Expert Universitari en Internacionalització d' Organitzacions Culturals i Finançament Europeu

2a Edició - Codi 22233030

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 16.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 27/09/2022

Data inici: Octubre 2022

Data fi: Novembre 2022

Matrícula: 1200 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: Estudiants als quals els quede menys d'un 10% per a aconseguir la seua titulació, condicionats al fet que el títol siga obtingut en el mateix any acadèmic i professionals públics i privats de la gestió cultural amb titulació universitària interessados en el disseny d'estratègies d'internacionalització d'empreses i organitzacions culturals i artístiques.

Modalitat: Semipresencial

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: Dijous i divendres (5 hores, vesprada) i dissabte-online (5 hores, demà),

Més informació

Objectius del curs

El curs d'Expert Universitari en Internacionalització d'Empreses i Organitzacions Culturals i Finançament Europeu, té com a objectiu donar a conéixer les xarxes internacionals de mobilitat artística, element fonamental per al treball d'artistes i professionals de la cultura, així com les fonts de finançament per a la internacionalització d'empreses i organitzacions culturals, els diferents programes existents (Europa Creativa, Erasmus +, ICEX, etc.) i la importància de la planificació i gestió, les cadenes de valor i els principals mercats internacionals, sent aquestes dimensions essencials per a posar en marxa un projecte d'internacionalització en les organitzacions i empreses de l'àmbit de la cultura.
La internacionalització en les organitzacions culturals i artístiques no sols consisteix en l'accés a mercats exteriors, sinó que a més constitueix un mecanisme per a adquirir prestigi i fins i tot una forma d'inspiració que ofereix noves formes de producció artística. Per a aconseguir-ho, és necessària la incorporació de professionals amb capacitat per a planificar i executar l'estratègia d'internacionalització en una empresa o organització pertanyent als sectors culturals i creatius. Dit l'anterior, destaca la importància d'oferir el títol d'Expert Universitari en Internacionalització d'Empreses i Organitzacions Culturals i Finançament Europeu per part de la Universitat de València.

Leer más

Objectius professionals

La globalització és un fenomen que s'experimenta en diferents àmbits i les empreses, com a part del seu creixement i expansió, han d'estar preparades per a enfrontar-se a diferents panorames que impliquen la internacionalització. La cultura no és l'excepció, tant si es tracta d'una empresa com si és una organització. La internacionalització de l'activitat cultural és un procés complex i no exempt de risc que requereix una planificació detallada, sent imprescindible un coneixement en profunditat dels models de negoci i la cadena de valor de les organitzacions i empreses culturals i artístiques, així com les xarxes i instruments que faciliten el seu accés als mercats internacionals. En atenció a aquest tema d'importància actual, la Universitat de València, ha creat el primer títol d'Expert Universitari en Internacionalització d'Empreses i Organitzacions Culturals i Finançament Europeu.

Formar professionals culturals i de les arts en internacionalització és fonamental per a les organitzacions culturals a causa de les oportunitats que suposa, en termes de projecció i prestigi, a més de diversificació d'audiències i mercats. Per tant, el curs pretén formar a professionals capaços de planificar una estratègia o un programa especialitzat entorn de la internacionalització. És per això que el títol d'Expert Universitari en Internacionalització d'Empreses i Organitzacions Culturals i Finançament Europeu cerca cobrir un perfil professional amb capacitat per a dissenyar estratègies d'internacionalització d'empreses i organitzacions del sector de la cultura, la creativitat i les arts.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS