Màster de Formació Permanent en Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca

21a Edició - Codi 22711010

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 20/09/2022

Data inici: Octubre 2022

Data fi: Setembre 2023

Matrícula: 3300 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: Llicenciats i/o graduats en Psicologia, Medicina, Pedagogia i Psicopedagogia, Magisteri, Logopèdia, Fisioteràpia, Treball Social i Teràpia Ocupacional.

Modalitat: Presencial

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: Divendres de 16 a 21h. i dissabtes de 9 a 14h.,

Més informació

Objectius del curs

Els primers anys de vida d'una persona representen una etapa crítica del desenvolupament, on es configuraran des de la maduresa biològica i habilitats motrius, perceptives i lingüístiques fins a cognitives i socials per a possibilitar la interacció amb el mitjà. Més que la rehabilitació, l'atenció precoç també es tradueix com a atenció mèdica, psicològica i educativa, a més d'oferir suport a la família en determinades circumstàncies (com en cas de discapacitat i problemes del desenvolupament).
Les problemàtiques greus que afecten els nounats o en els primers mesos de vida han millorat de manera rellevant amb els avanços de la medicina perinatal i diverses teràpies específiques. Ha disminuït la mortalitat, però també ha augmentat la supervivència, com en els grans prematurs, amb seqüeles en el neurodesenvolupament en diferent quantia. Les seqüeles motores greus com a Paràlisi Cerebral han disminuït, però s'han incrementat altres com a alteracions motores fines, baix nivell cognitiu, trastorns del comportament, dèficit d'atenció i hiperactivitat, trastorns de l'espectre autista, etc.

Leer más

Objectius professionals

L'Atenció precoç abasta a xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys d'edat, i es refereix al conjunt d'intervencions dirigides a aquesta població, així com a la família i a l'entorn. La intenció és donar resposta primerenca i oportuna a aquelles necessitats transitòries o permanents que presenten els xiquets que patisquen trastorns en el seu desenvolupament o que tinguen risc de patir-los. Aquestes intervencions han de ser dutes a terme per professionals especialitzats, i ací el Màster Propi en Desenvolupament Infantil i Atenció precoç de la Universitat de València pot donar resposta a això.

Existeixen en la Comunitat Valenciana més de 2.500 xiquets que són atesos per professionals en desenvolupament infantil i atenció precoç. En el Màster Propi en Desenvolupament Infantil i Atenció precoç es realitza una revisió actualitzada de les bases neurològiques i intervencions psicopedagògiques que serviran per a capacitar als estudiants en el coneixement i maneig de tots els aspectes del neurodesenvolupament i l'atenció precoç en xiquets.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS