Màster Propi en Gestió, Tractament i Aprofitament de Residus

7a Edició - Codi 20621030

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 62.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 1150 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats i Diplomats Universitaris

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Facultat de Farmàcia

Direcció: Rafael Boluda Hernández. Catedrático de Universidad. Departament de Biologia Vegetal. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

La progressiva incorporació a la legislació de les directives europees en matèria de residus i la responsabilitat civil i penal de les empreses per danys causats al mitjà, contaminació, augment de residus ha obligat tant a empreses com a administracions públiques a desenvolupar i incorporar eines de gestió mediambiental per a eliminar i minimitzar el problema. És per això que el Màster Propi en Gestió, Tractament i Aprofitament de Residus ofereix una finestra d'oportunitats sobre aquest tema.

L'eliminació, reducció i reciclatge de residus, la maximització dels recursos disponibles, així com l'aprofitament al màxim d'aquells elements la generació dels quals no s'haja pogut evitar, són temes urgents a tractar. Conscients d'això, la Universitat de València compta amb una formació especialitzada de capacitació eficaç per a intervindre amb seguretat i eficiència en la gestió del medi ambient.

Leer más

Objectius professionals

Existeix un extraordinari creixement en la població mundial durant els últims dos segles, el qual es manté i continua, a més d'un consum per càpita que exerceix gran pressió tant en els recursos naturals com en el medi ambient. La Unió Europea aposta des de 2015 per l'economia circular, de cara a la sostenibilitat i en contraposició al model anterior de produir, consumir i tirar. En aquest nou model econòmic els materials es processen, mentre els residus es recuperen, rehabiliten, reparen, reutilitzen i reciclen. En aquest context, és d'alta importància comptar amb una formació especialitzada. El Màster Propi en Gestió, Tractament i Aprofitament de Residus és un exemple d'aquesta mena de formació.

El model d'economia circular és molt menys agressiu amb els recursos naturals i energètics i amb el medi ambient i té com a objectiu mantindre les fonts de subministrament, materials i energètiques. No obstant això, segueix pendent el trobar una solució al tema de la generació de residus derivats de les activitats humanes, a més de la seua gestió i tractament, amb la finalitat de no comprometre la capacitat de les generacions futures per a cobrir les seues necessitats. El Màster Propi en Gestió, Tractament i Aprofitament de Residus està orientat a la preparació de professionals altament qualificats en la matèria.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS