Diploma d'Especialització d'Expert Comptable amb ERP

12a Edició - Codi 20123210

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 36.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 850 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Persones amb titulació universitària prèvia que dóna accés al postgrau (grau, llicenciat, diplomat, enginyer etc.)
Persones que han desenvolupat la seua labor professional en asesoria fiscal, comptable, departament de comptabilitat d'empreses, camaras de comerç i entitats o institucions d'anàloga dedicació

Modalitat: On-line

Col·laborador: (AECE) Asociación de Expertos Contables y Tributarios de España / AonSolutions / Asociación Profesional de Asesores Fiscales de la Comunidad Valenciana APAFCV / Ernst & Young, S.L. / Grant Thornton Asesores, S.L. / Moore Ibergrup Auditores, S.A.P.

Direcció

Organitzador: Departament de Comptabilitat

Direcció: Gregorio Labatut Serer. Profesor Titular de Universidad. Departament de Comptabilitat. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

El Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP presenta entre les seues matèries d'estudi formació en matemàtiques financeres per al PGC, iniciació a la comptabilitat, pla general de comptabilitat i PGC pimes, anàlisis d'estats financers, programari ERP, tècniques de valoració d'empreses i confecció de plans de viabilitat. A més, inclou comptabilitat analítica de costos i comptabilitat de gestió, així com també consolidació comptable, combinacions de negocis i fiscalitat de l'empresa.
En el Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP s'emprarà ERP AonSolutions, que consisteix en un ERP de gestió empresarial el qual integra en un sol sistema tots els processos de gestió de negoci de forma centralitzada. Aquesta eina facilita la planificació, direcció i gestió a les empreses, per a evitar dades errònies i duplicitats.
Una dels avantatges del Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP és que és online, i es pot accedir a ell des d'on vulgues i quan vulgues, a més de compatibilitzar així els teus estudis amb una altra mena d'activitats o treball. D'altra banda, podràs tindre accés al mateix mitjançant qualsevol ordinador connectat a Internet a través d'una clau personalitzada.

Leer más

Objectius professionals

Homologat per:

1. Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC): "Títol homologat pel ICAC com a curs de formació teòrica d'auditors als quals es refereix l'art. 34 del Reglament de la Llei d'Auditoria, en les següents matèries: Matèria I.2.1. Pla General de Comptabilitat i PGC Pimes. Mòdul I.3: Altres matèries comptables (I.3.1. Anàlisi d'estats financers, I.3.2. Comptabilitat analítica de costos, pressupostaria i de gestió i I.3.3. Tècniques de valoració d'empreses i plans de viabilitat)".

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (3 valoracions)
He terminado con éxito el último test y, la verdad, es que ha sido un curso bastante extenso y con mucha materia que asimilar que ha superado mis expectativas.
Álvaro José Gómez Sánchez (Estudiante 11ª edición) valoració:
5
El curso me parece sensacional en cuanto al desarrollo que ha habido hasta ahora, supongo que el resto también cumplirá mis expectativas, de hecho ya estoy pensando en hacer al año que viene otro. Hay que dedicar bastante tiempo al curso, los contenidos son extensos, pero me gusta, más formados estamos. En ningún momento me podría imaginar que el curso era lo que realmente es, para mí tiene una puntuación de 5 sobre 5, Muy favorable, sobre todo para la gente como yo que trabajamos todo el día.
Sergio Quinto Berna (Ex alumno de la 9ª edición) valoració:
5
El diploma me está apasionando, me encanta, sirve de recuerdo y reciclaje, es interesante, al igual que muchas de las cosas ya las se, otras son un recordatorio para poder repasar algo que se usa poco, en definitiva, me resulta súper interesante. Gracias, buscaré más para el próximo año.
Mª Teresa Sáez Gutiérrez (Ex alumna de la 9ª edición) (Gerente de una asesoría) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS