Màster de Formació Permanent en Contractació Pública i Compliance

4a Edició - Codi 22211390

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 01/10/2022

Data inici: Octubre 2022

Data fi: Juliol 2023

Matrícula: 1950 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: Funcionaris i empleats públics, advocats, economistes i altres professionals involucrats en la contractació pública, com a consultors, auditors i enginyers.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: On line

Horari: Dimarts, dimecres i dijous classes en línia en directe (17;00 h.), amb possibilitat de visionar-les en diferit.,

Més informació

Objectius del curs

El màster que es proposa té un enfocament multidisciplinari, i els seus objectius són els següents:

1r) En l'àmbit estricte de la contractació pública es persegueix el detallat coneixement del procés de contractació en les seues diferents fases, partint, per descomptat, de l'anàlisi del marc normatiu, tant nacional com comunitari, i dels principis generals que regeixen en aquesta matèria. A això s'afig la comprensió detallada del procediment administratiu de contractació, en les seues fases de preparació, adjudicació i execució, tal com està regulat en la vigent Llei de contractes. Des d'una perspectiva pràctica, l'alumnat ha d'adquirir la capacitat de preparar un expedient de contractació pública, així com d'elaborar els plecs o documents necessaris per al desenvolupament i execució dels contractes. A aquest efecte, també constitueix un objectiu fonamental del màster que l'alumne siga competent per a manejar amb soltesa els diversos instruments de licitació electrònica, a la qual obliga la Llei de contractes.

Leer más

Objectius professionals

El compliance (compliment) és un terme que gradualment s'ha anat incorporant en la cultura empresarial i de negocis, fins al punt que en les empreses existeix cada vegada més una àrea sota aquesta denominació. El Compliance té a veure amb la supervisió pròpia del compliment de tota normativa, des de reglaments interns fins a regulacions externes. Pel fet que les regulacions són cada vegada més complexes i requereixen d'atenció especialitzada, el Màster Propi en Contractació Pública i Compliance de la Universitat de València presenta una gran oportunitat formativa en aquest àmbit.

La figura del Compliance Officer cobra rellevància dins d'aquest marc de compliment normatiu, ja que s'encarrega de l'observació i esclariment de polítiques específiques i procediments determinats en una empresa. Les bones pràctiques eviten diverses problemàtiques en una organització, per la qual cosa la identificació, prevenció, monitoratge i detecció, així com la resolució de fallades i imprevistos, tenen a veure amb la labor del Compliance Officer. I això forma part fonamental dels objectius professionals del Màster Propi en Contractació Pública i Compliance.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS