Màster Propi en Control de Gestió i Finances: El controller

3a Edició - Codi 20121370

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 66.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 2500 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Títol oficial espanyol o estranger que atorgue accés a ensenyances oficials de postgrau. Estudiants a qui els quede menys d'un 10% per a obtindre el seu títol de grau, condicionats a ia nbtención del títol en el mateix any acadèmic

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament de Comptabilitat

Direcció: Cristina Crespo Soler. Profesor Titular de Universidad. Departament de Comptabilitat. Universitat de València.
Vicente Ripoll Feliu. Profesor Titular de Universidad. Departament de Comptabilitat. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

El Màster propi en Control de Gestió i Finances es tracta d'un programa dissenyat per a formar a persones aptes per al lideratge que vulguen aconseguir l'èxit professional a llarg termini, dirigits a ser Controllers. Combinant les finances i el control de gestió, el Màster propi en Control de Gestió i Finances està dirigit a persones que pretenguen exercir responsabilitats comptables i financeres de l'empresa (o ja les estiguen realitzant), així com a professionals que treballant en departaments de comptabilitat i finances busquen una especialització i un desenvolupament professional. Finalitzat el màster i superades les proves que es duguen a terme al llarg del curs, així com el Treball Final, obtindrà el títol de Controller.

Per tant, el Màster en Control de Gestió i Finances té com a finalitat la formació d'especialistes enlaire nivell en la gestió estratègica i financera de les empreses, així com impulsar als professionals de les àrees de control de gestió i finances a l'ús progressiu de conceptes actualitzats i eines de gestió en situacions pràctiques de la realitat empresarial.

Leer más

Objectius professionals

Les professions enfocades a negocis i finances cada vegada demanden un major grau d'especialització, creant-se nínxols molt interessants a tindre en compte. Un d'ells és el de Controller, títol que pots obtindre en estudiar el màster propi en Control de Gestió i Finances de la Universitat de València.

Convertir-te en Controller és una posició summament desitjable per a les ofertes d'ús de les principals empreses del país. És tindre una formació integral que abasta des de la gestió i planificació, passant pels sistemes comptables i d'informació. És aprendre a tindre una adequada comunicació amb la direcció de l'empresa i prendre les decisions encertades, tant per a complir amb els objectius com per a solucionar situacions difícils. I tot això està inclòs en el nostre màster propi en Control de Gestió i Finances.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS