12a Edició - Codi 24737060

Microcredenciales FSE
Array ( [CODIGO] => 24737060 [EDICION] => 12 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Pendiente [MATRICULA] => 615 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 3.00 [FECHA_INICIO] => 03/02/25 [FECHA_FIN] => 07/03/25 [LUGAR] => Sala de Formación del Parc Cientific de la UV y laboratorios de la CECT - Edificio 3 CUE del Parc Científic de la UV [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Microbiologia i Ecologia [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 02/12/24 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => Presencial [TIPO_DOCENCIA_1] => 2 [TIPO_DOCENCIA_2] => Semipresencial [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 1 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Programa de Formació [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 36 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => [DIRECCION_CURSO_CORTO] => cepas-microbianas [GESTOR_NOMBRE] => Mariam [GESTOR_APELLIDOS] => Conca [GESTOR_EMAIL] => marian.conca@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Charo [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Vázquez Santos [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => charo.vazquez@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 1 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0 [ID_IDIOMA] => 4 [PUBLICAR_WEB] => 1 [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Microcredencial Universitari de Conservació i Control de Soques Microbianes [TITULACION] => Microcredencial Universitari [HORARIO] => Presencial Grup 1. Dimecres 26 de febrer de 9.30 h a 17.30 h, dijous 27 de febrer de 9.00 h a 17.30 h i divendres 28 de febrer de 9.00 a 14.00 h. Presencial Grup 2. Dimecres 5 de març de 9.30 h a 17.30 h, dijous 6 de març de 9:00 h a 17:30 h y viernes 7 de marzo de 9:00 a 14:00 h. Cada grup és de 8 estudiants. [REQUISITOS_TITULACION] => [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => Curs 2024/2025 [MODALIDAD_EVALUACION] => [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => [CRITERIO_ADMISION] => Formació i/o experiència en Microbiologia (adjuntar CV) Ordre de preinscripció Es prioritzarà als usuaris de ceps microbians de la CECT, a una persona per empresa/entitat, i a sol·licitants de l'edició anterior [CRITERIO_ADMISION2] => [CRITERIO_ADMISION3] => [FORMACION_APRENDIZAJE] => 1.- L'estudiant coneix els principals mètodes de conservació de microorganismes, així com el comportament dels diferents grups de microorganismes enfront d'aquests mètodes. 2.- L'estudiant està familiaritzat amb les diferents tècniques de conservació utilitzades per als diferents grups de microorganismes: Bacteris, llevats i fongs filamentosos. 3.- L'estudiant és capaç de preparar el material a conservar i també de recuperar, en condicions d'asèpsia, el material biològic conservat, i obtindre cultius viables. 4.- L'estudiant coneix els diferents processos de control que es realitzen en una col·lecció de cultius microbians. [FORMACION_APRENDIZAJE2] => [FORMACION_APRENDIZAJE3] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2024/2025 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 24737060 [AÑO_CURSO] => 36 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => Conservació i control de ceps microbians [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Conservació i control de ceps microbians [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => El curs consta de tres blocs temàtics en els quals es presenten: 1.- Característiques de les col·leccions de cultius com a Centres de Recursos Microbians (CRM): paper de les col·leccions de cultius o CRM, les seues funcions, serveis i els sistemes de gestió de la qualitat específics per a elles. 2.- Mètodes de conservació i recuperació de microorganismes eucariotes i procariotes: Congelació, liofilització, dessecació i ressembrada periòdica. Recuperació de ceps, comprovació de puresa i viabilitat, preparació de ceps de treball i cultius de reserva i inòculs estandarditzats. 3.- Mètodes de control de l'autenticitat per a eucariotes i procariotes. Tècniques microbiològiques clàssiques basades en caràcters fenotípics clàssics i tècniques moleculars basades en àcids nucleics, perfils de proteïnes o àcids grassos. [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => El curs consta de tres blocs temàtics en els quals es presenten: 1.- Característiques de les col·leccions de cultius com a Centres de Recursos Microbians (CRM): paper de les col·leccions de cultius o CRM, les seues funcions, serveis i els sistemes de gestió de la qualitat específics per a elles. 2.- Mètodes de conservació i recuperació de microorganismes eucariotes i procariotes: Congelació, liofilització, dessecació i ressembrada periòdica. Recuperació de ceps, comprovació de puresa i viabilitat, preparació de ceps de treball i cultius de reserva i inòculs estandarditzats. 3.- Mètodes de control de l'autenticitat per a eucariotes i procariotes. Tècniques microbiològiques clàssiques basades en caràcters fenotípics clàssics i tècniques moleculars basades en àcids nucleics, perfils de proteïnes o àcids grassos. [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni28616 [NOMBRE_PERSONA] => Rosa [APELLIDOS] => Aznar Novella [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Microbiologia i Ecologia. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => H1179 [EMAIL_FACULTAD] => rosa.aznar@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni73930 [NOMBRE_PERSONA] => José Miguel [APELLIDOS] => López Coronado [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Investigación Escala Técnica Superior [NPI] => H9230 [EMAIL_FACULTAD] => chemi@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => uni22236 [NOMBRE_PERSONA] => Laura [APELLIDOS] => López Ocaña [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => Escala Técnica Superior Conservador Colección Científica. Colección Española de Cultivos Tipo. Universitat de València. [NPI] => H9037 [EMAIL_FACULTAD] => lauralop@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => uni78767 [NOMBRE_PERSONA] => María del Carmen [APELLIDOS] => Macian Rovira [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Investigación Escala Técnica Superior [NPI] => H5007 [EMAIL_FACULTAD] => macianro@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => uni74387 [NOMBRE_PERSONA] => María Desamparados [APELLIDOS] => Ruvira Garrigues [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Investigación Escala Técnica Media [NPI] => M9409 [EMAIL_FACULTAD] => maderuga@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [5] => Array ( [DNI] => uni74647 [NOMBRE_PERSONA] => Aurora [APELLIDOS] => Zuzuarregui Miro [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Investigación Escala Técnica Superior [NPI] => I3288 [EMAIL_FACULTAD] => zuzuarre@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni28616 [NOMBRE_PERSONA] => Rosa [APELLIDOS] => Aznar Novella [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Microbiologia i Ecologia. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => H1179 [EMAIL_FACULTAD] => rosa.aznar@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Microcredencial Universitari de Conservació i Control de Soques Microbianes


Professorat

Aznar Novella, Rosa
Catedrático/a de Universidad. Departament de Microbiologia i Ecologia. Universitat de València
López Coronado, José Miguel
Investigación Escala Técnica Superior. Universitat de València
López Ocaña, Laura
Escala Técnica Superior Conservador Colección Científica. Colección Española de Cultivos Tipo. Universitat de València..
Macian Rovira, María del Carmen
Investigación Escala Técnica Superior. Universitat de València
Ruvira Garrigues, María Desamparados
Investigación Escala Técnica Media. Universitat de València
Zuzuarregui Miro, Aurora
Investigación Escala Técnica Superior. Universitat de València
Preinscripciò al curs

Solicita información

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

FAQS
 
Imprimir la informaciò