Expert Universitari en Comptabilitat, Tributació i Gestió de Nòmines

7a Edició - Codi 20123420

Objectius professionals

El curs està dirigit a tots aquells estudiants, i graduats que desitgen tindre una especialitat en les àrees de gestió comptable, tributària i nòmines, i també a professionals que desitgen actualitzar els seus coneixements en els temes proposats. Comptar amb una formació integral que incloga la comptabilitat, la gestió de personal i la tributació, és fonamental en el món empresarial actual.

El curs Expert Universitari en Comptabilitat, Tributació i Gestió de Nòmines de la Universitat de València està dividit en tres parts.

En la primera s'aborda la comptabilitat d'una empresa com un sistema d'informació que serveix per al registre de les operacions comptables, així com la confecció i gestió dels estats financers. Amb aquesta informació es facilita la presa de decisions i l'alumne aprendrà sobre les operacions comercials que duen a terme les empreses. Aquesta part culmina amb l'estudi de diversos programes informàtics actuals de comptabilitat.

En la segona part s'analitza i estudia la fiscalitat de l'empresa, representada bàsicament en l'impost sobre el valor afegit (IVA), l'impost de societats i l'IRPF per a empreses individuals.
En la tercera part s'abordaran aspectes fonamentals en relació amb les despeses de personal (salari, pagues, retencions, etc.) i el correcte emplenament dels documents relacionats (butlletins de cotització, rebut de salaris, etc.). Tot això amb l'ajuda de suport informàtic.

Mitjançant l'obtenció del grau d'Expert Universitari en Comptabilitat, Tributació i Gestió de Nòmines, els estudiants adquiriran les següents destreses i habilitats:

- Adquirir els aspectes generals del llenguatge comptable, la comprensió de la lògica del seu mètode de registre i l'estudi del cicle comptable.
- Saber elaborar estats informatius que sintetitzen el procés comptable.
- Abordar l'estudi i anàlisi del Pla General de Comptabilitat, en particular el *PGC-Pimes.
- Aprendre l'ús d'aplicacions informàtiques usades en l'actualitat.
- Conéixer i aprendre sobre l'emplenament de documents com a relació nominal de treballadors, butlletins de cotització i rebut de salaris.
- Adquirir coneixements rellevants de la fiscalitat empresarial, com l'impost de societats, l'impost sobre el valor afegit i l'impost sobre la renda de les persones físiques.

Objectius del curs

Les empreses necessiten de professionals altament qualificats i amb coneixements actualitzats en les àrees de gestió comptable, tributària i nòmines, per a poder desenvolupar-se i realitzar la seua labor correctament en els diferents departaments.

Avantatges del curs d'Expert Universitari en Comptabilitat, Tributació i Gestió de Nòmines:

1. Gràcies a la seua modalitat totalment online, l'obtenció d'aquest grau el fa compatible amb l'activitat professional. Això també permet que la participació en aquest curs no estiga mediatitzada per la presència geogràfica de l'estudiant en la rodalia de la nostra universitat. Es compta amb fòrums, aula virtual, tutoria i altres recursos.

2. Comptar amb informació actualitzada i d'alt valor professional relacionada amb temes com la comptabilitat (generalitats, actius, passius, tancament comptable, tractament informatitzat, etc.), la tributació i la gestió de nòmines.

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS