Expert Universitari en Direcció de Control de Gestió i Estratègia - CCA (Chartered Controller Analyst)

2a Edició - Codi 20113330/20111340

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 20.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3250 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Estudiants que necessiten tenir uns coneixements sòlids que els permeten comprendre millor el control de gestió dins de les organitzacions promovent d'aquesta manera la seua projecció professional i la millora de les empreses. Per a accedir com a estudiant solament cal tenir pendent com a màxim el 10% dels crèdits, amb el compromís de finalitzar els seus estudis durant aqueix mateix curs acadèmic. Professionals, gerents, directors financers, controllers, responsables de planificació, control, quadre de comandament, sistemes d'informació, comptabilitat i, en general a totes aquelles persones relacionades amb gestió.

Modalitat: Presencial

Col·laborador: Global Chartered Controller Institute SL

Direcció

Organitzador: Departament de Comptabilitat

Direcció: Mercedes Barrachina Palanca. Profesor Titular de Universidad. Departament de Comptabilitat. Universitat de València.
Vicente Ripoll Feliu. Profesor Titular de Universidad. Departament de Comptabilitat. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

El curs d'Expert Universitari a Direcció de Control de Gestió i Estratègia de la Universitat de València va ja per la 2a edició i entre les matèries d'estudi trobes temes analítics de gestió financera i de costos, pressupost, inversió, sistemes d'informació i reporting així com estratègia i innovació. I, per descomptat, també l'especialització, ja siga com Controller financer, aprovisionament, distribució logística, màrqueting, digital o RH.
Si has pensat en la possibilitat d'aprovar els exàmens del Chartered Controlled Analyist CCA, aquest curs està pensat per a això. En cursar i aprovar el títol en Expert Universitari en Direcció de Control de Gestió i Estratègia tindràs els coneixements sòlids que es requereixen per a aprovar aquests exàmens. El Chartered Controller Analyst CCA® estableix un conjunt d'estàndards que dota a la figura del Control de Gestió de major dimensió, homogeneïtat i transparència en el mercat laboral. És tindre un panorama integral on la modernitat empresarial va de la mà amb el control de gestió.
L'acreditació Chartered Controller Analyst, CCA Certificate® l'emet Global Chartered Controller lnstitute, GCCI a iniciativa de l'Associació Espanyola de Controllers i la Xarxa Espanyola de *Controllers.

Leer más

Objectius professionals

La digitalització de processos abasta ja totes les àrees de coneixement, gestió i administració de les empreses i administracions. Per això, si busques un títol i una formació que abaste el control de gestió, així com l'anàlisi i la planificació, no has d'anar més lluny, ja que la Universitat de València ha creat el curs Expert Universitari en Direcció de Control de Gestió i Estratègia per a cobrir aquesta necessitat.

Quan es pensa en control de gestió, a la ment ve el terme Chartered Controller Analyst CCA Certificate. I aquest objectiu és on està enfocat el títol d'Expert Universitari en Direcció de Control de Gestió i Estratègia. Són cada vegada més i més les empreses que ja disposen del seu propi departament de control de gestió i que estan a la recerca de gent que ocupe aqueixos llocs.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (1 valoració)
El contenido del programa te proporciona una visión 360 sobre la figura del controller y su papel dentro de la compañía, no sólo repasa los conocimientos técnicos sino también trabaja las habilidades más importantes para el desempeño del puesto. Aunque, sin duda, lo mejor del programa es tener la posibilidad de compartir las sesiones con profesionales de tu mismo perfil y poner en común los retos a los que nos enfrentamos en nuestro día a día en la empresa. Compartir experiencias y recoger ideas de otros modelos de gestión. GCCI proporciona además acceso a todos sus contenidos durante el transcurso del programa y puedes completar esa formación con una amplia gama de webinars y material de alto valora añadido.
María Gómez García (Ex alumna 1ª edició) (Controller en industria del sector alimentario) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS