Màster Propi en Teatre Aplicat

3a Edició - Codi 19411040

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2019/2020

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 2500 € (import preu públic)
1.250 € (import preu públic) per als alumnes que hagen realitzat el Diploma de Teatre de l'Educació: Pedagogia Teatral de la Universitat de València en alguna de les seues edicions, obtenint la qualificació d'apte.

Requisits d'accés:

Modalitat: Presencial

Col·laborador: Diputación Provincial de Valencia / Escuela Superior de Arte Dramático de Valencia / Ñaque Editora

Direcció

Organitzador: Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació
- Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives

Direcció: Vicente Alfonso Benlliure. Profesor Titular de Escuela Universitaria. Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació. Universitat de València.
Tomás Motos Teruel. Adscrito al Institut Creativitat i I. E. UVEG. .
Antoni Navarro Amorós. Máster en Didactica del Arte Dramático por la UQAM. Licenciatura en Filología Hispánica.

Més informació

Objectius del curs

Proporcionar formació especialitzada en els quatre grans àmbits d'intervenció del Teatre Aplicat: a) el de l'educació formal, açò és, centrat en l'espai curricular i extracurricular; b) el del canvi social, de la participació i de l'apoderament tant dels individus com de les comunitats; açò és, l'espai de les estratègies dramàtiques com a intervenció sociopolítica; c) el del canvi personal i dels col·lectius, enfocat cap a la prevenció, la curació o la rehabilitació: l'espai de les estratègies dramàtiques en psicoteràpia com a aprenentatge socioemocional; d) el del canvi corporatiu i el de la formació dins de l'empresa: el territori de les estratègies dramàtiques per a l'aprenentatge i la millora professional.
- Saber aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos multidisciplinaris relacionats amb l'àrea d'estudi del Teatre Aplicat.
- Integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular juís a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i juís.

Leer más

Objectius professionals

Professional especialista en tècniques dramàtiques amb capacitats flexibles i polivalents que li permeten:
- Impartir les classes de Taller de Teatre en els IES d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, utilitzar les estratègies dramàtiques en les diferents matèries del currículum en els distints nivells educatius; i a més, exercir les funcions pròpies de la mediació teatral.
- Intervindre en el camp de l'animació sociocultural i utilitzar les tècniques dramàtiques per a animació de col·lectius i en les Escoles Municipals de Teatre.

Leer más

OPINIONS

4.75 Valoració mitjana (4 valoracions)
El Máster de Teatro Aplicado me ha brindado la oportunidad de mezclar dos de mis grandes pasiones: el teatro y la educación. Además de contar con profesores especializados en cada sector, destaco el aprendizaje entre compañeros y compañeras, ya que al ser un grupo reducido y diverso, nos hemos enriquecido de las experiencias y conocimientos de cada uno/a. Cabe añadir que esto ha sido posible gracias a la cercanía y el trato familiar con los organizadores del Máster.
Clara Bellavista Navarro (Ex - Alumna 2ª edición) (Cuentacuentos y animadora del Equipo de Dinamización Cultural del Ayuntamiento de Mislata) valoració:
4
Estudiar el máster ha sido para mí una experiencia muy enriquecedora. Primero, por el contacto entre nosotr@s como alumnado y con el profesorado! A nivel profesional, abre la puerta al docente artista o actor, que entiende el teatro como una herramienta práctica y efectiva para educar las generaciones futuras.
Guillermo Tormo Gimeno (Ex-alumno 2ª edición) valoració:
5
Realizar el Máster Propio de Teatro Aplicado de la Universitat de València ha supuesto un giro radical en mis clases. Soy profesora de Lengua y Literatura y de Teatro en ESO, y cada uno de los aprendizajes que desarrollábamos en el Máster, suponía una nueva experiencia que ponía en práctica de manera inminente en mis clases, al día seguiente. Definiría esta experienica con tres términos: práctico, intenso y revelador.
Sonia Casquete Alemany (Ex-alumna 1ª edición) (Directora de Les Carolines de Picassent) valoració:
5
El Máster de Teatro aplicado es una oportunidad única para conocer el potencial del teatro en todos los ámbitos posibles, durante el máster los profesores especialistas, muestran el uso de las estrategias teatrales tanto para temas profesionales como personales. Las clases siempre son muy dinámicas y prácticas, aprendiendo tanto del proceso de aprendizaje como del producto final que desarrollan los alumnos. Personalmente me ha cambiado la visión del teatro y me ha dado las herramientas necesarias para dar el salto al mundo profesional. Lo recomiendo a todas las personas con inquietudes en teatro, educación, inteligencia emocional y trabajo con colectivos.
David Bautista Querol (Ex- Alumno 1ª edición) (Profesor de secundaria y actor) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS