Diploma d'Especialització d'Expert Comptable amb ERP

14a Edició - Codi 22123210

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 30.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 24/10/2022

Data inici: Novembre 2022

Data fi: Setembre 2023

Matrícula: 930 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: Acabats de titular i persones titulades que volen o que desenvolupen ja la seua labor professional en assessoria fiscal, comptable, departament de comptabilitat d'empreses, cambres de comerç i entitats o institucions d'anàloga dedicació.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: online

Horari: online,

Més informació

Objectius del curs

El Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP presenta entre les seues matèries d'estudi formació en matemàtiques financeres per al PGC, iniciació a la comptabilitat, pla general de comptabilitat i PGC pimes, anàlisis d'estats financers, programari ERP, tècniques de valoració d'empreses i confecció de plans de viabilitat. A més, inclou comptabilitat analítica de costos i comptabilitat de gestió, així com també consolidació comptable, combinacions de negocis i fiscalitat de l'empresa.
En el Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP s'emprarà ERP Anfix, que consisteix en un ERP de gestió empresarial el qual integra en un sol sistema tots els processos de gestió de negoci de forma centralitzada. Aquesta eina facilita la planificació, direcció i gestió a les empreses, per a evitar dades errònies i duplicitats.
Una dels avantatges del Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP és que és online, i es pot accedir a ell des d'on vulgues i quan vulgues, a més de compatibilitzar així els teus estudis amb una altra mena d'activitats o treball. D'altra banda, podràs tindre accés al mateix mitjançant qualsevol ordinador connectat a Internet a través d'una clau personalitzada.

Leer más

Objectius professionals

Títol homologat per:

1. El títol homologat pel ICAC com a curs de formació teòrica d'accés a l'examen del *ROAC per a auditors als quals es refereix l'art. 27 del Reglament de la Llei d'Auditoria (Reial decret 2/2021 de 30 de gener de 2021), per als mòduls següents: 1.2.1 Pla General de Comptabilitat i PGC Pimes, i el Mòdul 1.3. Altres matèries Comptables (1.3.1. Anàlisi d'estats financers, 1.3.2. Comptabilitat analítica de costos, pressupostària i de gestió i 1.3.3. Tècniques valoració d'empreses i confecció de plans de viabilitat), segons la Resolució de 26 de juliol de 2021, de l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes, per la qual s'estableixen les característiques i condicions que han de reunir els programes d'ensenyament teòric per a la seua homologació.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS