Màster Propi en Coaching i Lideratge

10a Edició - Codi 20511120

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 63.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3000 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats/Graduats en Psicologia, ADE, en Educació Física, en Pedagogia, Enginyers, Graduats en Educació, en Empresarials i titulacions afins. Entrenadors Esportius i Gestors esportius amb titulació universitària superior.

Modalitat: Semipresencial

Col·laborador: A.N. Teseo - Centro de Psicología / Associació Valenciana de Psicología de l'Esports (APECVA) / Col.legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana / International Coaching and Leadership Association-ICLA

Direcció

Organitzador: Departament de Psicologia Bàsica

Direcció: Enrique Cantón Chirivella. Profesor Titular de Universidad. Departament de Psicologia Bàsica. Universitat de València.
David Peris Delcampo. Psicólogo y Educador Social. Presidente de APECVA. APECVA.

Més informació

Objectius del curs

Donat el creixent augment de l'interès per conèixer en profunditat les estratègies de coaching per a potenciar les capacitats pròpies i de les persones amb les quals es treballa i també les estratègies que utilitzen els líders, capaços d'entusiasmar al seu equip i contribuir a realitzar grans projectes. Actualment, la demanda de desenvolupament a través del coaching, en àmbits tan diferents com l'esport, l'empresa, l'educatiu, la sanitat, la política, la banca, l'hostaleria, les arts escèniques o el de desenvolupament personal són molt altes, la qual cosa fa més necessari que mai l'oferir una formació aplicada, rigorosa i de gran qualitat que ajude a definir la figura de l'expert en coaching, desenvolupar les competències necessàries per a ser eficient en l'aplicació de les seues eines des del respatler científic i l'aval de la contrastación professional empírica.

Leer más

Objectius professionals

El Màster Propi en Coaching i Lideratge de la Universitat de València ofereix un gran valor afegit per a aquells professionals que assessoren, dirigeixen o treballen amb persones dotant-li d'eines molt aplicades perquè, des d'una consultoria (o similar) centrada en l'enfocament coaching en el seu camp professional, una adreça d'equips òptima orientada al màxim rendiment, un ensenyament i tracte amb les persones moderna de gran qualitat humana, obtinguen el màxim partit a si mateixos i als altres.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS