya.
En el Màster Propi en Mediació Penal s'analitzarà l'aplicació d'instruments de justícia restaurativa a la justícia penal. En relació amb el marc legal, s'explicaran les característiques determinades de la mediació penal, la figura del mediador, les fases, les conseqüències jurídiques de l'acord reparador, així com les experiències de mediació.

Leer más

Objectius professionals

La mediació de conflictes és un tema de tal importància i expansió que s'ha convertit en una àrea d'especialització per a les persones titulades en Dret, Criminologia, Psicologia i molts altres àmbits científics. Complint amb aquesta necessitat, la Universitat de València disposa entre la seua oferta del Màster Propi en Mediació Penal. Mitjançant un complet programa, l'alumnat tindrà una formació integral que abasta les relacions interpersonals, així com la comunicació i tot el relacionat al conflicte i als aspectes emocionals.

És per això que aquells professionals que s'interessen en aquest tema, on a més té cabuda la investigació i les noves tecnologies, són benvinguts a cursar el Màster Propi en Mediació Penal. Comptar amb un coneixement ampli sobre la justícia restaurativa ajudarà al fet que el professional tinga les eines adequades de solució de conflictes que ofereix la mediació. Saber què ofereix la mediació tant a la víctima com a la persona agressora permet una millor resolució en la reparació.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS