Diploma d'Especialització Educació Artística i Gestió de Museus

20a Edició - Codi 22412070

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 30.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 20/10/2022

Data inici: Novembre 2022

Data fi: Juny 2023

Matrícula: 990 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Entre les persones més adequades per a cursar el curs estarien les titulades amb graus o llicenciatures d'Història de l'Art, Belles arts, Filosofia, Treball Social, Sociologia, Mestres, Professorat dels diferents nivells educatius (Infantil, Primària i Secundària), Professionals amb titulació universitària de l'Ensenyament, especialistes en Comunicació, Educació, professionals dels Museus i persones interessades en l'art, els museus, el patrimoni i l'ensenyament. Estudiants als quals els falten menys del 10% dels crèdits per a finalitzar els estudis de grau, condicionat a finalitzar-los en el mateix curs acadèmic.

Modalitat: On-line

Col·laborador: Associació Valenciana d¿Educadors de Museus - AVALEM / Culturamas, S.L.

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: On line

Horari: Dilluns i Dijous de les 17.00 a 21.00 hores,

Més informació

Objectius del curs

Els museus s'han convertit en referents culturals, en entitats representatives de primer ordre. La preparació per a la gestió cultural dels museus ha sigut, durant els últims anys, una preocupació destacable de les universitats. El gir educatiu ha propiciat nous interessos i pràctiques on convé cobrir les necessitats educatives dels museus formant mediadors. Aquest diploma d'especialització en educació artística i gestió de museus té com a objectiu preparar adequadament als professionals que conduiran els gabinets didàctics dels museus i actualitzar els coneixements de les persones que ja treballen en aquesta àrea. Per mitjà del curs, es capacitarà al personal dels departaments educatius per a desenvolupar estratègies adaptades i es tractarà de generar noves actituds i valors educatius encaminats a formar professionals versàtils en el camp de la cultura.
A més, s'oferirà informació i formació actualitzada de les diferents dimensions que requerirà el perfil d'educadors especialitzats en la intervenció educativa sobre el patrimoni de museus, on s'escenificarà aquelles oportunitats d'intervenció que tindrà el futur educador per a aproximar-se a la realitat històrica i social dels actuals referents generals.

Leer más

Objectius professionals

El diploma d'especialització en educació artística i gestió de museus és un curs que ofereix amplis coneixements per a formar a professionals en matèria d'art i educació, capaces d'analitzar, dissenyar, produir i gestionar projectes didàctics en museus amb finalitats educatives. Amb aquest Diploma d'especialització es pretén atendre la demanda social d'educadors, mediadors, i comunicadors per a les institucions, empreses i plataformes culturals. Detallem quines són les principals eixides professionals en l'àrea d'educació artística i gestió de museus per la seua titulació:

- Gabinets educatius de museus.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS