Màster de Formació Permanent en Viticultura, Enologia i Olivicultura

3a Edició - Codi 22621080

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 31/12/2022

Data inici: Gener 2023

Data fi: Novembre 2023

Matrícula: 1500 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Per a l'admissió en el Màster es requerix estar en possessió títol oficial de grau en Enginyeria Agroalimentària i Agroambiental, Ingeniero/a Agrónomo/a, graduats o llicenciats en: Biotecnologia, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enologia, Ciències Químiques, Ciències Biològiques, Ciències Mitjà Ambientals, Farmàcia, Medicina, Veterinària, Odontologia, Bioquímica, Nutrició Humana i Dietètica, Ciències Gastronòmiques o del títol d'Ingeniero/a Industrials, així com Ingeniero/a Técnico/a Agrícola en les seues diferents especialitats.

Modalitat: On-line

Col·laborador: Cooperativa Agrícola de el Villar, S. Coop. V.

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: online

Horari: On line, On line

Més informació

Objectius del curs

El màster propi en Viticultura, enologia i olivicultura té com a objectiu que els estudiants puguen aprendre tots els conceptes i procediments tant en l'àmbit teòric com pràctic, aquests últims fonamentals en la matèria. Els estudiants rebran una formació que li permetrà conéixer els mètodes i tècniques del cultiu de la vinya i de l'olivera, l'elaboració de vins, mostos i altres derivats de la vinya, la producció de les diferents tipologies comercials de l'oli, l'anàlisi dels productes elaborats, les condicions d'higiene i magatzematge de productes, la comercialització d'aquests, així com la investigació i innovació en el camp de l'enologia i de l'olivicultura.
El professorat compta amb àmplia experiència investigadora, docent i professional entorn de les matèries impartides. Un dels objectius principals del màster és acostar-te a la realitat laboral del sector. Per això, entraràs en contacte amb sommeliers, enòlegs, restauradors, viticultors i empresaris del sector.
El programa manté un caràcter multidisciplinari, incloent una visió global i avançada des de l'origen del producte vitivinícola fins al seu consum final, estructurant-se en assignatures que pertanyen a tres matèries fonamentals: viticultura, enologia i comercialització del vi, repetint la mateixa estructura per la part inherent a l'olivicultura i a la tecnologia i processos dels olis i derivats.

Leer más

Objectius professionals

Espanya és un país àmpliament conegut i reconegut a l'estranger, entre altres coses, per la rica varietat de productes i matèries primeres, que són altament benvolguts com l'oli, els vins, el pernil, les taronges, etc., en definitiva, per la seua gran riquesa gastronòmica. Davant aquesta riquesa gastronòmica i cultural, és necessari comptar amb una professionalització per a tots aquells interessats, des de xefs fins a enòlegs. La Universitat de València, en atenció a aquesta necessitat i sempre atenta a aportar els seus coneixements al desenvolupament de la societat, ofereix el Màster Propi en Viticultura, Enologia i Olivicultura.

Tan sols Galícia compta amb cinc Denominacions d'Origen (DO) i amb un total de quasi 40 milions de litres produïts de vins, la qual cosa suposa ingressos per 225 milions d'euros, dels quals prop de 8 milions de litres i més de 38 milions d'euros es venen en l'exterior. A més de la producció, cal destacar que la indústria vitivinícola mou a altres indústries auxiliars que involucren les barriques, les botelles, suros, llevataps, ampollers, refrigeradors, entre altres.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS