Màster de Formació Permanent en Dret Esportiu

12a Edició - Codi 22221150

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 15/12/2022

Data inici: Gener 2023

Data fi: Desembre 2023

Matrícula: 1365 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: Llicenciats, Diplomats i Graduats Universitaris. Persones pertanyents a federacions esportives, clubs esportius, assessors legals en qüestions relacionades amb el dret esportiu, membres de comités de disciplina y/o d'apel·lació, advocats, etc.siempre que siguen llicenciats o graduats.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: online

Horari: Online, Online

Més informació

Objectius del curs

El Màster Propi en Dret Esportiu porta més d'una dècada impartint-se a la Universitat de València i entre les matèries d'estudi trobes el marc jurídic internacional i nacional de l'esport, l'organització pública i privada de l'esport, les associacions esportives privades. Així mateix, s'analitza el règim laboral de l'esport professional, incloent a esportistes aficionats i d'elit, així com la seguretat social dels esportistes, el dopatge en l'esport, l'explotació publicitària i la fiscalitat, a més de la solució de conflictes en l'àmbit i el Dret penal de l'esport.
Dins del Màster Propi en Dret Esportiu es proporciona un ampli coneixement en l'assessoria jurídica que abasta entitats esportives, despatxos especialitzats en dret esportiu, organitzacions, administracions públiques i privades esportives, etc.
D'aquesta forma, en finalitzar el Màster Propi en Dret Esportiu l'alumnat compta amb eines i mecanismes pràctics i conceptuals amb tot el relacionat amb l'àmbit esportiu de naturalesa pública i privada en tots els seus esquemes. A més, tindrà a la seua disposició l'Aula Virtual amb tot el material didàctic que requerisca, així com diferents recursos addicionals com a materials multimèdia, vídeos, arxius, diapositives, galeries d'imatges, etc.

Leer más

Objectius professionals

El Dret és una matèria educativa molt variada, la qual estén les seues branques fins a abastar gran nombre de facetes en les quals es desembolica l'ésser humà, i l'esport no és l'excepció. L'esport és una activitat estesa de manera massiva a tot el món, per la qual cosa és necessari que compte amb una regulació i una normativa, tant en l'activitat esportiva professional com en els espectacles esportius. Atesa aquesta necessitat, la Universitat de València ofereix el Màster Propi en Dret Esportiu.

Per a qui tinga el grau en Dret i estiga a la recerca d'una especialització amb gran eixida laboral, el Màster Propi en Dret Esportiu és una alternativa molt desitjable. Es tracta d'aplicar el coneixement que es té en règim jurídic en l'àmbit esportiu. Convertir-se en advocat esportiu o en un expert en aquesta mena de Dret té diversos avantatges i proporciona als participants les següents eixides laborals:

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS