Màster Propi a Dret del Treball i de la Seguretat Social

21a Edició - Codi 21221070

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 66.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 28/01/2022

Data inici: Gener 2022

Data fi: Desembre 2022

Matrícula: 1650 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Graduats/as en Dret, Graduats/as en Relacions Laborals i Recursos Humans; Llicenciats/as en Dret; diplomats/as en Relacions Laborals o Graduat Social. - Estudiants als quals els quede menys d'un 10% per a obtenir el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Online

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

El Màster pretén donar una visió pràctica i d'aplicació concreta de la branca laboral de l'ordenament jurídic laboral.

D'aquesta manera l'alumne ha d'entrar en contacte amb problemes reals, solucions jurisprudencials reals, conéixer els dubtes i interpretacions que se susciten d'aquesta branca de l'ordenament laboral en la realitat social. És fonamental doncs que l'alumne aprenga a localitzar i identificar les normes aplicables a cada situació, conega els principals problemes interpretatius que plantegen, sàpia buscar i saber què ha d'aplicar la jurisprudència, aprenga a manejar i aplicar els convenis col·lectius, s'inicie en les avaluacions de riscos laborals i en les pràctiques d'auditoria laboral d'empreses.

Leer más

Objectius professionals

Comptar amb una actualització de les normatives referents al Dret del Treball i de la Seguretat Social és important en l'actualitat si et dediques al dret laboral. És necessari poder adaptar-se als canvis legislatius i socials que periòdicament es produeixen en la normativa vigent. A més, vivim en un món digital on la manera de treballar ha canviat, per la qual cosa és necessari conéixer aquelles eines que s'utilitzen en les plataformes digitals per a poder exercir aquest treball de manera adequada. I el Màster Propi en Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València compleix amb tot això.

Aprendre els aspectes laborals referents a l'economia col·laborativa, la seguretat social, el dret del treball i el dret de la prevenció de riscos laborals, així com les relacions i conflictes laborals, són temes vigents en totes les empreses i organitzacions. A més, el Màster Propi en Dret del Treball i de la Seguretat Social posa especial atenció en les relacions laborals i les noves tecnologies, així com en els convenis vigents, abastant els procediments judicials i extrajudicials.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (1 valoració)
Mi experiencia personal en lo que respecta al Máster Propio en Derecho del Trabajo y Seguridad Social es muy positiva, más considerando que todos los conocimientos adquiridos durante su impartición he podido aplicarlos en el ámbito profesional como Abogado en ejercicio, así como para la realización de artículos y trabajos de investigación.
David Tomás Mataix (Ex alumno 16ª edición) (Abogado) valoració:
5
Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS