Diploma d'Especialització Professional en Dret Aduaner de la Unió Europea

10a Edició - Codi 22222310

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 32.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 08/10/2022

Data inici: Octubre 2022

Data fi: Setembre 2023

Matrícula: 1800 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)
1.500 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.) * Grups de funcionaris d'entitats públiques espanyoles o estrangeres

Requisits d'accés: Graduats universitaris Professionals titulats Estudiants als quals els falte menys del 10% dels crèdits per a finalitzar els seus estudis de grau, condicionats a aprovar-los en el mateix curs acadèmic
El curs es dirigeix a dos tipus d'alumnes. D'una banda, a graduats que, en la seua activitat professional, entren en contacte amb operacions de comerç exterior de mercaderies, bé siga perquè assumeixen la responsabilitat de la gestió de compres o vendes en una empresa, o bé perquè actuen com a intermediaris en aquesta mena d'activitats o perquè assessoren subjectes que desenvolupen operacions de comerç exterior. En aquest primer grup s'inclourien a més els qui desenvolupen la seua activitat en una empresa que ha iniciat recentment la realització de les operacions al·ludides o que planegen fer-ho pròximament. Es tracta de persones que, per la seua pràctica professional, posseeixen certa experiència i coneixement de les qüestions implicades, però que manquen d'una formació que els permeta transcendir la problemàtica de la gestió quotidiana i gaudir d'una perspectiva global, que al seu torn els puga permetre afrontar un replantejament de la manera en què desenvolupen la seua activitat amb vista a optimitzar-la.

L'altre grup de potencials interessats està constituït pels qui han obtingut recentment el seu grau universitari, preferentment en l'àrea jurídica o en l'àrea econòmica i de gestió d'empreses, i desitgen complementar la seua formació afegint un valor a la mateixa que els permeta una millor inserció laboral o bé aquells que ja s'han iniciat en la seua activitat professional però els interessa l'adquisició de destreses especialitzades en el seu treball.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Online

Horari: El curs té dos períodes de matrícula i d'inici (es formen dos subgrups): - Un subgrup amb període de matricula fins al 8 d'octubre de 2022, amb inici el 25 d'octubre de 2022. - Un subgrup amb període de matricula fins al 7 de gener de 2023, amb inici el 24 de gener de 2023.,

Més informació

Objectius del curs

El Diploma d'Especialització en Dret Duaner de la UE té una trajectòria d'una dècada i entre les matèries d'estudi s'inclouen des dels pilars bàsics (valor en duana, classificació aranzelària, origen de les mercaderies) fins a la gestió duanera, passant pels règims duaners, altres tributs duaners, l'IVA a l'exportació, els Impostos Especials, així com aspectes mercantils i de pràctica duanera. També coneixeràs què és necessari tindre en compte en el comerç amb Canàries, on no s'aplica l'IVA sinó el *IGIC. La formació especialitzada que ofereix sobre la normativa duanera prevé enfront de riscos com els derivats del frau tributari o el contraban. Comptar amb una preparació tan exhaustiva garanteix una millor eixida laboral en adquirir eines pròpies d'un professional altament especialitzat.
Si dins de les teues metes està el convertir-te en un expert en comerç internacional i liderar la teua empresa per a certificar-la com a Operador Econòmic Autoritzat, per exemple, el Diploma d'Especialització en Dret Duaner de la UE t'ajudarà a complir aquest objectiu.
Per a les empreses, comptar amb algú que va cursar el Diploma d'Especialització en Dret Duaner de la UE garanteix confiança respecte al comerç internacional de mercaderies i el compliment de la normativa duanera, liderar la seua internacionalització i millorar la seua imatge corporativa. Permet assegurar un compliment correcte, amb menor cost i reducció dels riscos. Si es tracta d'un professional, li permet adquirir un nivell de competència més alt. El *Brexit incrementa notablement el nombre d'empreses que necessiten aquest perfil professional.

Leer más

Objectius professionals

Una de les millors maneres d'internacionalitzar la teua carrera és mitjançant l'assessorament dirigit a empreses i multinacionals en aquest entorn global. Ho podràs aconseguir amb el Diploma d'Especialització en Dret Duaner de la Unió Europea. Sens dubte, una excel·lent manera de donar valor afegit al teu currículum en companyies internacionals, alhora que et proporcionarà les eines per a treballar en qualsevol altre país de la Unió Europea.

Oferir un alt grau d'assessorament a multinacionals a diferents nivells, bé siga des d'un despatx d'advocats o des del propi departament jurídic de l'empresa, forma part dels objectius del Diploma d'Especialització en Dret Duaner de la UE. Comptaràs amb sòlids coneixements sobre una matèria clau per al comerç internacional en totes les seues dimensions, no sols en matèria tributària sinó també en relació amb altres normes que s'apliquen en ocasió de la importació o exportació de mercaderies (com els procediments administratius i formalitats, homologacions tècniques, controls a l'exportació, dúmping, els aspectes mercantils o el marc penal). Coneixements que permetran optimitzar el compliment per part de l'empresa, podent accedir a les simplificacions o avantatges establits per als Operadors Econòmics Autoritzats (OEA).

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS