Màster Propi en Contractació Pública i Compliance

2a Edició - Codi 20211390

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 1800 € (import preu públic)

Requisits d'accés: * Grau, Llicenciatura i Diplomatura. * Funcionaris i Empleats públics (amb titulació universitària). * Estudiants als quals els quede menys d'un 10% per a obtindre el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic.

La docència s'adaptarà als requisits que vinguen establits per reglament Estatal i per les directrius que indique la nostra Universitat (presencial, semipresencial o on-line) que té la potència suficient per a realitzar aquesta transformació sense menyscapte de la qualitat docent.

Modalitat: Semipresencial

Col·laborador: AENOR INTERNACIONAL, S.A.U. / Agència Valenciana Antifrau / Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia / Real Academia Valenciana de Jurisprudencia y Legislación

Direcció

Organitzador: Departament de Dret Administratiu i Processal

Direcció: Gabriel Doménech Pascual. Catedrático de Derecho Administrativo. Universitat de València. .
María de los Ángeles Jareño Leal. Catedrática de Derecho Penal. Universitat de València. .

Més informació

Objectius del curs

El màster de Contractació i Compliance persegueix un doble objectiu: d'una banda, que els alumnes s'especialitzen en l'àmbit de la contractació pública, tant des de la perspectiva privada com des de la pròpia en l'àmbit de l'Administració i, addicionalment, que s'adquirisquen coneixement de les conductes que poden ser constitutives de delicte en relació amb la contractació pública. A més, sent una disciplina que cada vegada més està adquirint major rellevància en l'àmbit privat i, de manera nova, en l'àmbit públic, el sistema de Compliance es configura com una eina eficaç per a previndre i impedir la comissió de delictes en empreses i altres entitats privades com a públiques. En uns casos per a evitar o disminuir la responsabilitat penal de les persones jurídiques i en uns altres per a complir el mandat legal, establit en l'article 64 de la Llei de Contractes del Sector Públic, que estableix l'obligació dels òrgans de contractació de lluitar contra el frau, el favoritisme i la corrupció, així com de previndre, detectar i solucionar de manera efectiva els conflictes d'interés.

Objectius professionals

El compliance (compliment) és un terme que gradualment s'ha anat incorporant en la cultura empresarial i de negocis, fins al punt que en les empreses existeix cada vegada més una àrea sota aquesta denominació. El Compliance té a veure amb la supervisió pròpia del compliment de tota normativa, des de reglaments interns fins a regulacions externes. Pel fet que les regulacions són cada vegada més complexes i requereixen d'atenció especialitzada, el Màster Propi en Contractació Pública i Compliance de la Universitat de València presenta una gran oportunitat formativa en aquest àmbit.

La figura del Compliance Officer cobra rellevància dins d'aquest marc de compliment normatiu, ja que s'encarrega de l'observació i esclariment de polítiques específiques i procediments determinats en una empresa. Les bones pràctiques eviten diverses problemàtiques en una organització, per la qual cosa la identificació, prevenció, monitoratge i detecció, així com la resolució de fallades i imprevistos, tenen a veure amb la labor del Compliance Officer. I això forma part fonamental dels objectius professionals del Màster Propi en Contractació Pública i Compliance.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS