Diploma d'Especialització en Gestió Empresarial de la Música

10a Edició - Codi 20123410

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 30.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 2500 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats,Graduats, diplomats, enginyers, enginyers tècnics etc
músics, artistes, iniciats i professionals de la industria de la música amb o sense titulació universitària.

Modalitat: On-line

Col·laborador: 432 Hertzios (Argentina) / A.R.T.E (Asociación de Representantes Técnicos del Espectáculo) / AEDEM (Asociación Española de Editores de Música) / AGEDI (Asociación de Gestión de Derechos Intelectuales) / Altafonte / EMVA (Editors Musicals Valencians Associats) / El negocio de la música.com (Colombia) / Familia Palmer / Fundación Finnova / IDASFEST / IL Producción / Institut Valencià de Cultura. Generalitat Valenciana / Kids on Coffee (Perú) / Kraken Distribución / Live Nation Barcelona / MMF LATAM (Asociación Latinoamericana de Managers Musicales) / MMF Spain (Music Manager Forum Spain) / Mediterranew Musix / Montero-Aramburu, S.L.P. - Abogados / NODO de Música-IMI CHILE (Industria Musical Independiente de Chile) / PrimaveraPro - Primavera Sound / Promociones Sin Fronteras / Promoción Musical / REDPEM.IB (Red de Periodistas Musicales de Iberoamérica) / Rapport Digital Music / Songsforever / Sony Music España / Subterfuge Records / Ticketmaster / Tranquilo Música, S.L. / UFI - Unión Fonográfica Independiente / Vida Festival / Warner Music Spain / Zona de Obras

Direcció

Organitzador: Departament d'Economia Aplicada
- Songsforever

Direcció: José María Nácher Escriche. Profesor Titular de Universidad. Departament d'Economia Aplicada. Universitat de València.
Vicente Martínez Marco. Socio-Director Songsforever.

Més informació

Objectius del curs

Mitjançant el Diploma d'Especialització en Gestió Empresarial de la Música, l'alumnat comptarà amb un bagatge molt complet quant a la creació i gestió empresarial, producció, màrqueting, tecnologies de la música, internacionalització, així com les àrees de legal, fiscal i laboral, entre altres. El mètode d'aprenentatge és pràctic i reforçat per màster class impartides per empreses i associacions reconegudes del sector musical tant nacionals com de LATAM.
També s'inclouen exposicions i exercicis pràctics, a més de que gràcies a l'Aula Virtual és possible intercanviar coneixements i aprenentatge via online usant una clau personalitzada. Finalment, en la metodologia del Diploma d'Especialització en Gestió Empresarial de la Música existeix un projecte final tutelat per la direcció del diploma.

Leer más

Objectius professionals

Si desitges professionalitzar-te en la indústria musical, el Diploma d'Especialització en Gestió Empresarial de la Música és la millor opció per a això. En ell es tracten temes tan importants com la producció d'esdeveniments musicals, distribució, representació d'artistes, contractació, drets d'autor, etc. A més, en cursar el diploma podràs estar en contacte amb altres professionals relacionats amb aquesta indústria, obtenint una experiència integral present i futura.

El sector de la música pertany a una àrea del mercat que requereix ser gestionada de manera professional. Per això, la Universitat de València ofereix a persones titulades i professionals del sector, així com a artistes, professionals de la indústria musical amb o sense titulació universitària la possibilitat de formar-se laboralment a través del Diploma d'Especialització en Gestió Empresarial de la Música.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (1 valoració)
Tocas todas las cuestiones relacionadas con este sector, desde la producción de eventos pasando por el management así como los derechos de autor, la contratación y temas editoriales. Tuve la oportunidad de conocer otros mercados -que fue lo que más interesante me pareció-, además, estar en contacto con las personas que lo forman, tanto profesorado como alumnado, te permite crear futuras sinergias.
André Pan Lapido (Ex alumno de la 6ª edición) valoració:
5
Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS