Diploma d'Especialització de Traumatologia Dental

9a Edició - Codi 20722420/20711250

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 25.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 800 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Metges Odontòlegs, Metges Estomatòlegs, Odontòlegs; Cirurgians maxil·lofacials. Estudiants d'odontologia amb 10% crèdits pendents de finalitzar la carrera.

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament d'Estomatologia

Direcció: Leopoldo Forner Navarro. Catedrático de Universidad. Departament d'Estomatologia. Universitat de València.
María del Carmen Llena Puy. Profesor Titular de Universidad. Departament d'Estomatologia. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

Existeixen diferents situacions que poden desencadenar en un traumatisme dental en pacients de diferents edats i tipus de dentició (temporal o permanent). Cada situació pot ser diferent i representar un repte per al professional de la salut oral. Conéixer les eines adequades per a afrontar les situacions de diagnòstic i tractament davant un traumatisme dental, així com diversos factors que tenen a veure amb les estructures afectades i temps transcorregut és la intenció del Diploma d'Especialització en Traumatologia Dental.

D'aquesta forma, el professional en salut dental podrà actuar de manera ràpida i adequada davant una situació de traumatologia dental, fins i tot podent identificar si hi ha hagut casos de maltractament o abús físic que es presenten en formes d'afectació traumàtica boc-facial. És per això que mèdics odontòlegs, estomatòlegs, graduats en Odontologia, cirurgians maxil·lofacials i fins a estudiants d'Odontologia amb 10% de crèdits pendents de finalitzar la carrera poden especialitzar-se mitjançant el Diploma d'Especialització en Traumatologia Dental.

Leer más

Objectius professionals

La salut dental és un tema essencial per a la població en general. Dins de la pràctica clínica de l'Odontologia existeix una situació recurrent que es presenta sovint: els traumatismes dentals. Aquest tipus de situacions, que fins i tot poden convertir-se en urgències, requereixen d'atenció ràpida i professional, a més de que el pacient que pateix un traumatisme dental tindrà peculiaritats concretes en funció a la seua edat, tipus de traumatisme, grau de maduració de la dent, lesions presentades, etc. Per això, comptar amb professionals especialitzats en el tema és essencial en la pràctica odontològica diària, raó per la qual la Universitat de València compta amb el Diploma d'Especialització en Traumatologia Dental.

La gestió dels traumatismes que afecten la zona maxil·lofacial, així com realitzar un diagnòstic adequat, saber identificar les estructures afectades, com actuar i altres, seran part de la formació essencial del professional de la salut dental. És per això que el Diploma d'Especialització en Traumatologia Dental cerca que l'alumnat adquirisca els coneixements que cobrisquen les anteriors necessitats, com aquelles que tenen a veure amb el diagnòstic i el tractament dels traumatismes dentals, com actuar davant la urgència provocada davant això i l'abordatge dels politraumatismes.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS