Màster Propi de Trasplantament de Progenitors Hematopoiètics-Inmunoteràpia i Teràpia Cel·lular

2a Edició - Codi 21721112

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 83.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 19/11/2021

Data inici: Gener 2022

Data fi: Juliol 2023

Matrícula: 2200 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats i Graduats Universitaris pertanyents a l'àmbit del curs. Un 95% de les places seran per a mèdics hematòlegs. Un 5% per a altres llicenciatures o graus. En tots els casos tindran prioritat aquells alumnes que tinguen relació amb unitats de trasplantament hematopoètic o unitats CART autoritzats/realitzen assajos clínics CART. Tindran prioritat els facultatius especialistes i, si escau, es valorarà l'any de formació i la complexitat de la unitat de trasplantament en la qual treballe i de la funció que exercisca en aquesta unitat. També es tindrà en consideració haver realitzat la preinscripció en anys anteriors. Serà imprescindible que l'alumne preinscrit emplene al 100% el formulari que se li enviarà per a recopilar aquesta informació.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Online

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

Els principals objectius d'aquest Màster Propi en Trasplantament de Progenitors Hematopoètics (TPH), Immunoteràpia i Teràpia Cel·lular (TC) és adquirir coneixements especialitzats de les bases biològiques i clíniques del trasplantament hematopoètic aplicat al tractament de malalties neoplàsiques, hereditàries i genètiques, així com adquirir les habilitats necessàries en la presa de decisions per a la selecció de pacients candidats a aquesta mena de trasplantament, autòleg o al·logènic, com per a poder seleccionar al donant més adequat. Una formació especialitzada que incloga tant a professionals sanitaris novells incorporats al sistema sanitari, com a aquells professionals que requerisquen actualitzar-se.

Dins del programa del Màster Propi en Trasplantament de Progenitors Hematopoètics-Immunoteràpia i Teràpia Cel·lular es contemplaran aspectes generals i biologia del trasplantament, així com la immunologia i genètica molecular en el TPH. S'estudiarà, a més, la selecció i valoració del donant i el pacient, a més de les bases del tractament de condicionament i la farmacologia de inmunosupresores. El programa docent inclou l'obtenció i processament de progenitors hematopoètics, així com el suport transfusional, l'eventual teràpia cel·lular post TPH, i el maneig de les principals complicacions del TPH. En l'edició prèvia s'han incorporat elements nous com són el trasplantament en règim domiciliari, el disseny d'unitats de TPH o TC i els principals mètodes estadístics utilitzats per a analitzar els resultats d'aquestes teràpies.

Leer más

Objectius professionals

Un dels tractaments que té enorme importància és el trasplantament hematopoètic (TPH), ja que permet la curació d'un gran nombre de malalties neoplàsiques, siguen de tipus genètic o immunològic. Des de fa 40 anys, el nombre de trasplantaments d'aquest tipus ha augmentat considerablement, realitzant-se a la data més de 50.000 cada any a tot el món, sent la majoria a Amèrica del Nord i a Europa. Donada la complexitat que comporta aquest tipus de tractaments, que a més requereixen instal·lacions i equipament especials, és necessari comptar amb professionals sanitaris altament qualificats. Aquesta és una raó de pes perquè la Universitat de València, sempre atenta a les necessitats de la societat, oferisca el Màster Propi en Trasplantament de Progenitors Hematopoètics-Immunoteràpia i Teràpia Cel·lular.

La consecució d'aquest màster, facilita la incorporació a equips o programes de trasplantament hematopoètic com a part d'algun dels serveis d'hematologia autoritzats per a realitzar aquest tipus de tractament a Espanya o un altre país d'Europa, o en altres àrees on es reconeguen els estudis realitzats a Europa (EU, el Canadà i Llatinoamèrica).

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS