Màster de Formació Permanent en Intervenció Assistida Amb Animals: Els Animals com a Recurs en Teràpia, Educació i Oci

6a Edició - Codi 22521270

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 21/10/2022

Data inici: Novembre 2022

Data fi: Desembre 2023

Matrícula: 975 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: Llicenciats o Graduats en Psicologia, Pedagogia, Logopèdia, Veterinària, Medicina, Biologia etc. Diplomats o graduats en Logopèdia, Treball Social, Teràpia Ocupacional, Educació Social, Magisteri, etc.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: online

Horari: online,

Més informació

Objectius del curs

Mitjançant el Màster Propi en Intervenció Assistida amb Animals es pretén que els estudiants desenvolupen les competències necessàries per a l'acompliment professional en el camp de la intervenció assistida amb animals, gràcies a l'adquisició de coneixements, habilitats i actituds pròpies de l'àrea, a més d'elaborar un treball de recerca final.

Per a aconseguir l'anterior, els estudiants del Màster Propi en Intervenció Assistida amb Animals coneixeran els fonaments de les intervencions assistides amb animals, la seua conceptualització i antecedents històrics, així com teories explicatives i evidències sobre el vincle humà i animal. Coneixeran la cognició i aprenentatge animal, utilitzant tècniques especialitzades i metodologia en particular, així com aplicacions pràctiques, sense deixar de costat la seguretat en aquesta mena d'intervencions i el benestar dels animals seguint un codi ètic.

Leer más

Objectius professionals

Des de fa milers d'anys, existeix una estreta relació entre l'ésser humà i els animals, la qual cosa s'observa en pintures rupestres que representen escenes sobre els seus costums i maneres de vida. Quan va arribar l'assentament, va portar amb si la domesticació, primer com a manera de capturar i mantindre a aquells que li servirien com a aliment. Posteriorment, gràcies a la convivència i coneixement dels seus costums i necessitats, va vindre la domesticació i fins i tot una modificació en les seues característiques psíquiques i morfològiques, com va ocórrer amb el gos, amb qui ha tingut un llaç molt fort més enllà de veure'l com un mitjà, recurs o eina.

Va ser aproximadament a mitjan segle XX quan va sorgir un interés en les intervencions amb animals per part de professionals de la ment i de la salut, observant els seus efectes positius en la conducta i personalitat, així com en la salut psíquica i física de l'ésser humà. En atorgar-se'ls un valor terapèutic que ha sigut avalat per nombroses investigacions que proven les propietats beneficioses d'aquesta aliança, han sorgit especialitzacions i estudis formals sobre aquest tema, com el Màster Propi en Intervenció Assistida amb Animals de la Universitat de València.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS