Diploma d'Especialització en Traumatologia Dental

11a Edició - Codi 22722420/22711250

Metodologia

Es tracta d'un curs No presencial, realitzat en línia.
L'alumne al començament de curs disposa de la distribució dels temes, les dates en què estaran disponibles i les dates d'avaluació per a cada tema així com de la tira d'avaluació final.
Per a cada tema l'estudiant disposa d'entre 4 i 8 dies per a estudiar-lo, finalitzat aqueix període de temps, realitzara una avaluació mitjançant un test *autocerrectivo per a la realització del qual disposa d'un temps limitat. *Adidonalmente s'ofereix la possibilitat d'accedir a lectures recomanades que complementen els continguts de cada tema. A més, disposa d'un sistema de *TUTORIA personal per a consultes particulars amb el professorat en privat.
El *AUJLA VIRTUAL és l'espai de relació de l'alumnat amb els seus companys i el professorat. L'Aula Virtual es constitueix com un entorn de trobada, intercanvi i aprenentatge dinàmic. Per a accedir, es disposa d'una clau personalitzada que permet l'accés al curs des de qualsevol ordinador connectat a INTERNET des de tots els navegadors web i sistemes operatius.
Aquest model pedagògic en línia facilita l'accés a la formació al llarg de la vida, trencant les barreres del temps i de l'espai, fent compatible l'activitat quotidiana i les circumstàncies personals amb els interessos formatius, i facilitant la formació des de qualsevol lloc i a qualsevol hora, al ritme que l'alumnat mateix decideix.
L'alumne té a la seua disposició tot el material didàctic i li ho podrà descarregar en el seu ordinador o imprimir-lo en paper, la qual cosa facilitarà la seua lectura i estudi sense estar connectat.
El curs podrà comptar, en el seu cas, amb un conjunt de recursos addicionals que permetran al professorat complementar la seua docència: Materials multimèdia, vídeos a *tnavés d'un servei de *videostreaming (també anomenat vídeo sota demanda ), arxius *Powerpoint, arxius PDF, àudios, diapositives, galeries d'imatges, calendaris, etc.
La *domunicación entre els participants del curs es realitza a través de FÒRUMS que permeten intercanviar missatges i arxius.
L'objectiu dels fòrums és el de servir de punt de trobada de tots/as els/les participants del curs, permetent debats sobre aspectes d'actualitat relacionats amb el contingut del curs o plantejar dubtes de caràcter general, inserir notícies de premsa relacionades amb la matèria, etc.
S'ofereix també la possibilitat de comunicar-se a temps real a través d'un XAT.
Aquest mecanisme és útil quan diversos participants desitgen debatre sobre un tema en concreto a temps real.

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS