Array
(
[CODIGO] => 22722560
[EDICION] => 2
[SITUACION] => Aprobado
[SITUACION_BIS] => Iniciado
[MATRICULA] => 950
[MATRICULA_2] => 0
[MATRICULA_3] => 0
[HORAS] => 30.00
[FECHA_INICIO] => 27/10/2022
[FECHA_FIN] => 20/05/2023
[LUGAR] => Aula Virtual
[NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia
[FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 30/09/2022
[AREA] => 7
[NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] =>
[NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] =>
[OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] =>
[TIPO_DOCENCIA] => A distancia
[TIPO_DOCENCIA_1] => 3
[TIPO_DOCENCIA_2] => On-line
[AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 1
[TIPO_CURSO] => Postgrado
[TIPO_CURSO_1] => Título Propio de Pos
[DIRECCION_URL] =>
[AÑO_CURSO] => 34
[URL_VIDEO] =>
[URL_FACEBOOK] =>
[URL_TWITTER] =>
[META_TITLE] =>
[META_DESCRIPTION] =>
[META_KEYWORDS] =>
[DIRECCION_CURSO_CORTO] => asesoramiento-genetico
[GESTOR_NOMBRE] => Nanda
[GESTOR_APELLIDOS] => Requena Ortiz
[GESTOR_EMAIL] => nanda.requena@fundacions.uv.es
[ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Natalia
[ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Molada Peréz
[ADMINISTRATIVO_EMAIL] => natalia.molada@fundacions.uv.es
[ES_INTERNO] => 1
[EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es
[PREINSCRIPCION_WEB] => 0
[URL_AULA_VIRTUAL] => https://aulavirtual.uv.es
[OFERTADO_OTRO] => 0
[ID_CURSO_OFERTADO] => 0
[DESCRIPCION_OFERTADO] =>
[TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000
[MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0
[ID_IDIOMA] => 4
[area_curs] => Àrea de Salut
[NOMBRE_CURSO] => Diploma d'Especialització Assessorament Genètic i Genòmica Clínica
[TITULACION] => Diploma d'Especialització
[HORARIO] => Les classes es pujaran setmanalment i l'alumne podrà organitzar el seu horari lliurement,
[REQUISITOS_TITULACION] => Llicenciats i graduats en Ciències de la Salut: Medicina, Farmàcia, Biotecnologia, Biologia, Química, Bioquímica, étc; i Diplomats/Graduats en Infermeria i Psicologia. Altres professionals de la salut amb l'aprovació corresponent per la Direcció Acadèmica. Residents i facultatius que desitgen ampliar o actualitzar coneixements en Genètica i les seues aplicacions a la Medicinaéste
[REQUISITOS_OTROS] =>
[ARG_VENTA] => El Diploma d'Especialització en Assessorament Genètic i Genòmica Clínica té com a objectiu proporcionar els coneixements i competències en Genòmica necessaris per a desembolicar-se en qualsevol entorn clínic, així com adquirir les habilitats necessàries per a transmetre aquesta informació als pacients i oferir-los el suport necessari per a la seua presa de decisions.
Durant aquestes últimes dècades estem experimentant una impressionant revolució Genòmica, tant a nivell tècnic com científic, amb un notable impacte en totes les àrees de la Medicina. Hui dia coneixem més de 7000 malalties genètiques que afecten a totes les especialitats clíniques. Encara que la majoria d'elles són malalties rares per la seua baixa freqüència, el seu elevat número i el seu caràcter hereditari les converteix en un important repte de Salut Pública amb importants implicacions a nivell familiar i reproductiu.
Per tot això, l'interés dels professionals de la salut en la Medicina Genòmica està augmentant exponencialment, ja que aquests grans desenvolupaments impliquen, amb freqüència, canvis de paradigmes, nous algorismes d'aplicació clínica i noves capacitats diagnòstiques i preventives.
Gràcies a l'impressionant desenvolupament tecnològic experimentat en el camp de la Genòmica hui dia és possible obtindre la seqüència completa del genoma humà d'una persona en temps i costos cada vegada més reduïts. Això permet obtindre la informació genètica de qualsevol individu per un cost raonable, encara que els reptes i limitacions per a interpretar i comunicar al pacient aqueixa complexa informació en un context clínic resulten de gran importància.
A través d'aquest Diploma d'Especialització en Assessorament Genètic i Genòmica Clínica, podràs adquirir els coneixements bàsics en genètica necessaris per al maneig de pacients amb malalties genètiques, així com obtindre una visió actualitzada de la Genètica clínica que et permetrà millorar la pràctica mèdica i l'atenció dels teus pacients.
Aquest Diploma està dirigit a llicenciats i graduats en totes les àrees de les Ciències de la Salut. Així com a qualsevol professional de la salut, residents, facultatius o investigadors que desitgen ampliar o actualitzar coneixements en genètica clínica i les seues aplicacions a la medicina
[ARG_VENTA2] => Actualment resulta essencial per a molts professionals de les diferents àrees de la medicina incrementar els seus coneixements en Genètica i estar actualitzats sobre aquells aspectes que impacten en el dia a dia dels seus pacients. I, d'aquesta manera, poder oferir-los les opcions terapèutiques més actualitzades i personalitzades, les alternatives preventives i reproductives disponibles i informar-los de la manera més adequada perquè puguen prendre les seues pròpies decisions.
Els principals coneixements, habilitats i destreses que podràs adquirir a través del Diploma d'Especialització en Assessorament Genètic i Genòmica Clínica són els següents:
- Coneixements bàsics de genètica, estructura del Genoma Humà, bases moleculars de l'herència i els principals patrons d'herència.
- Una visió general de les principals tecnologies utilitzades a nivell clínic i a nivell d'investigació.
- Metodologies i procediments per a l'anàlisi de grans dades derivades de l'anàlisi del Genoma Humà i la seua aplicació a nivell clínic.
- Principals aplicacions i impacte assistencial de la Genòmica en les diferents especialitats clíniques.
- Aplicacions prometedores per a la implementació d'una Medicina personalitzada, precisa, preventiva i participa o per al desenvolupament de noves teràpies a través de l'edició gènica.
- Claus per a l'avaluació de les tecnologies d'anàlisi genètica i interpretació d'informes.
- Habilitats per a la comunicació a pacients de riscos i informació complexa, suport per a la presa informada de decisions i gestió d'emocions.
- Aspectes ètics i legals derivats de les anàlisis genètiques i les conseqüències del maneig d'informació genòmica altament sensible.
- Exercicis pràctics de dismorfologia i assessorament genètic a través de resolució de casos pràctics, ludificació i simulació virtual.
- Posada en pràctica dels coneixements, habilitats i capacitats mitjançant la realització de diferents treballs per assignatura i fi de diploma.
[AÑO_CURSO_DESC] =>
[MODALIDAD_EVALUACION] => La metodologia en línia permet traslladar l'experiència formativa a l'AULA VIRTUAL de la UV, on l'alumnat i el professorat podran adquirir i intercanviar coneixements independentment del moment i del lloc on es troben. L'Aula Virtual es constitueix com un entorn de trobada, intercanvi i aprenentatge dinàmic.
Els participants disposen d'una clau personalitzada que permet l'accés al curs des de qualsevol ordinador connectat a Internet i des de qualsevol navegador Web i sistema operatiu.
MATERIALS I RECURSOS ADEQUATS
L'alumnat té a la seua disposició a l'Aula Virtual tot el material didàctic que compon el programa del curs.
A més comptarà, en el seu cas, amb un conjunt de recursos addicionals que permetran al professorat complementar la seua docència: Materials multimèdia, vídeos a través d'un servei de vídeo streaming,arxius Powerpoint, arxius PDF, àudios, diapositives, galeries d'imatges, enllaços d'interés,bibliografia, etc. que seran eines de suport per a aprofundir en els coneixements del curs.
COMUNICACIÓ CONSTANT
Durant el desenvolupament de l'activitat formativa, els participants disposaran de diverses eines de comunicació, com els fòrums, els xats i la missatgeria interna.
Els FÒRUMS de debat són espais compartits per tots els participants (alumnat i professorat)
que permeten l'intercanvi d'idees, així com resoldre dubtes, proposar debats i respondre qüestions.
També permeten intercanviar arxius per a realitzar activitats determinades en grup.
"Els fòrums fomenten la participació, la col·laboració i el treball en equip. Estan sempre disponibles,
l'alumne decideix quan realitza la seua aportació, triant el moment que millor s'adapta al seu horari.
S'ofereix també la possibilitat de comunicar-se en temps real a través d'un XAT. Aquest mecanisme és
útil quan diversos participants desitgen debatre sobre un tema en concret d'una manera simultània i
sincrònica.
L'Aula Virtual disposa d'un sistema de VIDEOCONFERÈNCIA que permetrà aprofundir
en diferents continguts, discutir casos pràctics, i assistir a presentacions en les quals els alumnes poden realitzar preguntes i compartir experiències.
Un eix fonamental en la formació en línia és el seguiment personal dut a terme pels tutors del curs, ajudant a aprofundir i afermar els conceptes clau i resolent els dubtes i consultes particulars a través d'un sistema de TUTORIA personal.
[MODALIDAD_EVALUACION2] =>
[OBSERVACION_MATRICULA_1] =>
[OBSERVACION_MATRICULA_2] =>
[OBSERVACION_MATRICULA_3] =>
[SALIDA_PROFESIONAL] => En els últims temps hem sigut testimonis d'una impressionant revolució científica i tecnològica, sobretot en l'àrea de la Genòmica, així com en les seues aplicacions clíniques. Aquesta àrea científica comporta grans avanços i canvis, la qual cosa requereix una adaptació i comptar amb estudis avançats, i actualitzats, dels nous coneixements i competències que sorgisquen en aquest àmbit. Oferir la millor formació en assessorament genètic és una preocupació de la Universitat de València, per la qual cosa ha creat el primer Diploma d'Especialització Assessorament Genètic i Genòmica Clínica.
Hui dia existeix una ingent quantitat de dades genòmiques que poden obtindre's d'un pacient, i el repte consisteix a comptar amb la capacitat professional per a transmutarse en informació que siga clínicament útil. D'aquesta manera, no solament prendrà decisions adequades respecte a la salut, diagnòstic i tractament del pacient, sinó que podrà transmetre-li aquesta informació de manera que li siga assequible. Mitjançant el Diploma d'Especialització Assessorament Genètic i Genòmica Clínica el professional sanitari obtindrà una visió global i actual de la sanitat amb l'objectiu d'oferir al pacient tant les últimes innovacions tecnològiques com un diagnòstic més precís i fins i tot, una millora del pronòstic per a així millorar la seua qualitat de vida.
[ANO_CURSO_DESC] => Curs 2022/2023
[programa] => Array
(
[0] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22722560
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 1
[NOMBRE_MATERIA] => Fonaments de Genètica
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Fonaments de Genètica
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Estructura del Genoma Humà
Conceptes bàsics de genètica
Bases moleculars de l'herència
Patrons d'herència i arbre genealògic
Genètica de poblacions
Estimació de riscos genètics
Citogenètica
Genètica Bioquímica
Genètica Molecular
Seqüenciació
Anàlisi de dades Genòmiques
Anàlisis de cèl·lula única
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Estructura del Genoma Humà
Conceptes bàsics de genètica
Bases moleculars de l'herència
Patrons d'herència i arbre genealògic
Genètica de poblacions
Estimació de riscos genètics
Citogenètica
Genètica Bioquímica
Genètica Molecular
Seqüenciació
Anàlisi de dades Genòmiques
Anàlisis de cèl·lula única
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 1
)
[1] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22722560
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 2
[NOMBRE_MATERIA] => Genètica Clínica
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Genètica Clínica
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Genètica Reproductiva i infertilitat
Genòmica de la receptivitat endometial endometri
Diagnòstic Preimplantació
Garbellat de portadors
Diagnòstic Prenatal
Diagnòstic Prenatal no Invasiu o en ADN lliure fetal
Genètica Clínica
Dismorfología
Malalties Rares
Genètica de les malalties neurosensorials
Genètica de les malalties neuromusculars
Genètica de les cardiopaties
Medicina Personalitzada de Precisió
Edició Gènica
Farmacogenética
Síndromes de càncer hereditari
Oncologia i Medicina de Precisió
Malalties complexes
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Genètica Reproductiva i infertilitat
Genòmica de la receptivitat endometial endometri
Diagnòstic Preimplantació
Garbellat de portadors
Diagnòstic Prenatal
Diagnòstic Prenatal no Invasiu o en ADN lliure fetal
Genètica Clínica
Dismorfología
Malalties Rares
Genètica de les malalties neurosensorials
Genètica de les malalties neuromusculars
Genètica de les cardiopaties
Medicina Personalitzada de Precisió
Edició Gènica
Farmacogenética
Síndromes de càncer hereditari
Oncologia i Medicina de Precisió
Malalties complexes
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 2
)
[2] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22722560
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 3
[NOMBRE_MATERIA] => Assessorament Genètic
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Assessorament Genètic
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => Habilitats de comunicació i assessorament
Interpretació de resultats d'anàlisis genètiques
Gestions d'alternatives i els seus avantatges i limitacions
Tècniques d'entrevista
Presa de decisions
Aspectes ètics i legals de les malalties genètiques
Assessorament genètic de la parella infèrtil
Casos pràctics i resolució de problemes
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => Habilitats de comunicació i assessorament
Interpretació de resultats d'anàlisis genètiques
Gestions d'alternatives i els seus avantatges i limitacions
Tècniques d'entrevista
Presa de decisions
Aspectes ètics i legals de les malalties genètiques
Assessorament genètic de la parella infèrtil
Casos pràctics i resolució de problemes
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 3
)
[3] => Array
(
[CODIGO_CURSO] => 22722560
[AÑO_CURSO] => 34
[CODIGO] => 4
[NOMBRE_MATERIA] => Treball de fi de curs
[NOMBRE_MATERIA_VAL] => Treball de fi de curs
[DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3
[DESCRIPCION1] => El treball de fi de curs pot ser a manera de:
- Revisió bibliogràfica d'un tema relacionat amb la titulació
- Cas clínic i revisió bibliogràfica sobre aquest
[DESCRIPCION2] =>
[DESCRIPCION3] =>
[DESCRIPCION1_VAL] => El treball de fi de curs pot ser a manera de:
- Revisió bibliogràfica d'un tema relacionat amb la titulació
- Cas clínic i revisió bibliogràfica sobre aquest
[DESCRIPCION2_VAL] =>
[DESCRIPCION3_VAL] =>
[ORDEN] => 4
)
)
[professors] => Array
(
[0] => Array
(
[DNI] => emp167057
[NOMBRE_PERSONA] => Anna
[APELLIDOS] => Abulí Vidal
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Asesor Genético. Consultorio Dexeus, S.A.P
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[1] => Array
(
[DNI] => emp137568
[NOMBRE_PERSONA] => María del Carmen
[APELLIDOS] => Ayuso García
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Directora Científica FIIS-FJD. Jefa del grupo de Genética y Genómica. Fundación Instituto de Investigación Sanitaria-FJD
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[2] => Array
(
[DNI] => uni65058
[NOMBRE_PERSONA] => José
[APELLIDOS] => Bellver Pradas
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Profesor Titular de Universidad
[NPI] => M7438
[EMAIL_FACULTAD] => bellpra@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[3] => Array
(
[DNI] => emp300685
[NOMBRE_PERSONA] => Ignacio
[APELLIDOS] => Blanco Guillermo
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Clinical Director, Laboratori Clínic de la Metropolitana Nord (LCMN)
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[4] => Array
(
[DNI] => emp376714
[NOMBRE_PERSONA] => David
[APELLIDOS] => Blesa Jarque
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Director Desarrollo de Productos. Igenomix, S.L.
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[5] => Array
(
[DNI] => uni74726
[NOMBRE_PERSONA] => María José
[APELLIDOS] => Calasanz Abinzano
[PDI] => 3
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Directora de la Unidad de Diagnóstico Genético Hematológico y Co-Directora Científica de CIMA LAB Diagnostics de la Universidad de Navarra. Catedrática de la Universidad de Navarra
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[6] => Array
(
[DNI] => uni58187
[NOMBRE_PERSONA] => Carlos
[APELLIDOS] => Camps Herrero
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Medicina. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Catedrático de Universidad
[NPI] => G7352
[EMAIL_FACULTAD] => campshe@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[7] => Array
(
[DNI] => uni7835
[NOMBRE_PERSONA] => Ángel
[APELLIDOS] => Carracedo Álvarez
[PDI] => 3
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Director de la Fundación Pública Gallega de Medicina Genómica (SERGAS).Catedrático Medicina Legal. Universidad Santiago de Compostela. Premio Rey Jaime I
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[8] => Array
(
[DNI] => emp52771
[NOMBRE_PERSONA] => Carmen
[APELLIDOS] => Espinós Armero
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Investigadora Miguel Servet. CIBER de Enfermedades Raras (CIBERER)
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[9] => Array
(
[DNI] => emp137431
[NOMBRE_PERSONA] => Enrique
[APELLIDOS] => Galán Gómez
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Jefe de Servicio de Pediatría del Hospital Materno Infantil de Badajoz. Catedrático de Pediatría. Facultad de Medicina. Universidad de Extremadura
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[10] => Array
(
[DNI] => emp43846
[NOMBRE_PERSONA] => Sandra
[APELLIDOS] => García Herrero
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Igenomix, S.L
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[11] => Array
(
[DNI] => emp52775
[NOMBRE_PERSONA] => Javier
[APELLIDOS] => García Planells
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Clinical Development & Scientific Advisor Rare Diseases Director
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[12] => Array
(
[DNI] => uni56101
[NOMBRE_PERSONA] => Inmaculada
[APELLIDOS] => García Robles
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Genètica. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Profesor Titular de Universidad
[NPI] => H7254
[EMAIL_FACULTAD] => garciai@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[13] => Array
(
[DNI] => uni41903
[NOMBRE_PERSONA] => José Miguel
[APELLIDOS] => García Sagredo
[PDI] => 3
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Responsable Servicio Genética Médica. Hospital Universitario Ramón y Cajal de Madrid. Profesor Asociado de Genética Médica. Universidad de Alcalá
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[14] => Array
(
[DNI] => emp385935
[NOMBRE_PERSONA] => Antonio
[APELLIDOS] => González-Meneses López
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Facultativo Especialista Pediatría. Hospital Virgen del Rocío. Sevilla
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[15] => Array
(
[DNI] => uni41923
[NOMBRE_PERSONA] => Encarnación
[APELLIDOS] => Guillén Navarro
[PDI] => 3
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Profesora Asociada. Facultad Medicina Universidad de Murcia. Responsable de la Unidad de Genética
Hospital Universitario Virgen de la Arrixaca
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[16] => Array
(
[DNI] => uni70183
[NOMBRE_PERSONA] => María José
[APELLIDOS] => Herrero Cervera
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Farmacologia. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Ayudante Doctor/a
[NPI] => M7250
[EMAIL_FACULTAD] => hecerma@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[17] => Array
(
[DNI] => emp376904
[NOMBRE_PERSONA] => Jorge
[APELLIDOS] => Jiménez Almazán
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Bioinformatics Director in Bioinformatics. IGENOMIX, S.L.
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[18] => Array
(
[DNI] => emp32201
[NOMBRE_PERSONA] => José Antonio
[APELLIDOS] => López Guerrero
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Jefe de Servicio, Laboratorio de Biología Molecular. Fundación Instituto Valenciano de Oncología - IVO
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[19] => Array
(
[DNI] => emp17837
[NOMBRE_PERSONA] => Julio César
[APELLIDOS] => Martín Rodríguez
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Director del Laboratorio de PGD-Enfermedades Monogénicas. Iviomics, S.L.. Instituto Universitario IVI Valencia
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[20] => Array
(
[DNI] => emp392353
[NOMBRE_PERSONA] => Antonio Federico
[APELLIDOS] => Martinez Monseny
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[21] => Array
(
[DNI] => uni58845
[NOMBRE_PERSONA] => Manuel
[APELLIDOS] => Mata Roig
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Patologia. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Profesor Titular de Universidad
[NPI] => I4175
[EMAIL_FACULTAD] => mmata@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[22] => Array
(
[DNI] => emp46867
[NOMBRE_PERSONA] => Miguel
[APELLIDOS] => Milán Sánchez
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Biólogo. IVI Valencia, S.L. - Instituto Valenciano de Infertilidad
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[23] => Array
(
[DNI] => emp20477
[NOMBRE_PERSONA] => José María
[APELLIDOS] => Millán Salvador
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Facultativo Unidad de Genética. Instituto de Investigación Sanitaria IIS-La Fe de Valencia. Director Adjunto CIBERER-Biobank. Investigador CIBER de Enfermedades Raras (CIBERER)
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[24] => Array
(
[DNI] => uni1357
[NOMBRE_PERSONA] => María Dolores
[APELLIDOS] => Moltó Ruiz
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Genètica. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Profesor Titular de Universidad
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[25] => Array
(
[DNI] => emp391610
[NOMBRE_PERSONA] => Lluis
[APELLIDOS] => Montoliu José
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Investigador Científico del CSIC. Departamento de Biología Molecular y Celular
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[26] => Array
(
[DNI] => uni13320
[NOMBRE_PERSONA] => Juan Silvestre
[APELLIDOS] => Oltra Soler
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Genètica. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Profesor Asociado de Universidad
[NPI] => M7056
[EMAIL_FACULTAD] => jsoltra@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[27] => Array
(
[DNI] => emp178717
[NOMBRE_PERSONA] => Francesc
[APELLIDOS] => Palau Martínez
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Jefe de Servicio. Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona)
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[28] => Array
(
[DNI] => uni67266
[NOMBRE_PERSONA] => Nuria
[APELLIDOS] => Paricio Ortiz
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Genètica. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Catedrático de Universidad
[NPI] => H1351
[EMAIL_FACULTAD] => nparicio@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[29] => Array
(
[DNI] => emp15722
[NOMBRE_PERSONA] => Antonio
[APELLIDOS] => Pérez Aytés
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Medico investigador emérito en Instituto de Investigación Sanitaria Hospital La Fe
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[30] => Array
(
[DNI] => emp376909
[NOMBRE_PERSONA] => Josep
[APELLIDOS] => Pla Victori
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Asesor Genético y Coordinador de Genética Reproductiva - IVI-RMA
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[31] => Array
(
[DNI] => uni24298
[NOMBRE_PERSONA] => Carolina
[APELLIDOS] => Rausell Segarra
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Genètica. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Profesor Titular de Universidad
[NPI] => H7290
[EMAIL_FACULTAD] => carolina@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[32] => Array
(
[DNI] => emp101363
[NOMBRE_PERSONA] => Raquel
[APELLIDOS] => Rodríguez López
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Facultativo Especialista de Área de Laboratorio de Genética. Servicio de Análisis Clínicos. Centro de Diagnóstico Biomédico e Imagen (CDBI) del Consorcio Hospital General de Valencia
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[33] => Array
(
[DNI] => emp54778
[NOMBRE_PERSONA] => María del Carmen
[APELLIDOS] => Rubio Lluesa
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Dra. en Biología. Lab Director PGS, Igenomix S.L. Doctor in Biology. Lab Director PGS, Igenomix SL
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[34] => Array
(
[DNI] => emp59864
[NOMBRE_PERSONA] => Joaquín
[APELLIDOS] => Rueda Puente
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Catedrático de Biología Celular, Facultad de Medicina, Universidad Miguel Hernández.
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[35] => Array
(
[DNI] => uni15957
[NOMBRE_PERSONA] => Vicente
[APELLIDOS] => Serra Serra
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Catedrático de Universidad
[NPI] => H4152
[EMAIL_FACULTAD] => vserra@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[36] => Array
(
[DNI] => emp376713
[NOMBRE_PERSONA] => Blanca
[APELLIDOS] => Simón Francés
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Asesora Médica
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[37] => Array
(
[DNI] => uni15785
[NOMBRE_PERSONA] => Carlos Antonio
[APELLIDOS] => Simón Vallés
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Catedrático de Universidad
[NPI] => H4115
[EMAIL_FACULTAD] => Carlos.Simon@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[38] => Array
(
[DNI] => uni42183
[NOMBRE_PERSONA] => Eduardo Fidel
[APELLIDOS] => Tizzano Ferrari
[PDI] => 3
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Profesor Asociado. Universidad de Barcelona. Médico Adjunto. Servicio de Genética e Instituto de Investigación del Hospital San Pau (Barcelona)
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
[39] => Array
(
[DNI] => emp149325
[NOMBRE_PERSONA] => Felipe
[APELLIDOS] => Vilella Mitjana
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Investigador
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
)
[direccio] => Array
(
[0] => Array
(
[0] => Array
(
[DNI] => uni15785
[NOMBRE_PERSONA] => Carlos Antonio
[APELLIDOS] => Simón Vallés
[PDI] => 1
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia. Universitat de València
[CARGO_FACULTAD] => Catedrático de Universidad
[NPI] => H4115
[EMAIL_FACULTAD] => Carlos.Simon@uv.es
[CARGO_EMPRESA] =>
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
)
[1] => Array
(
[0] => Array
(
[DNI] => emp52775
[NOMBRE_PERSONA] => Javier
[APELLIDOS] => García Planells
[PDI] => 4
[DEPARTAMENTO_FACULTAD] =>
[CARGO_FACULTAD] =>
[NPI] =>
[EMAIL_FACULTAD] =>
[CARGO_EMPRESA] => Clinical Development & Scientific Advisor Rare Diseases Director
[DIRECCION_URL_POSTGRADO] =>
[URL_LINKEDIN_POSTGRADO] =>
)
)
)
)
Dades generals
Curs acadèmic: Curs 2022/2023
Tipus de curs: Diploma d'Especialització
Nombre de crèdits: 30.00 Crèdits ECTS
Preinscripció al curs: Hasta el 30/09/2022
Data inici: Octubre 2022
Data fi: Maig 2023
Matrícula: 950 € (import preu públic)
Requisits d'accés: Llicenciats i graduats en Ciències de la Salut: Medicina, Farmàcia, Biotecnologia, Biologia, Química, Bioquímica, étc; i Diplomats/Graduats en Infermeria i Psicologia. Altres professionals de la salut amb l'aprovació corresponent per la Direcció Acadèmica. Residents i facultatius que desitgen ampliar o actualitzar coneixements en Genètica i les seues aplicacions a la Medicinaéste
Modalitat: On-line
Horari i Lloc d'impartició
Lloc d'impartició: Aula Virtual
Horari: Les classes es pujaran setmanalment i l'alumne podrà organitzar el seu horari lliurement,
Més informació
Telèfon: 96 160 30 00
E-mail: informacio@adeituv.es
Objectius del curs
El Diploma d'Especialització en Assessorament Genètic i Genòmica Clínica té com a objectiu proporcionar els coneixements i competències en Genòmica necessaris per a desembolicar-se en qualsevol entorn clínic, així com adquirir les habilitats necessàries per a transmetre aquesta informació als pacients i oferir-los el suport necessari per a la seua presa de decisions.
Durant aquestes últimes dècades estem experimentant una impressionant revolució Genòmica, tant a nivell tècnic com científic, amb un notable impacte en totes les àrees de la Medicina. Hui dia coneixem més de 7000 malalties genètiques que afecten a totes les especialitats clíniques. Encara que la majoria d'elles són malalties rares per la seua baixa freqüència, el seu elevat número i el seu caràcter hereditari les converteix en un important repte de Salut Pública amb importants implicacions a nivell familiar i reproductiu.
Per tot això, l'interés dels professionals de la salut en la Medicina Genòmica està augmentant exponencialment, ja que aquests grans desenvolupaments impliquen, amb freqüència, canvis de paradigmes, nous algorismes d'aplicació clínica i noves capacitats diagnòstiques i preventives.
Leer más
El Diploma d'Especialització en Assessorament Genètic i Genòmica Clínica té com a objectiu proporcionar els coneixements i competències en Genòmica necessaris per a desembolicar-se en qualsevol entorn clínic, així com adquirir les habilitats necessàries per a transmetre aquesta informació als pacients i oferir-los el suport necessari per a la seua presa de decisions.
Durant aquestes últimes dècades estem experimentant una impressionant revolució Genòmica, tant a nivell tècnic com científic, amb un notable impacte en totes les àrees de la Medicina. Hui dia coneixem més de 7000 malalties genètiques que afecten a totes les especialitats clíniques. Encara que la majoria d'elles són malalties rares per la seua baixa freqüència, el seu elevat número i el seu caràcter hereditari les converteix en un important repte de Salut Pública amb importants implicacions a nivell familiar i reproductiu.
Per tot això, l'interés dels professionals de la salut en la Medicina Genòmica està augmentant exponencialment, ja que aquests grans desenvolupaments impliquen, amb freqüència, canvis de paradigmes, nous algorismes d'aplicació clínica i noves capacitats diagnòstiques i preventives.
Gràcies a l'impressionant desenvolupament tecnològic experimentat en el camp de la Genòmica hui dia és possible obtindre la seqüència completa del genoma humà d'una persona en temps i costos cada vegada més reduïts. Això permet obtindre la informació genètica de qualsevol individu per un cost raonable, encara que els reptes i limitacions per a interpretar i comunicar al pacient aqueixa complexa informació en un context clínic resulten de gran importància.
A través d'aquest Diploma d'Especialització en Assessorament Genètic i Genòmica Clínica, podràs adquirir els coneixements bàsics en genètica necessaris per al maneig de pacients amb malalties genètiques, així com obtindre una visió actualitzada de la Genètica clínica que et permetrà millorar la pràctica mèdica i l'atenció dels teus pacients.
Aquest Diploma està dirigit a llicenciats i graduats en totes les àrees de les Ciències de la Salut. Així com a qualsevol professional de la salut, residents, facultatius o investigadors que desitgen ampliar o actualitzar coneixements en genètica clínica i les seues aplicacions a la medicina
Actualment resulta essencial per a molts professionals de les diferents àrees de la medicina incrementar els seus coneixements en Genètica i estar actualitzats sobre aquells aspectes que impacten en el dia a dia dels seus pacients. I, d'aquesta manera, poder oferir-los les opcions terapèutiques més actualitzades i personalitzades, les alternatives preventives i reproductives disponibles i informar-los de la manera més adequada perquè puguen prendre les seues pròpies decisions.
Els principals coneixements, habilitats i destreses que podràs adquirir a través del Diploma d'Especialització en Assessorament Genètic i Genòmica Clínica són els següents:
- Coneixements bàsics de genètica, estructura del Genoma Humà, bases moleculars de l'herència i els principals patrons d'herència.
- Una visió general de les principals tecnologies utilitzades a nivell clínic i a nivell d'investigació.
- Metodologies i procediments per a l'anàlisi de grans dades derivades de l'anàlisi del Genoma Humà i la seua aplicació a nivell clínic.
- Principals aplicacions i impacte assistencial de la Genòmica en les diferents especialitats clíniques.
- Aplicacions prometedores per a la implementació d'una Medicina personalitzada, precisa, preventiva i participa o per al desenvolupament de noves teràpies a través de l'edició gènica.
- Claus per a l'avaluació de les tecnologies d'anàlisi genètica i interpretació d'informes.
- Habilitats per a la comunicació a pacients de riscos i informació complexa, suport per a la presa informada de decisions i gestió d'emocions.
- Aspectes ètics i legals derivats de les anàlisis genètiques i les conseqüències del maneig d'informació genòmica altament sensible.
- Exercicis pràctics de dismorfologia i assessorament genètic a través de resolució de casos pràctics, ludificació i simulació virtual.
- Posada en pràctica dels coneixements, habilitats i capacitats mitjançant la realització de diferents treballs per assignatura i fi de diploma.
Leer menos
Objectius professionals
En els últims temps hem sigut testimonis d'una impressionant revolució científica i tecnològica, sobretot en l'àrea de la Genòmica, així com en les seues aplicacions clíniques. Aquesta àrea científica comporta grans avanços i canvis, la qual cosa requereix una adaptació i comptar amb estudis avançats, i actualitzats, dels nous coneixements i competències que sorgisquen en aquest àmbit. Oferir la millor formació en assessorament genètic és una preocupació de la Universitat de València, per la qual cosa ha creat el primer Diploma d'Especialització Assessorament Genètic i Genòmica Clínica.
Hui dia existeix una ingent quantitat de dades genòmiques que poden obtindre's d'un pacient, i el repte consisteix a comptar amb la capacitat professional per a transmutarse en informació que siga clínicament útil. D'aquesta manera, no solament prendrà decisions adequades respecte a la salut, diagnòstic i tractament del pacient, sinó que podrà transmetre-li aquesta informació de manera que li siga assequible. Mitjançant el Diploma d'Especialització Assessorament Genètic i Genòmica Clínica el professional sanitari obtindrà una visió global i actual de la sanitat amb l'objectiu d'oferir al pacient tant les últimes innovacions tecnològiques com un diagnòstic més precís i fins i tot, una millora del pronòstic per a així millorar la seua qualitat de vida.
1.- QUINA DIFERÈNCIA HI HA ENTRE UN MÀSTER OFICIAL I UN MÀSTER PROPI DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA?
S'entén per Màster Oficial el conjunt d'ensenyaments reglats de postgrau amb validesa en tot el territori nacional i en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) que han superat un procés d'elaboració i aprovació conforme a les normes legals dictades pel Govern i les Comunitats Autònomes (Lleis, Decrets, Ordres) reconegut en el marc de les normes i acords de l'EEES.
El Màster Propi, es refereix a estudis que han de superar un procés normatiu intern més flexible i diversificat (en la pròpia universitat), pensats per a oferir un tipus de formació concorde a les demandes de la societat.
2.- QUINS TÍTOLS PROPIS OFEREIX LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA?
La Universitat de València renova anualment la seua oferta de títols propis. En aqueixa oferta podem trobar els següents títols de postgrau: Màsters Propis entre 60 i 120 crèdits ECTS, Diplomes d'Especialització entre 25 i 45 crèdits ECTS, Experts Universitaris amb una durada d'entre 11 i 20 crèdits ECTS i Certificats Universitaris d'entre 3 i 10 crèdits ECTS.
Tipus de títols propis | Crèdits | Requisits d'accés |
Títol de Màster Propi | 60-120 ECTS | Titulats o amb un 10% per a finalitzar |
Diploma d'Especialització | 25-45 ECTS | Titulats o amb un 10% per a finalitzar i professionals. |
Títol d'Expert Universitari | 11-20 ECTS | Titulats o amb un 10% per a finalitzar i professionals. |
Certificat universitari | 3-10 ECTS | Condicions d'accés a estudis universitaris i professionals |
3.- QUÈ ÉS UN CRÈDIT ECTS?
ECTS és l'acrònim de European Credits Transfer Sistem. És una forma de mesurar la durada dels estudis universitaris que contempla diferents factors com són l'assistència a sessions teòriques, la realització de treballs pràctics, la dedicació a pràctiques.
4.- ON PUC OBTENIR INFORMACIÓ D'UN CURS EN CONCRET?
En la pàgina web (
https://postgrado.adeituv.es) trobaràs tota la informació referent a cadascun dels títols oferits.
5.- EXISTEIX LA POSSIBILITAT D'OBTENIR ALGUN TIPUS DE CONVALIDACIÓ D'ESTUDIS?
En els títols propis no existeix la possibilitat de convalidació acadèmica. Es tracta d'ofertes formatives que es renoven de forma anual i el pla d'estudis d'una edició a una altra és independent i no convalidable.
6.- QUI EXPEDEIX ELS TÍTOLS DE POSTGRAU?
Els títols propis de la Universitat de València seran expedits pel Rector o Rectora en model normalitzat i quedarà constància en el registre de títols de la Universitat. En aquests títols es farà esment exprés que manquen de caràcter oficial.
7.- POT UN ALUMNE ESTRANGER EL TÍTOL DEL QUAL NO ESTIGA HOMOLOGAT ACCEDIR A AQUESTS ESTUDIS?
Sí, sempre que siga autoritzat per la direcció del Curs.
8.- HE DE REALITZAR UNA PREINSCRIPCIÓ DEL CURS QUE ESTIC INTERESSAT A CURSAR?
Sí, és necessària la preinscripció en el curs corresponent, atenent a les indicacions, de data, lloc i adreça que para aquest curs estiguen publicats en aquest portal Web. Aquesta preinscripció deu anar acompanyada dóna els documents que en cada curs s'especifiquen.
9.- EXISTEIX LA POSSIBILITAT DE SOL·LICITAR BEQUES PER A CURSAR AQUESTS ESTUDIS?
Existeixen diferents convocatòries oferides per diferents entitats per a poder obtenir ajudes per a realitzar un Postgrau Propi de la Universitat de València. Pel seu volum les més sol·licitades són:
Convocatòria d'ajudes Títols Propis de la Universitat de València
http://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/estudis-postgrau/titols-propis-postgrau/beques-ajudes-1285848447971.html
10.- EL PAGAMENT QUE REALITZE EN LA MATRÍCULA, QUÈ INCLOU?
El pagament de la taxa de matricula inclou.
L'accés a totes les accions formatives del curs i/o a la plataforma virtual que ho suporte.
El dret a l'obtenció del carnet universitari.
Aquell material que l'adreça del curs estime oportú.
Un segur de responsabilitat civil i accident.
11.- ES POT FRACCIONAR EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA?
Sempre que el seu import supere la quantitat de 500€ i la durada del Curs siga superior a tres mesos, la matrícula es podrà fraccionar:
- En Aquells cursos de més de tres mesos i taxa de matrícula superior a 500 euros i Fins a 1.000 euros, es podrà fraccionar en dos terminis 1/2 en el moment de l'Admissió i 1/2 als dos mesos de començat.
- En aquells cursos de més de tres mesos i taxa de matrícula de més d'1.000 euros es podrà fraccionar en tres terminis 1/3 en el moment de l'admissió; 1/3 als dos mesos de començat i 1/3 als quatre mesos.
- En aquells cursos de més de dos anys es fracciona de la següent manera: el 50% a l'inici del primer curs i el 50% restant a l'inici del segon curs.
12.- EN LA QUANTITAT ABONADA EN MATRICULAR-ME S'INCLOUEN LES TAXES D'EXPEDICIÓ DEL TÍTOL/DIPLOMA?
Les taxes d'emissió de títol o certificat que acredite la realització del curs per part de la Universitat no estan incloses en l'import de la matrícula.
13.- EXISTEIX ALGUN TIPUS DE DESCOMPTE A L'HORA D'ABONAR LA MATRÍCULA?
No a excepció d'aquells aspectes contemplats en la LLEI 32/1999, de 8 d'octubre publicada en el BOE 242 del 9 d'octubre de 1999.
14.- EN QUINS CASOS ES POT RETORNAR L'IMPORT DE LA MATRÍCULA?
Una vegada matriculat a l'estudiant que es done de baixa per causes justificades abans de 10 Dies **habiles transcorreguts des de l'inici del curs se li retornarà el 50% de l'import de la matrícula. L'anul·lació es justificarà sempre per alguna de les següents causes sobrevingudes: malaltia, treball, menyscapte econòmic de la unitat familiar o qualsevol altra causa que, segons el parer del director o directora, es considere equiparable a les anteriors.
15.- ÉS POSSIBLE EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA?
Solament s'admetrà en casos excepcionals, quan l'alumne residisca en l'estranger o quan resulte impossible el pagament mitjançant el procediment estàndard (rebuts per finestreta -per al primer cobrament- o domiciliació bancària -per als segons pagaments-)
16.- EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA INCLOU ALGUN TIPUS DE SEGUR?
Sí, els alumnes matriculats estan coberts per una Assegurança d'accidents i Responsabilitat a l'entorn del curs.
17.- EXISTEIX LA POSSIBILITAT DE REALITZAR PRÀCTIQUES EN EMPRESES O INSTITUCIONS?
Sí, sempre que ho contemple l'organització dels estudis. Aquestes pràctiques poden formar part del pla d'estudis i en aquest cas les han de realitzar tots els alumnes matriculats o poden ser un complement formatiu addicional a la programació acadèmica i no és necessari que les realitzen tots els alumnes matriculats. Es poden realitzar fins a 900 hores de pràctiques.
18.- ÉS NECESSARI REALITZAR ALGUN CONVENI PER A REALITZAR LES PRÀCTIQUES EN EMPRESES/INSTITUCIONS?
Sí, és necessari subscriure un Conveni entre la Universitat l'empresa/institució per al desenvolupament de les pràctiques. Aquest Conveni es gestionarà pel Director dels estudis a través de la Fundació Universitat Empresa de València i haurà d'arreplegar les dades bàsiques de l'activitat a realitzar durant les pràctiques així com les signatures dels alumnes, tutors de l'empresa i tutors de la Universitat.
19.- QUIN ÉS EL SISTEMA D'AVALUACIÓ?
L'organització de cada curs indicarà els procediments d'avaluació específics, però en qualsevol cas, la superació de proves o exàmens és un requisit necessari per a l'obtenció de Títols Propis. Només quan es finalitza el postgrau i estan les actes es pot sol·licitar el certificat i/o títol acreditatiu de la seua realització.
20.- COM PUC FER LA PREINSCRIPCIÓ A UN CURS?
Pots fer la preinscripció a un títol propi electrònicament a través de l'apartat que trobaràs a la web del mateix.
També pots imprimir la fitxa de preinscripció que s'indica
a continuació, emplenar-la i enviar-la juntament amb tota la documentació sol·licitada per mail a
informacion@adeituv.es o per correu (o en persona) a:
Fundación Universidad Empresa de Valencia
Plaza Virgen de la Paz, 3
46001 Valencia.
AJUDES PER A TÍTOLS PROPIS DE POSTGRAU
Resolució de 30 d'abril de 2019, de la vicerectora d?Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual es convoca i s?estableixen les bases reguladores de la convocatòria d?ajudes per a cursos de postgrau propis de la Universitat de València, curs acadèmic 2018-2019. Podeu consultar-la punxant en el següent enllaç:
Convocatòria ajudes cursos de postgrau propis 2018/2019
Publicació en el DOGV
FUNDACION ESTATAL PARA LA FORMACION EN EL EMPLEO
Anualment, s'assigna a les empreses una quantia en concepte de crèdit per a formar als seus recursos humans. Una vegada realitzada la Formació, el gasto es deduïx de les cotitzacions a la Seguretat Social. En cas de no utilitzar el crèdit per a la formació dins de l'any en curs, no podrà ser utilitzat l'any següent i l'empresa perdeix eixa quantitat destinada a formació.
Totes les empreses adscrites al Règim General de la Seguretat Social i que realitzen accions formatives per als seus empleats i que cotitzen per formació professional, podran disposar d'un crèdit anual resultat de la quantia ingressada per l'empresa durant l'any anterior.
Per a obtindre més informació sobre este tipus d'ajudes, pot consultar la pàgina web de la Fundación estatal para la formación en el empleo:
https://www.fundae.es/