Màster Propi Interuniversitari Financer i Tributari-Assessoria Fiscal

6a Edició - Codi 20211010

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 62.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 5500 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Graduats, Llicenciats, diplomats, professionals amb experiència professional acreditada, i alumnes d'UV o UJI que tinguen pendents de superar el 10% de crèdits. Condicions d'accés: Estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol, o un altre expedit per una institució d'educació superior de l'espai europeu d'educació superior. No obstant açò, s'admetran amb la consideració de matrícula provisional estudiants de les titulacions de grau que tinguen pendent de superar menys del 10% crèdits ECTS (inclòs el treball de final de grau), si ben no podran obtenir l'expedició del títol propi fins a obtenir la titulació corresponent. Els titulats i titulades conforme a sistemes educatius aliens a l'EEES podran accedir als estudis propis de màster sense necessitat d'homologar els seus títols. En cas d'existir més sol·licituds que places oferides, tindran preferència els titulats, i entre ells atenent a la nota mitjana del seu expedient acadèmic.

Modalitat: Semipresencial

Col·laborador: Asociación Española de Asesores Fiscales-AEDAF / Asociación Profesional de Asesores Fiscales de la Comunidad Valenciana APAFCV

Direcció

Organitzador: Departament de Dret Financer i Història del Dret
- y la Universitat Jaume I

Direcció: Francisco Alfredo García Prats. Catedrático de Universidad. Departament de Dret Financer i Història del Dret. Universitat de València.
Germán Orón Moratal. Catedrático de Universidad. Universitat Jaume I.

Més informació

Objectius del curs

El Màster Propi Interuniversitari Financer i Tributari-Assessoria Fiscal inclou, entre les matèries d'estudi, Dret Tributari i Procediments Tributaris, Comptabilitat General i de societats, així com Tributs, Dret mercantil i Administratiu-econòmic. A més, en finalitzar l'estudiant haurà de fer un treball final per a completar el seu perfil.
Per tant, si eres un professional relacionat amb l'assessoria fiscal, advocat o economista, el Màster Propi Interuniversitari Financer i Tributari-Assessoria Fiscal és per a tu. Així mateix, si requereixes una especialització per a la preparació d'oposicions a la Hisenda Pública estatal o autonòmica, aquest màster és una gran opció.
Avantatges de realitzar el Màster Propi Interuniversitari Financer i Tributari-Assessoria Fiscal:

Leer más

Objectius professionals

Una de les especialitzacions amb major demanda en el mercat laboral és l'assessorament fiscal d'alt nivell. Exercir l'advocacia o l'assessorament fiscal requereix d'una especialització cada vegada major i d'un esforç afegit d'actualització constant. El Màster Propi Interuniversitari Financer i Tributari-Assessoria Fiscal, impartit per la Universitat de València, ofereix els coneixements en matèria tributària per a exercir tasques professionals relacionades amb la matèria fiscal i tributària i així desenvolupar tasques fiscals i d'assessoria.

Cursar el Màster Propi Interuniversitari Financer i Tributari-Assessoria Fiscal et permetrà accedir a una posició privilegiada per a l'exercici professional relacionat amb l'assessoria fiscal. A més, obtindràs els coneixements adequats per a preparar les oposicions al Cos d'Inspecció o Gestió de la Hisenda Pública i formació altament especialitzada en matèria fiscal, la qual és molt apreciada per les empreses.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS