Màster Propi en Control i Gestió de Plagues

7a Edició - Codi 20621040

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 1175 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Persones en possessió d'un Títol Oficial d'Educació Superior en qualsevol dels següents àmbits: Llicenciat, Graduat o Diplomat en Biologia, Biotecnologia, Ciències Ambientals, Química, Veterinària, Farmàcia, Medicina, Enginyer Tècnic Agrícola, Enginyer Tècnic Forestal, Enginyer Agrònom o Enginyer forestal i afins, que desitgen obtindre una especialització professional relativa al Control i Gestió de Plagues en els ambients agrícola, forestal i urbà.
Titulats d'altres països amb títols oficials equivalents

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament de Botànica i Geologia
- Departament de Zoologia

Direcció: Jesús Selfa Arlandis. Profesor Titular de Universidad.Departament de Zoologia.Universitat de València.. .
Miguel Guara Requena. Profesor Titular de Universidad.Departament de Botànica i Geologia.Universitat de València.. .

Més informació

Objectius del curs

El control de plagues és la regulació d'aquelles espècies que afecten la salut humana, els espais públics, l'ecologia o l'economia d'un país. Està regulació es duu a terme mitjançant mesures biològiques, químiques o físiques amb la finalitat d'erradicar o disminuir la població de la plaga i previndre la seua aparició. Resulta llavors primordial definir el problema, conéixer l'ecologia de l'espècie causant del mal econòmic, així com aplicar aquells mètodes de control apropiats i realitzar una avaluació i control dels mètodes emprats. I tot això està present en el programa del Màster Propi en Control i Gestió de Plagues de la Universitat de València.

Quant al maneig de plagues és fonamental considerar els riscos que produeixen, les bones pràctiques sanitàries, l'ús d'adequats elements de protecció personal, a més de conéixer l'entorn de treball i realitzar els tractaments oportuns. Així mateix, serà valuós distingir a aquelles espècies que són necessàries i fins fins i tot beneficioses en els processos ecològics d'aquelles que no ho són. Dins del programa del Màster Propi en Control i Gestió de Plagues es combina l'estudi de les plagues animals i les seues probabilitats de control sota dos enfocaments: l'agroforestal i l'urbà. A més, respon a una necessitat manifestada per diferents sectors de disposar de professionals especialistes que siguen capaços de prendre decisions adequades de control de plagues amb criteris econòmics, toxicològics i mediambientals.

Leer más

Objectius professionals

Amb el pas del temps i l'arribada del sedentarisme, els animals han envaït espais on es desenvolupen activitats humanes, tant en el pla agrícola i forestal com en l'urbà. Quan aquesta situació arriba a causar danys en estructures o béns traduint-se en pèrdues importants en les produccions agrícoles i forestals, és necessari controlar la situació. A més, existeix el risc que poden convertir-se en vectors per a propagar malalties mitjançant els aliments, per exemple. En relació a aquesta problemàtica, la Universitat de València compta dins de la seua oferta formativa amb el Màster Propi en Control i Gestió de Plagues.

Quan existeix una ruptura en l'equilibri natural entre la convivència humà-animal, apareix el fenomen plaga, el qual es basa en l'abundància d'un organisme animal determinat que ocasiona algun tipus d'efecte negatiu en la vida humana. Molts dels canvis ocasionats a l'entorn i ús de recursos naturals determinen la presentació de plagues, especialment el comerç internacional, l'alteració de l'entorn i l'emmagatzematge massiu de recursos. Per tant, comptar amb una especialitat que forme a professionals encarregats d'erradicar o disminuir les plagues resulta essencial. En aquest sentit, el Màster Propi en Control i Gestió de Plagues és de summa importància i aconsegueix la seua màxima projecció.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (1 valoració)
Realizar este máster a distancia ha sido una de las mejores decisiones que he tomado en mi carrera académica. Desde casa he podido formarme como especialista en Control y Gestión de Plagas de una manera completa, con un excelente material y con una calidad del profesorado participante estupenda.
María del Mar Ferrer Suay (Ex alumna 1ª edición) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS