TIPUS DE TÍTOLS I CRÈDITS
QUINA DIFERÈNCIA HI HA ENTRE UN MÀSTER OFICIAL I UN MÀSTER PROPI DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA?
S'entén per màster oficial el conjunt d'ensenyaments reglats de postgrau amb validesa a tot el territori nacional i a l'espai europeu d'ensenyamnt superior (EEES) que han superat un procés d'elaboració i aprovació d?acord amb les normes legals dictades pel Govern i les comunitats autònomes (lleis, decrets, ordres) reconegut en el marc de les normes i acords de l'EEES.

El màster propi es refereix a estudis que han de superar un procés normatiu intern més flexible i diversificat (a la pròpia Universitat), pensat per oferir un tipus de formació concorde a les demandes de la societat. En determinats supòsits, aquests estudis propis poden servir per a l'exercici d'activitats professionals, sempre que la normativa legal així ho establisca. establezca.
QUÈ ÉS UN CRÈDIT ECTS?
QUINS TÍTOLS PROPIS OFEREIX LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA? REQUISITS D'ACCÉS
CONVALIDACIÓ D'ESTUDIS
HI HA LA POSSIBILITAT D'OBTENIR ALGUN TIPUS DE CONVALIDACIÓ D'ESTUDIS?
En els títols propis, no hi ha cap possibilitat de convalidació acadèmica. Es tracta d'ofertes formatives que es renoven anualment i el pla d'estudis d'una edició a una altra és independent i no convalidable. En cap cas no permeten l'accés als estudis oficials de doctorat.
SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ
ON PUC OBTENIR INFORMACIÓ D'UN CURS EN CONCRET?
En la pàgina web https://postgrado.adeituv.es trobaràs tota la informació referent a cadascun dels títols oferts.
ADMISSIÓ I MATRÍCULA
COM PUC REALITZAR LA PREINSCRIPCIÓ A UN CURS?
Pots realitzar la preinscripció a un títol propi electrònicament a través de l'apartat que trobaràs en la web de cada curs. També pots imprimir la FITXA DE PREINSCRIPCIÓ emplenar-la i enviar-la juntament amb tota la documentació sol·licitada per correu electrònic a informacion@adeituv.es o per correu (o en persona) a: Fundació Universitat Empresa de València. Plaça de la Mare de Déu de la Pau, 3. 46001 València
POT UN ESTUDIANT ESTRANGER AMB UN TÍTOL NO HOMOLOGAT ACCEDIR A AQUESTS ESTUDIS?
EL PAGAMENT QUE REALITZE EN LA MATRÍCULA, QUÈ INCLOU?
ES POT FRACCIONAR EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA?
EN QUINS CASOS ES POT RETORNAR L'IMPORT DE LA MATRÍCULA?
HI HA ALGUN TIPUS DE DESCOMPTE A l'HORA D'ABONAR LA MATRÍCULA?
AUTOMATRÍCULA
AJUDA AL PROCEDIMENT D?AUTOMATRÍCULA (NOMÉS PER A AQUELLES PERSONES QUE JA HAN SIGUT ADMESES)
Una vegada formalitzat el pagament, l'estudiant rebrà una notificació amb les instruccions per realitzar l'acte matrícula a través de la plataforma de la Universitat de València.

Per obtenir el manual amb les instruccions del procediment, feu clic ACI.

Si teniu algun dubte sobre aquest tema, contacteu a través de correu electrònic a l?adreça: informacion@adeituv.es
AJUDES
HI HA LA POSSIBILITAT DE SOL·LICITAR AJUDES PER CURSAR AQUESTS ESTUDIS?
Hi ha diferents convocatòries que ofereixen diferents entitats per poder obtenir ajudes per realitzar un postgrau propi de la Universitat de València. Pel seu volum, la més sol·licitada és la convocatòria d'ajudes Títols Propis de la Universitat de València que s'ofereix anualment.
Com a referència, s'indica a continuació l'enllaç a l'última convocatòria.
http://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/estudis-postgrau/titols-propis-postgrau/beques-ajudes-1285848447971.html
PRÀCTIQUES
HI HA LA POSSIBILITAT DE REALITZAR PRÀCTIQUES EN EMPRESES O INSTITUCIONS?
Sí, sempre que ho preveja l'organització dels estudis. Aquestes pràctiques poden formar part del pla d'estudis (curricular), i en aquest cas les han de realitzar tots els alumnes matriculats, o poden ser un complement formatiu addicional a la programació acadèmica (extracurricular) i no és necessari que les realitzen tots els alumnes matriculats. Es poden fer fins a 900 hores de pràctiques.

Més informació: https://www.adeituv.es/practicas/postgrado-propios/?lang=ca
CAL FORMALITZAR ALGUN CONVENI PER REALITZAR LES PRÀCTIQUES EN EMPRESES/INSTITUCIONS?
AVALUACIÓ
QUIN ÉS EL SISTEMA D'AVALUACIÓ?
L'organització de cada curs indica els procediments d'avaluació específics. En qualsevol cas, la superació de proves o exàmens és un requisit necessari per a l'obtenció de títols.

Només quan es finalitza el postgrau i estan les actes tancades i registrades per la Universitat de València, es pot sol·licitar el certificat i/o títol acreditatiu de la seua realització. L'estudiant rebrà una notificació amb les instruccions de com obtenir-lo quan arribe el moment.

La qualificació final dels títols propis de postgrau és el resultat de la mitjana ponderada de les notes obtingudes en cadascuna de les assignatures, inclòs el TFM (en el cas dels títols de màster). Cal tenir aprovades totes les assignatures per poder aprovar el curs.

En el cas dels certificats, s'atorguen únicament les qualificacions d'apte o no apte.
EXPEDICIÓ DE TÍTOLS PROPIS I CERTIFICATS
QUI EXPEDEIX ELS TÍTOLS DE POSTGRAU?
Els títols propis de la Universitat de València són expedits pel rector o la rectora en model normalitzat i en queda constància en el registre de títols de la Universitat. En aquests títols es fa esment exprés que no tenen caràcter oficial.
QUINA TITULACIÓ OBTINC?