Màster Propi en Formació i Actualizació de Professors d'Espanyol com a Llengua Estrangera

6a Edició - Codi 21321060

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 30/09/2021

Data inici: Octubre 2021

Data fi: Setembre 2022

Matrícula: 1700 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social)
900 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social)

Requisits d'accés: Graduats/as o titulats/as en qualsevol Filologia, especialment Filologia hispànica. També es considerarà l'accés a aquest màster de les persones provinents de graus o llicenciatures en l'àrea d'Humanitats o Socials preferiblement amb coneixements de Filologia i/o Lingüística. Estudiants als qui els quede menys d'un 10% per a obtenir el seu títol de grau en qualsevol Filologia, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

Per als professionals interessats i compromesos amb l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera, els reptes poden ser molts, per la qual cosa una formació sòlida i completa és essencial. Comptar amb les bases i l'actualització de diversos temes que s'aborden en el Màster Propi en Formació i Actualització de Professors d'Español com a Llengua Estrangera garantirà una formació completa i d'alta qualitat.

Dins dels temes que s'inclouen en el Màster Propi en Formació i Actualització de Professors d'Español com a Llengua Estrangera es troben els enfocaments, mètodes i avaluació en l'ensenyament de l'espanyol, el desenvolupament de la comprensió, l'expressió i interacció orals, a més de la fonètica i la prosòdia de l'espanyol. A més d'abordar aspectes gramaticals problemàtics en la didàctica de la nostra llengua, també es contemplaran temes pragmàtic discursius i ensenyaments de l'espanyol col·loquial. El màster inclou, així mateix, el desenvolupament de la comprensió i expressió escrites, l'ensenyament de la cultura hispànica, entre molts temes més.

Leer más

Objectius professionals

En un món tan interconnectat, és fonamental comptar amb l'aprenentatge d'un altre idioma. Per aquesta raó, la formació de professors qualificats és essencial, no sols a Espanya, sinó també en altres països. L'ensenyament d'un idioma tan ric com el nostre requereix d'una formació de qualitat en didàctica de llengües estrangeres i en ELA. Per a aquells professionals que ja compten amb aquest títol serà de gran valia actualitzar-se quant a les bases teòriques i metodològiques. Per a això, la Universitat de València compta amb el Màster Propi en Formació i Actualització de Professors d'Español com a Llengua Estrangera.

Són molts països on resulta molt important comptar amb un perfil professional actualitzat com a professor d'espanyol, des del Brasil fins a Àfrica i Àsia. Impartir classes requereix d'una formació específica sobre la didàctica de l'espanyol com a llengua estrangera. Molts docents requereixen d'una instrucció més formal de la que posseeixen i que complemente la seua formació actual. En aquest sentit, el Màster Propi en Formació i Actualització de Professors d'Español com a Llengua Estrangera enriqueix i millora l'acompliment laboral i professional.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (3 valoracions)
He conseguido reciclarme y ponerme al día en muchos aspectos. Los materiales están actualizados y proporcionan mucho contenido. Son fáciles de seguir y de entender y van acompañados de links y ejemplos. El profesorado serio, responsable, y accesible a cualquier hora del día y desde cualquier parte del mundo. Una gran elección, sin duda.
Jesús-Joaquim Cerdà Tortosa (Ex alumno de la 1ª edición) valoració:
5
El curso es plenamente recomendable. Buscaba un curso con el que poder mejorar la docencia de clases de español para extranjeros y he conseguido pulir muchos errores que cometía. El profesorado está volcado con el alumnado y el temario se adaptó a mis necesidades.
Rafael María Lloret Salinas (Docente) valoració:
5
Decir que me encanta el trabajo en educación como profesora de ELE y matricularme en el Diploma de Formación y Actualización de Profesores de Español como Lengua Extranjera ha sido muy gratificante. El diploma ofrece la actualización para quienes ya somos profesores y formación completa también para quienes se inician en dar clases. Se trata de un curso muy organizado que te invita a aprender participando activamente en los foros y disponiendo en cada módulo de la documentación necesaria para el aprendizaje. Es un curso actual, motivante, agradable, útil, constructivo, interesante y eficaz.
Josefa Marín Moreno (Profesora de ELE) valoració:
5
Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS