12a Edició - Codi 24737060

Microcredenciales FSE
Array ( [CODIGO] => 24737060 [EDICION] => 12 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Pendiente [MATRICULA] => 615 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 3.00 [FECHA_INICIO] => 03/02/25 [FECHA_FIN] => 07/03/25 [LUGAR] => Sala de Formación del Parc Cientific de la UV y laboratorios de la CECT - Edificio 3 CUE del Parc Científic de la UV [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Microbiologia i Ecologia [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 02/12/24 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => Presencial [TIPO_DOCENCIA_1] => 2 [TIPO_DOCENCIA_2] => Semipresencial [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 1 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Programa de Formació [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 36 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => [DIRECCION_CURSO_CORTO] => cepas-microbianas [GESTOR_NOMBRE] => Mariam [GESTOR_APELLIDOS] => Conca [GESTOR_EMAIL] => marian.conca@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Charo [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Vázquez Santos [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => charo.vazquez@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 1 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0 [ID_IDIOMA] => 4 [PUBLICAR_WEB] => 1 [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Microcredencial Universitari de Conservació i Control de Soques Microbianes [TITULACION] => Microcredencial Universitari [HORARIO] => Presencial Grup 1. Dimecres 26 de febrer de 9.30 h a 17.30 h, dijous 27 de febrer de 9.00 h a 17.30 h i divendres 28 de febrer de 9.00 a 14.00 h. Presencial Grup 2. Dimecres 5 de març de 9.30 h a 17.30 h, dijous 6 de març de 9:00 h a 17:30 h y viernes 7 de marzo de 9:00 a 14:00 h. Cada grup és de 8 estudiants. [REQUISITOS_TITULACION] => [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => Curs 2024/2025 [MODALIDAD_EVALUACION] => [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => [CRITERIO_ADMISION] => Formació i/o experiència en Microbiologia (adjuntar CV) Ordre de preinscripció Es prioritzarà als usuaris de ceps microbians de la CECT, a una persona per empresa/entitat, i a sol·licitants de l'edició anterior [CRITERIO_ADMISION2] => [CRITERIO_ADMISION3] => [FORMACION_APRENDIZAJE] => 1.- L'estudiant coneix els principals mètodes de conservació de microorganismes, així com el comportament dels diferents grups de microorganismes enfront d'aquests mètodes. 2.- L'estudiant està familiaritzat amb les diferents tècniques de conservació utilitzades per als diferents grups de microorganismes: Bacteris, llevats i fongs filamentosos. 3.- L'estudiant és capaç de preparar el material a conservar i també de recuperar, en condicions d'asèpsia, el material biològic conservat, i obtindre cultius viables. 4.- L'estudiant coneix els diferents processos de control que es realitzen en una col·lecció de cultius microbians. [FORMACION_APRENDIZAJE2] => [FORMACION_APRENDIZAJE3] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2024/2025 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 24737060 [AÑO_CURSO] => 36 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => Conservació i control de ceps microbians [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Conservació i control de ceps microbians [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => El curs consta de tres blocs temàtics en els quals es presenten: 1.- Característiques de les col·leccions de cultius com a Centres de Recursos Microbians (CRM): paper de les col·leccions de cultius o CRM, les seues funcions, serveis i els sistemes de gestió de la qualitat específics per a elles. 2.- Mètodes de conservació i recuperació de microorganismes eucariotes i procariotes: Congelació, liofilització, dessecació i ressembrada periòdica. Recuperació de ceps, comprovació de puresa i viabilitat, preparació de ceps de treball i cultius de reserva i inòculs estandarditzats. 3.- Mètodes de control de l'autenticitat per a eucariotes i procariotes. Tècniques microbiològiques clàssiques basades en caràcters fenotípics clàssics i tècniques moleculars basades en àcids nucleics, perfils de proteïnes o àcids grassos. [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => El curs consta de tres blocs temàtics en els quals es presenten: 1.- Característiques de les col·leccions de cultius com a Centres de Recursos Microbians (CRM): paper de les col·leccions de cultius o CRM, les seues funcions, serveis i els sistemes de gestió de la qualitat específics per a elles. 2.- Mètodes de conservació i recuperació de microorganismes eucariotes i procariotes: Congelació, liofilització, dessecació i ressembrada periòdica. Recuperació de ceps, comprovació de puresa i viabilitat, preparació de ceps de treball i cultius de reserva i inòculs estandarditzats. 3.- Mètodes de control de l'autenticitat per a eucariotes i procariotes. Tècniques microbiològiques clàssiques basades en caràcters fenotípics clàssics i tècniques moleculars basades en àcids nucleics, perfils de proteïnes o àcids grassos. [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni28616 [NOMBRE_PERSONA] => Rosa [APELLIDOS] => Aznar Novella [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Microbiologia i Ecologia. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => H1179 [EMAIL_FACULTAD] => rosa.aznar@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni73930 [NOMBRE_PERSONA] => José Miguel [APELLIDOS] => López Coronado [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Investigación Escala Técnica Superior [NPI] => H9230 [EMAIL_FACULTAD] => chemi@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => uni22236 [NOMBRE_PERSONA] => Laura [APELLIDOS] => López Ocaña [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => Escala Técnica Superior Conservador Colección Científica. Colección Española de Cultivos Tipo. Universitat de València. [NPI] => H9037 [EMAIL_FACULTAD] => lauralop@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => uni78767 [NOMBRE_PERSONA] => María del Carmen [APELLIDOS] => Macian Rovira [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Investigación Escala Técnica Superior [NPI] => H5007 [EMAIL_FACULTAD] => macianro@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [4] => Array ( [DNI] => uni74387 [NOMBRE_PERSONA] => María Desamparados [APELLIDOS] => Ruvira Garrigues [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Investigación Escala Técnica Media [NPI] => M9409 [EMAIL_FACULTAD] => maderuga@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [5] => Array ( [DNI] => uni74647 [NOMBRE_PERSONA] => Aurora [APELLIDOS] => Zuzuarregui Miro [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Investigación Escala Técnica Superior [NPI] => I3288 [EMAIL_FACULTAD] => zuzuarre@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni28616 [NOMBRE_PERSONA] => Rosa [APELLIDOS] => Aznar Novella [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Microbiologia i Ecologia. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => H1179 [EMAIL_FACULTAD] => rosa.aznar@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Microcredencial Universitari de Conservació i Control de Soques Microbianes


Requisits d'accés


Criteris d'admissió

Formació i/o experiència en Microbiologia (adjuntar CV) Ordre de preinscripció Es prioritzarà als usuaris de ceps microbians de la CECT, a una persona per empresa/entitat, i a sol·licitants de l'edició anterior

Resultats d'aprenentatge

1.- L'estudiant coneix els principals mètodes de conservació de microorganismes, així com el comportament dels diferents grups de microorganismes enfront d'aquests mètodes. 2.- L'estudiant està familiaritzat amb les diferents tècniques de conservació utilitzades per als diferents grups de microorganismes: Bacteris, llevats i fongs filamentosos. 3.- L'estudiant és capaç de preparar el material a conservar i també de recuperar, en condicions d'asèpsia, el material biològic conservat, i obtindre cultius viables. 4.- L'estudiant coneix els diferents processos de control que es realitzen en una col·lecció de cultius microbians.

Preinscripciò al curs

Solicita información

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

FAQS
 
Imprimir la informaciò