Expert Universitari en Infecció Respiratòria Hospitalària

2a Edició - Codi 21723270

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 15.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 02/09/2021

Data inici: Setembre 2021

Data fi: Juny 2022

Matrícula: 150 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social)

Requisits d'accés: Dirigit a: Intensivistas, Internistes, Microbiòlegs pertanyents a centres hospitalaris d'Espanya. En col·laboració amb GEIPC (Grup de Malalties Infeccioses en el Pacient Crític) de la SEIMC (Societat Espanyola de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica)

Modalitat: On-line

Patrocinador:

MSD

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: Online, Online

Més informació

Objectius del curs

Dins del personal sanitari, el d'infermeria és qui té un paper fonamental en l'atenció de pacients infectats, realitzant la seua funció després d'un diagnòstic, valoració i orientació de les pautes adequades de maneig i tractament, de valor inestimable en recollir i interpretar dades i signes clínics i en aplicar i mantindre les mesures tècniques i terapèutiques indicades en cada cas. Per a aconseguir-ho, és necessari el personal sanitari implicat compte amb una formació teòrica i tècnica d'elevat nivell i això és el que ofereix el Màster Propi en Cures del Pacient Infectat.

Després de la formació del màster, els professionals sanitaris tindran els coneixements necessaris relatius sobre les pautes d'abordatge, diagnòstic i cures adequades per al tractament de pacients infectats en les diferents situacions, millorant així la seua assistència i pronòstic.

Leer más

Objectius professionals

Quan existeix un pacient afectat per una malaltia d'origen infecciós suposa un col·lectiu de risc que dóna lloc a un important motiu d'atenció i utilització adequada de recursos per part del sistema sanitari. A més de l'atenció i gestió adequada d'aquells pacients infectats a nivell hospitalari (infeccions nosocomials), és necessària alhora l'aplicació de pautes eficaces de maneig de les infeccions comunitàries, ja siga en atenció primària com en casos de saturació deguts a brots d'infeccions en urgències de l'hospital. Tot això requereix d'atenció especialitzada per part de professionals sanitaris responsables del seu correcte maneig i per a això el Màster Propi en Cures del Pacient Infectat de la Universitat de València és de gran utilitat.

Comptar amb una especialització focalitzada en l'aprenentatge i coneixement de pautes en l'abordatge, diagnòstic i maneig del pacient infectat suposa l'aplicació de coneixements adquirits després d'una formació especialitzada, adequada i dirigida a aquests grups específics de pacients. El Màster Propi en Cures del Pacient Infectat ofereix aquesta formació, que està dirigida a diferents professionals sanitaris, tant personal mèdic com professionals d'infermeria, sent aquests últims elements clau, ja que són els qui presten la vertadera assistència continuada al pacient.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS